• Nousername
    801
    zato se uvode pravila da se iz prve momcadi mogu tipa 3 igraca u jednoj utakmici registrirati za drugu momcad
  • Crni86
    11.5k
    Vrijeme je da klubovi skupe glave i kazu savezu sta ga ide. Ovo je jedna velika lakrdija. Kakvi ljudi se brinu o nasem nogometu…
  • austrijanac
    7.3k
    O HNLu i razvoju više brine Bembara sa svojim ilegalnim streamovima od HNS-a.
  • Tvrdica McTvrdi
    478
    Vode se logikom ima naših ljudi vani i ne zanima ih ništa drugo. U tom HNS-u bi se iz temelja trebalo sve mijenjat, samo ne vidim baš način.
  • Droljo
    16.9k
    Koja je razlika između druge i pete lige ako jedno kolo budu igrali juniori i izgubili a drugo bolja momčad i pobijedili? U svakom rangu se ekipe bore za nešto. Ako je isti sport u pitanju onda bi se ja bunio i u zadnjoj ligi.
  • The Undertaker
    8.2k
    Pa neispadanje i nepromocija bi vrijedila samo za Prvu ligu (2. rang). Za ostale lige ne bi, barem sam ja tako shvatio.
  • Sajla
    9.4k
    upravo tako, tu leži cijeli apsurd i nesposobnost HNSa. ako će dozvoliti postojanje B momčadi kojima svrha nije osvajanje natjecanja nego razvoj igrača, onda je HNS taj koji to mora odrezati i reći da je to u interesu nogometa u Hrvatskoj i prekinuti svaku daljnju priču. ovo natezanje s klubovima iz 1.HNL je lakrdija. Kustić se uhljebio u IO UEFE ("članstvo u IO UEFA omogućava Kustiću godišnju naknadu od oko 200 tisuća eura, uz sve troškove pokrivene, VIP ulaznice na sve utakmice te dodatne privilegije poput osiguranih ulaznica") i njemu dobro.
    dragi drugoligaši, hoćete neke pare sada i da si budemo dobri, ili da za godinu dana B momčadi ulaze besplatno, a vama koji kočite priču ćemo dobro zapamtiti taj potez?
  • nemapredaje
    5.3k
    Pa zašto ne dogovore da ih stave u 1. ligu i da igraju s protivnicima iz te lige, ali da se rezultati ne računaju i da se B. momčadi uopće nemaju pozicije na tablici.

Možda je glupa ideja jer gubiš natjecateljski podražaj, ali bolje išta nego ništa.
  • deda
    37.5k
    Nažalost tragedija druge lige je da upravo ti koji prigovaraju na moguće tankiranje su oni koji to redovito rade. Kako i zašto? 80% momčadi nema uvjete za viši rang i jedini cilj im je tu tavoriti i ubirati novac bez ikakvih ambicija. Svaka momcad kojoj bolje krene u prvom dijelu tankira drugi dio prema volji tj. pušta onima koji su joj simpatičniji ili prijateljskiji. Neću reći da ima kupovine tekmi, ali tankiranja ima ohoho.
  • Omake
    9.4k
    Kada se gleda zadnje 3 sezone i broj odigranih minuta po mladom igraču (22 godine i mlađi), sve 3 su bile ispod prosjeka. S tim da su sezone 23/24 i 22/23 bila najgore u zadnjih deset godina. Kroz većinu sezona je mlad igrač prosječno odigrao oko 800 minuta. U 23/24 605, a u sezoni 22/23 630. HNS , kao i drugi i treći rang su carstvo mediokriteta. Nigdje ideje, nigdje zdrave ambicije. Bitna je jedino taština. Jedina je razlika što nečija seže do Nyona, a nečija do Babine Grede.

Edit

Ja bih osobno krenuo od 4. ranga. Uzeo bih 3 najbolja igrača iz 3. lige i dao im 6, 7 tisuća eura na jednu godinu. Tako i dogodine kad se uđe u 3. ligu, jednogodišnji za 3 najbolja drugoligaška igrača. Kao što je Wrexham radio zadnji godina. Sve ove što su bili kontra B momčadi bih stavio na crnu listu i nikada im ne bih igrača posudio.
  • DZj
    46
    Ja sad nisam skužil, jel čekamo drugu sezonu da nesposobnjakovići iz HNS-a ubace momčadi u 2026/27 jer ne moraju tražit suglasnost klubova ili krečemo iz 4. lige
  • pešća
    330
    Evo meni nije jasno zasto su se uopce ukinule druge momcadi a da ne komemtiram ovaj cirkus i bespomocni HNS.

Jedan, dva totalno nebitna kluba komentiraju i blokiraju poteze zarad prosperiteta hrvatskog nogometa. I to jedan Rudes koji uopce ima obraza nakon sto mu je HNS dopustio igranje prve lige na svom stadionu mimo svih propisa.
  • mali M
    7.8k
    da i ja sad više ništ ne kužim.. kaj se nede više na B momčadi? u tom slučaju da se Dinamo primi traženja eventualne filijale..
  • pešća
    330
    kaj se nede više na B momčadi?mali M

Koliko sam ja skuzio postoji ta mogucnost ali bi te B momcadi isle od 4. ranga. Mislim uvreda za najvece talente najvecih hrvatskih klubova da igraju po selima i oranicama :rage:

Jos ajde druga liga igras protiv koliko toliko profesionalnih klubova i igraca. Ne znam koliki je izazov, motiv i lekcija odigrat utakmicu protiv Štefa koji je prije sat vremena završio sa poslom u njivi ili skladištu.
  • Droljo
    16.9k
    Mislim uvreda za najvece talente najvecih hrvatskih klubova da igraju po selima i oranicama :rage:pešća

Haha. Do sad sam bio za da igraju drugu ligu. Kad sam ovo pročitao za sam da krenu od naj nižeg ranga. Treća županijska liga! Kakve gluposti neću sve pročitati ovod...
    I treba im dati bar 20k eura mjesečno da se ne sramote dok ulaze u svlačionicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.