• NORTE
    16.3k
    Yamal je neviđena poezija, ali taj Pedrijev potez je nešto o čemu se jednostavno premalo priča.

Na ovom slow motionu vidi još nešto nevjerojatno, u trenutku udaranja lopte u zraku petom iza leđa u for on je s obje noge "letio" tj. nije stajao na travi, a to se vidi i na fotki koju sam stavio.

Potez sam primjetio odmah u prijenosu čim ga je napravio, ali to poslije uopće nisu pokazali tijekom cijelog prijenosa, kao da se nije dogodilo, iako je par sekundi poslije zabio i gol.

Ova Barcelona i Španjolska su apsolutni nogometni vrh.
  • Ritam Ulice
    622
    Švabe su loši. Nadam se da ce nam tako neka repka past u skupinu na svjetskom
  • GOAT
    2.9k
    Švabe su lošiRitam Ulice

Jesu ali im fale Rudiger, Musiala, Stiller i tako dalje. Svejedno su prvo poluvrijeme mogli zabiti 3-4 gola i riješiti utakmicu. Kasnije su Francuzima dopustili da udaraju na kontre i to ih je koštalo skupa sa promašenim šansama
  • Hnlovac
    2.3k
    Koja budala je ovaj Morata, najveća prevara u povijesti nogometa
  • pešća
    281
    Cestitke Portugalu. Mali Casper kad ga trebas nema ga nigdje, ali se zato zna cerekat na vlastitu himnu. U sjeni veterana od 40 godina, vjecne klase Ronalda.

Zlatna lopta Vitinhi, osvojio je prakticki sve ove sezone?
  • don
    13.4k
    bravo Portugal!
  • Keyser Soze
    13.8k
    Mene zanima slave li Španjolci ovo srebro zlatnog sjaja.
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Zlatna lopta Vitinhipešća

Nuno Mendes isto prije ovog malog Yamala, pored Mendesa izgledao kao Bamba.
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Osam utakmica sedam golova.
    Četerdeset na leđima.
    Diži tu kantu Cristiano, zaslužio si!
  • pešća
    281
    Darine Špikal
  • don
    13.4k
    Mendes najbolji bek na svitu trenutno.
  • Zagreb1992
    2.4k
    Jel to se opet govori da je Yamal casper haha
  • pešća
    281
    Mali je sigurno najbolji 17godisnji nogometas ikada, a mozda ce bit i tinejdzer, ali trebao bi se malo spustit na zemlju i maknut svog "oca" od sebe. Pre veliki medijski hype se stvorio i to mi se nimalo ne svida. Dat razmazenom klincu sa spageti frizurom zlatnu loptu pored ostalih igracina bi po meni bio poraz nogometa. I igracki i trofejski ima nogometasa ove sezone koji su nadmasili Yamala.
  • Zagreb1992
    2.4k

Zaključak po jednoj utakmici je top ...Dečko kroz cijelu sezonu je izdominirao ..17 godina i čudesa radi ..al ovo mi je vrhunski ..hype igrač
  • Doktor Kunić
    4.9k
    Hype igrač ima više od 100 nastupa za Barcu sa 17godina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.