• Jay
    1.7k
    Ma to je super klub za njega, mora covjek negdje krenuti, ovo je ipak korak naprijed u odnosu na Latviju.
    Hull mi je isto top izbor za Jakira, puno toga moze nauciti u kaoticnoj i zahtjevnoj ligi.
    Nadam se i Jovicevicu u nekoj top ligi.
    Neka nasih trenera okolo, neka ispeku zanat
  • mali M
    7.8k
    ali za početak ne vjerujem da je Petko takav,Fan

Doslovno nas je zavlačio i ucjenjivao prošle sezone oko ostanka i plaće, zna se njegov utjecaj u svlačionici i zna se njegov neprofesionalni odnos u zadnjih godinu dve.. Doslovno je točno takav kakav odbijaš vjerovati da je...
    Nemože nered u svlačionici raditi Mikić ili "bilo tko drugi" nego najveću štetu rade najutjecajniji u svlačionici.

A zašto je sada ispalo tako kako je ispaloFan

Ispada zato što se točno tako i dogodilo.. ti veliš da bi postupio isto kao i Boban samo kad već situacija eskalira... Boban mu je ponudio dobre uvijete, ulogu mentora i lidera, jedino ga je tražio da se sukladno ulozi počne tako i ponašati i ovaj odbije. Zbilja misliš da bi poslušno odradio još godinu ugovora??
  • Fan
    1.1k
    Zbilja misliš da bi poslušno odradio još godinu ugovora??mali M

Stvar je jednostavna - vjerujem da ne bi došlo do toga, da bi se za 2 tjedna dogodila ista stvar, samo bi Dinamo bio bogatiji za 600k eura.
  • mali M
    7.8k
    a čuj, ja vjerujem da je Boban znao očito nešto više i zato sam je odlučio kako je.

Da se razumijemo, ja stvarno Petka svrstavam među najveće koji su kročili Maksimirom ali sam i prije rekao da ima ozbiljan problem s glavom, logikom i odlučivanjem. A da ne kažem da mislim da je ovdje debelo kumovao Tarzan. Al svakako mislim da je Petko debelo najsposobniji napraviti probleme u svlačionici bez premca...
  • Fan
    1.1k

Ali jel shvaćaš da zapravo to nije bio headline mog komentara? Između ostalog ga ne smatram takvim da bi radio probleme, da, al tvrdim da na kraju krajeva to uopće ne bi bilo bitno jer su pare poanta, a izgubio bi više da mu otpadaju udvarači nego što bi dobio od nas.
    Al sve to spada sad u sferu šbbkbb, stvar je gotova, Bobanu se nije dalo zajebavat i igrat igre i to je to.
    Ko zna, možda je i Boban razmišljao u tom smjeru, al je bilo više faktora protiv toga, npr dolazak Belje koji nije htio u Dinamo dok god je Petko tu...
  • Shkera
    110
    Screenshot-20250615-102740-Word.jpg

Piše u tekstu da Turci nude 1.6, a Alaves 1.4 milijuna godišnje.

Nije čudno s obzirom na statistiku, godine i da je slobodan igrač.
  • rokikaciga
    2k
    Tko bi rekao da covjek kojem se zamjerio Hajduk i koji se zakleo da nikada nece obuc dres tovarije ne zeli niti sastanak s magaradi
  • Agramc
    47
    Sto je bolja opcija za petka? Da li je situacija takva da sto god da odabere nemre fulat ili bi se ipak bolje snašao u Turskoj?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.