• Rakovica1986
    1k
    Mi smo si cijenu za Batija postavili onom smiješnom cifrom koju smo prihvatili za Sučića i tu je kraj priče.

Martine nadam se da ćeš se trgnuti i početi živjeti malo više sportski jer takve klase kao ti se ne rađaju često.

Hvala na svemu i sretno dalje!
  • Filip Međimurje
    171
    Ovo vezano za navijača je fraza za to da dok ti je neki igrač toliko drag da počneš pratiti utakmice drugih klubova. Tako da je odgovor na tvoje pitanje NE.
  • Pacho
    1.5k
    Hvala i sretno!
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Možda je ove sezone podbacio, ali budimo realni skoro svi su. Veselili smo se i donio nam je puno sreće svojim potezima u ovih 165 nastupa i zato mu želim svu sreću dalje i da dođe do većih klubova od Coma kroz nekoliko godina.

Iako je ove sezone u HNL-u podbacio, pamtit će se njegove vrhunske partije protiv Monaca i Milana u skoro pa povijesnoj sezoni što se Europe tiče gdje smo ostali kratki od nokaut faze Lige Prvaka samo zbog gol razlike.

Sretno Bati!
  • Crni86
    11.5k
    Hvala Bati za sve vesele trenutke.

U italiji ili ce nadograditi svoje nedostatke u igri ili ce nestati. Ja se nadam da ce uspjet i da se jednog dana opet vidimo na maksu.
  • Orc123
    11.9k
    Sretno Bati nas! Hvala na iskrenoj ljubavi prema Dinamu iako si dalmatinac. Hvala na svemu i sretno u nastavku siguran sam uspjesne karijere!
  • M94
    1.7k
    Ne znam koliko je pametno u Italiju ic al ocito nije bilo primamljivijih ponuda.
    Njemacka bi bila bolji izbor po meni.

Al najskuplji transfer Coma, ocito imaju velike planove s njim i trpit ce ga cak i ako losije krene.

Sretno u svakom slucaju, nadam se da ce unaprijediti igru tamo.
  • mlinchica
    3.2k
    Mlade igrače ni zašto ne krivim.
    Njihovi stariji suigrači i treneri su ti koji su trebali izvući sezonu i tako povući i ove mlađe.
    Martin nije bio još spreman za to.
    Hvala za sve odlične utakmice i za iskrene emocije.
    Sretno, mali i dosegni najveće visine :heart:
  • bobanzg
    7
    Sretno dalje, iako mi se čini da je Italija skroz pogrešna destinacija, da ne pričam o klubu. Martinova najveća mana je fizička izdržljivost, snaga i obrana, sve što se u Italiji ponajprije traži. Nadam se da će me razuvjeriti.
  • masacusec
    5.5k
    da ne pričam o klububobanzg

Brutalna destinacija za njegov dodatni razvoj. Ima priliku postati vođa takve "male" momčadi.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Cijena je da uzmeš lovu i bježiš. Dobar transfer i za nas i za njega, ide u klub u razvoju i koji se diže i igrat će u Serie A. Nek si sredi glavu da iskoristi taj bogomdani talent koji ima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.