• Shkera
    59
    Vlado Boban mi je baš zanimljiv novinar, često je u Utakmicu po utakmicu podcastu.

I one njegove reportaže prije tekmi znaju biti dobre i smiješne.
  • Zagi
    9.9k
    Vecina navijaca hrvatske reprezentacije bi navijala da Modric zavrsi karijeru u Milanu?pešća

Stvarno je to rekao komentator na Novoj?
  • pešća
    213
    Da. U cijeloj utakmici jednom nije spomenuo Dinamo. Ali zato lupa gluposti o Perisicu i Barceloni, Budimiru i Realu... Ma sramotno sve skupa, a bez Dinama bi reprezentacija bila 0.

I jos je za Milan rekao kao nesto u kontekstu da bi bilo dobro da Luka zavrsi karijeru u velikom europskom klubu. A kaj Dinamo onda :roll:
    Bas imam ocjecaj za tog komentatora da ne moze smislit Dinamo.

Lukin povratak u Dinamo bi bila ogromna stvar za cijelu ligu. Mazohisti navijaju da se ne ostvari taj scenarij.
  • Zagi
    9.9k

Tko je uopće komentirao?
  • mosad
    1.4k
    Kad čujem glas Saše lugonjica i njegovo komentiranje nogometa muka mi dođe
    ,,sada treba biti oprezan’’
  • db-izbjeglica
    17.7k
    hrvatska razvali vrlo solidnu europsku reprezentaciju, uvalja joj 5 komada, glavne teme su:
    loš komentator, upad ljudi na teren zbog slika i analiza istih, naziv mundijal i što je pravilno, a što nepravilno, loše zamjene pri rezultatu 5:1 i netrepeljivost izbornika prema dinamu i njegovim igračima...

ova tema je blago! čuvajmo to blago!
  • Mali Zeus
    17.4k
    Jaki smo, kad se igrači založe i kad stisnu onda se ovak dogodi, da relativno solidna repka, al koja nije na našoj razini, ovako nastrada. Pokazali smo autoritet i jedrimo prema svjetskom.

Obrana standardno dobra, Liva opet radio lažnjake, Sučić još uvijek trči, Modrić vođa, Perišić će igrati do 45., Krama španer, Budimir mora počinjati svaku. Bio mi je dobar Krama kad je rekao da mu je nevažno koji je na listi strijelaca i da samo uživa.

Objektivno ostale tekme su laganica, ali svejedno treba biti oprezan. Ipak, kvalitetu imamo i ak i ne ide uvijek imamo individualce koji mogu sve riješiti.

Lugonjić standardno naprosto užasan, svaki napad Češke, makar počeo u njihovoj polovici ovaj je jaukao moramo biti oprezni, griješi imena igrača, priča non stop nešto, najveći hit naravno da bi velika većina navijača reprezentacije htjela da Modrić završi u Milanu.
    Jarni standardno poludementan, ne znam drže li ga tamo da bi se sprdali s njim ili sažaljenja, ali to je već tužno za gledati.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Standardno na ovoj temi. :D

Da smo izgubili ili igrali neriješeno čitali bi o masnokosom Bosancu.
  • austrijanac
    7.1k
    Mene brine što je igra bila nepostojeća veći dio tekme + spore izmjene.

No, kraj sezone, nikom se više neda, a i nakraju 6 bodova je jedino bitno.
  • miro
    6.6k
    Mi smo jučer jednu vrlo vrlo pristojnu reprezentaciju - i to reprezentaciju koja se nikad ne raspada - ubili
    Do SP očekujem da ćemo standardizirat vezni red Modrić - Kovačić - P.Sučić, a obrana nam je top.
    Eh, da nam je samo jedan Mandžo naprijed
  • vjeko1701
    15.6k
    Ja se nadam da bi Ivanović mogao iskočiti kroz ove kvalifikacije. Ništa protiv Budimira i ne mislim umanjivati njegov učinak u Španjolskoj al mi se jednostavno ne uklapa u reprezentaciju.
  • Mali Zeus
    17.4k
    ↪miro Ja se nadam da bi Ivanović mogao iskočiti kroz ove kvalifikacije. Ništa protiv Budimira i ne mislim umanjivati njegov učinak u Španjolskoj al mi se jednostavno ne uklapa u reprezentaciju.vjeko1701

Zašto?
  • vjeko1701
    15.6k
    Nema mi tehniku za kombiniranje s ostatkom ofenzivaca, nema mi egzekuciju da sam siguran da će zabiti ono malo šansi koje mu se stvore kada nam ishod utkmice ovisi o te 2-3 šanse. Ne sjećam se kad si je sam stvorio neku šansu svojim pritiskom na zadnju liniju. Dobar i koristan napadač ali u drugačijim ekipama koje imaju jasan i jednostavan plan igre.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Vidiš ja gledam baš drugačije na to, dobar je u zadržavanju lopte i hrvanju s braničima što dopušta našim ostalim ofenzivcima da se priključe, konstantno radi probleme obrani i uvijek nešto zakuha, a što se tiče egzekucije lik je treći strijelac Primere, nije baš da ne zna zabiti, dapače. Evo netko je spomenuo Mandžu, lik je najsličniji Mandži od svih napadača koji su igrali nakon njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.