• Sajla
    9.4k
    i da i ne. jesu li i prije surađivali, je li to stožer koji je s njim već radio prije (u Varaždinu ili ranije)? mislim da nije. čini mi se da su to Slavenovi ljudi koji ostaju u klubu i sad su dočekali šansu raditi samostalno, tj. Gregurina kao glavni trener. ne bih tome davao neko dublje značenje.
  • rokikaciga
    2.1k
    Gregurina je roden u Koprivnici, prosao omladinsku Slaven Belupa, igrao tamo, sad je trener i dobio sansu...doslovno savrsen nogometni put kad vec nisi neka ekstra zvijezda . Takoder i Delic

Nema tu niceg cudnog, sve normal
  • Zg123
    2k
    Ma samo komentiram, meni je to vise neki nedostatak ambicije al ok svatko kroji svoj put
  • rokikaciga
    2.1k
    Po meni nije. Gregurina moze zasjest na mjesto prvog trenera svog djecackog kluba, doslovno je 30 godina u tom klubu. Ili moze biti jedan od pomocnih u Dinamu?

Da mene sportski direktor mog djecackog kluba pozove kao hlavnog trenera i da mi projekt sigurno da bih prihvatio prije taj poziv a ne da budem pomocnik Kovi...radi se o profi klubu u HR, nije 3.znl
  • Mali Zeus
    17.6k
    Ma samo komentiram, meni je to vise neki nedostatak ambicije al ok svatko kroji svoj putZg123

Baš suprotno, Gregurina gradi svoj put na taj način.
  • JakovK6
    101
    nedostatak ambicijeZg123
    pa kaj nije veća ambicija ako si glavni trener negdje, a ne dio stožera? Baš kao što je netko gore rekao, nije da je glavni trener kluba u 3.HNL, nego prvoligaša...jebiga ne razmišlja ko mi na forumu, sigurno da bi svatko od nas radje bio domar u Dinamu, nego glavni trener u Belupu, ali on je njihovo dijete i logična mi je ova njegova odluka.
  • jedan u nizu
    13.7k
    Baš kao što je netko gore rekao, nije da je glavni trener kluba u 3.HNL, nego prvoligaša...JakovK6

Da je Kovačević bio pomocni trener u jednoj Olimpiji Mariboru, Bologni, Ferencvarosu ili Sturmu, nikad nebi postao trener dinama.
    Dosao je jer je bio glavni trener jednog prvoligasa s kojim je ostvario dobar uspjeh.

Ako je to znak manjak ambicije onda mi nista vise u ovom svijetu nije jasno :chin:
  • Nogo
    7.2k
    Kovačevićev put: Od rata u Sarajevu do Dinama

• Mario Kovačević, Dinamov trener, prisjetio se svog djetinjstva u Sarajevu obilježenog ratom, gdje su treninzi nastavljani čak i pod paljbom granata.

• Nakon što ga nisu htjeli u prvoj momčadi Sarajeva, Kovačević je preko Ivice Osima i Varteksa započeo svoju igračku karijeru, a kasnije i uspješnu trenersku karijeru.

• Njegov put je bio ispunjen izazovima, uključujući tešku bolest (rak pluća) koju je uspješno pobijedio, te brojne trenerske angažmane u nižim ligama.

• Kovačević je istaknuo svoj napadački stil igre i divljenje prema igračima poput Livaje i Baturine, te treneru Zlatku Daliću, čiji je rad i uspjeh visoko cijeni.

• Trener Kovačević preferira njemačku Bundesligu zbog svog stila igre bez kalkuliranja i ističe Dortmund kao svoj omiljeni klub.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/slaven-belupo/dinamov-trener-o-bolesti-hnl-u-uzorima-ratu-granata-je-pala-100-metara-od-nas-ali-nastavili-smo-igrati-15593291
  • ElDorado
    4.3k
    lik prepisao sa podcasta od rijeci do rijeci
  • Zagi
    10.2k
    Ali i dao kredit
    "ispričao je Dinamov trener Mario Kovačević (50) u podcastu Balkast, koji vodi Emir Delić."
  • Izet Hajrović
    5.5k
    Fun fact: Mario Kovačević trenutno je najstariji trener u HNL-u.
  • rokikaciga
    2.1k
    https://www.index.hr/sport/clanak/ovo-je-dinamov-trener-prije-cetiri-godine-osvojio-je-duplu-krunu-u-trecoj-ligi/2680905.aspx

f0957684-2014-4abe-8b3a-880d923321e7.jpg

NOVI Dinamov trener Mario Kovačević prije točno četiri godine slavio je duplu kunu s momčadi Mladosti iz Ždralova, mjesta u blizini Bjelovara. Mladostaši su se prisjetili na društvenim mrežama tog događaja te objavili fotografiju Kovačevića s dva trofeja.

"Na današnji dan prije točno 4 godine, naš tadašnji trener Mario Kovačević podigao je pehar osvajača kupa vodeći Mladostaše s klupe, uz to osvojivši i 3. HNL - Sjever čime se upisao u povijest našeg kluba! Našem Kovi se još jednom želimo zahvaliti za sve što je napravio za naš klub a isto tako poželjeti mu i svu sreću na klupi GNK Dinamo Zagreb kojeg trenutno vodi! Kova, hvala ti!", objavili su.

Kovačević je stigao u Dinamo odmah na početku ove sezone, nakon što je Slaven Belupo odveo do finala SuperSport Hrvatskog kupa. Prije toga odlično je vodio Varaždin, koji je uveo u SHNL i tamo ga zadržao.
  • SAS1987
    17.7k
    Osvojio Kovačević Mario trofej lige prvaka :lol:
  • San Lorenzo
    19.6k

Mario Kovačević this time next year:

kup-hrva.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.