• rokikaciga
    1.5k
    Daj pojačaj svjetlo na Modrića molim te.
  • Dudu9
    1.7k
    Od njega se očekivalo da ove sezone nosi dinamo riješava utakmice ali slabo je to bilo, morat će on nešto posložiti u glavi da nebi bio još jedan u nizu talenata koji su propali, jer u jakim ligama neće sigurno trpit loše utakmice
  • jakov1
    672
    Kao prvo, Modricu igrac ide iza leda, a kao drugo, on je moze stajat u krugu na centru 90 minuta i drugi imaju trcat za njega, pogotovo "mlada nada" koja je usla prije 10 min.
  • rokikaciga
    1.5k
    Aha, Modriću - koji je najbolji vezni igrač ikad - se može oprostiti šetnja i neobraćanje pažnje na 20-30 metara od svog gola, a Baturinu se stavlja na križ? I kakvo je to vraćanje u obranu da završiš između tri protivnička igrača a ne čuvaš nijednog kao srednji vezni? Ako ne može trčat neka izađe van.
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Kritizirao sam više puta Baturinu ove sezone i smatram da je trebao puno više doprinijeti u HNL-u u nekim utakmicama jer se to od njega očekivalo, al stvarno je dno dna šta se sve danas moglo pročitai i koliko ga pojedinci mogu vrijeđati. U nekim situacijama čovjek bi pomislio da je igrač hajduka, a ne Dinama kad pročita te komentare.
  • Zg123
    1.9k
    a koliko smo tek mi ove sezone takvih golova primili? Pa ja bih rekao barem 10-15, ako ne i vise. Vecina je pljuvala stopere, ali povratna trka nasih veznih i njihova obrambena odgovornost je bas losa bila i niti jedan trener to nije uspio rijesiti
  • Ivdzo11
    6.4k
    Martin Baturina osvojio je Sofascoreov trofej za najboljeg igrača HNL-a! Veznjak Dinama dominirao je statistikama i ostavio iza sebe zvijezde Hajduka. Njegov uspjeh temelji se na čistoj igri

https://www.24sata.hr/sport/sofascore-je-proglasio-martina-baturinu-igracem-sezone-hnl-a-1053956?24sata_ref=article_sidro_naj
  • crophantom
    596
    Na nedjeljnoj utakmici s Varaždinom vidjeli smo njegove suze po izlasku iz igre i na kraju.

- Emocije su me preplavile, meni Dinamo znači sve. Nakupilo se sve skupa, žao mi je što nismo osvojili prvenstvo, a ne znam je li mi bila zadnja utakmica, stvarno ne mogu reći. Sve u svemu, emocije su bile prejake.
  • Jos-Optimus
    5.6k
    Bati je dobar dečko, mlad i naivan, upao u loš period...ali definitivno ne zaslužuje omalovažavanje koje se ovdje može iščitati. Ja bih rekao i totalno krivo korišten, ali ok, na klasu je morao biti bolji...i biti će
  • Paggini
    50.9k
    Kad ti sin hajdugove ikone, rođen i odrastao u Splitu kaže da mu Dinamo znači sve, uz suze na klupi jer nije Dinamu osvojio naslov, teško je ostati imun.

Znao me naljutiti, znao me i češće baciti u trans, ali nadam se da će se jednog dana vratiti u sveti dres. Zaslužio je još ovacija.
  • prefontaine
    2.2k
    Obzirom da Pero ide, Martin mora, jednostavno MORA ostati. Te priče ovaj je otišao da 20god i 3 mjeseca, onaj s 21god i 9 mjeseci za trećinu manje cijene, a veći je talent, to me trenutno ne zanima. Mi trenutno nismo toliko dobri i moćni da u istom roku ostanemo i bez Pere i bez Martina.

Jedino ako smo spremni na omjer 1-2-5 u Europi, bez obzira koja je liga u pitanju EL ili CL.

Bati, povedi nas u nove pobjede!
  • vjeko1701
    15.4k
    Ovisno o izgledu momčadi, možda bi ga se moglo zadržati do zime samo kaj su onda nešto slabiji i transferi. Nekako ne vjerujem da on želi dočekati 23. rođendan u HNL-u a neće mu ni cijena više rasti.
  • Chempers
    658

Šta god napravili Sucica i Baturinu nadomjestiti u jednom prijelaznom roku ne možemo. Uz to imamo tonu škart robe za riješiti se, kvalitetom ćemo dodatno pasti na ljeto i to je vrlo očigledno.

Ono što bi mogli je dovesti igrače koji će karakterom i potencijalom pomoći u izgradnji neke nove generacije, al to je proces koji neće ići preko noći. Tako da ostanak Baturine bi bila velika stvar, no sumnjam da je to realno.
  • masacusec
    5.4k
    Mali je napravio puno više dobroga, odličnoga nego lošega za naš klub...Tak da, ovaj mali je zaslužio ovacije Maksimira.
  • Fan
    1.1k
    Ovisno o izgledu momčadi, možda bi ga se moglo zadržati do zime samo kaj su onda nešto slabiji i transferi.vjeko1701

Heh, da se razumijemo, sve si ovdje točno napisao, ali ovo vrijedi samo za nas - samo mi prodajemo na zimu jeftinije nego na ljeto. Kod svih ostalih su zimski transferi papreno skupi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.