• Eduardo
    24.5k
    Istina je da ljubav između kluba i igrača često nije obostrana na način kako to navijači romantiziraju i to se upravo događa u ovom slučaju... mnogi od nas dinamo doživljavaju gotovo religiozno i to je neka sasvim druga dimenzija u odnosu na ono kako ga doživljavaju uglavnom više manje svi igrači koji su prošli kroz klub... to je sasvim normalno i tu činjenicu treba čim prije prihvatiti.

Sljedeća rečenica nije usko vezana za Luku, ali navijači koji misle da imaju "monopol" na istinu, moral i emocije već polako prelaze granice dobrog ukusa... stvarno se pretjeruje s količinom izljeva "moralne nadmoći" prema određenim igračima.
  • NORTE
    16.2k
    Ma naravno Norte, koliko čitam i oni spremaju čistku od 10+ igrača, a pogotovo prodaja dvojice najboljih, Leaa i Reijndersa mi neuljeva nekakvu nadu.

Na to sve kad se doda da su godinama kriminalni i imaju mentalitet luzera, ne vjerujem da imaju ikakve šanse za napredak iduće godine.

Ok kapa dole za titulu 2022, ali više vjerujem Juveu do godine nego njima.
    austrijanac

Ok, treba vidjet kojih je to 10+, ali pretpostavljam da itekako imaju ambiciju za titulu.
    Neki remont im je svakako potreban nakon ovakve sezone.

"Iz Modrićevog kuta" mislim da mu je Milan dobar odabir, a iz našeg je naravno šupački i tako će ostati i upamćen.
  • Ludovic IX
    8.7k
    Taman za novih 55 stranica ovdje slijedećih mjesec dana..
  • fakin
    855
    Pa sta neki ocekuju da ce reci sve sam dogovorio s Milanom, a jos je igrac reala i jos mora igrati natjecateljske utakmice za real?
  • serbus
    5k
    Meni ide na živce opravdanje nije znao kad je obećao povratak na sjeveru kojim putem će mu se razviti karijera.

A kaj da se razvila u smjeru da je sa 28 bio za Rudeš a dinamo mu uletio kao što I je mnogima prije njega i spasio mu karijeru?
    Jel bi onda razmišljao vratiti se u d ili ne ?
  • Doktor Kunić
    4.9k
    Hahahhaa a zašto su mu rekli onda da mu neće produžit ugovor dalje a još mora igrat natjecateljske utakmice za njih? Daj malo promisli prije nego bubaš a bubaš jako često
  • ŽacZgb
    276
    Obećao je da će se vratiti,istina. Ali tko je mogao uopće zamisliti tad da će ovakvu karijeru imati? Neki njegovi suigrači iz HNL-a su odavno u mirovini,neki su otišli u žnj lige,a lik je došao do kapetanske trake Reala,hrpe trofeja i statusa legende.
    Kod nas ima (opravdano) teret muljanja sa Mamićem.
    Da se vrati,dio navijača Dinama bi mu jebao mamu jer je oštetio Dinamo,a o tovarima koji misle da su oni tu oštećeni da ne pišem.
    Da se vratim na ono legenda,na objavama Reala kad čitam komentare po društvenim mrežama,99.99% komentara su “legenda”,”kralj” i sl… Tu i tam se nađe komentar negativan,od - napaćenih tovara.
    Navijači Reala mu bez obzira na muljanje sa porezom ne pišu da je lopov (kao ni Messiju i CR,itd.).
    Na koji god stadion dođe protivnički navijači mu naprave “standing ovation”. Ak ode u Milan,i dalje igra jaku ligu,i dalje će imati status legende,a imati će i jake tekme do SP.
    Ak se vrati igrat će na oranicama HNL-a,sa realno slabim tekmama (di smo dokazuju europska natjecanja,koliko god osobno volim HNL) i biti će “govno maleno”.
    Na njegovom mjestu se ni ja ne bi vratio.
  • Tvrdica McTvrdi
    347
    Ovaj post me samo potaknuo na razmišljanje da je zapravo užasno kako mi Hrvati ne cijenimo svoje ljude i svugdje uspijevaju osim doma.
  • fakin
    855
    ti stvarno ne razumijes razliku između toga da mu nece produziti ugovor i toga da dok mu traje ugovor on kaze da je dogovorio sve s nekim drugim klubom?
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Da se vrati,dio navijača Dinama bi mu jebao mamu jer je oštetio Dinamo,a o tovarima koji misle da su oni tu oštećeni da ne pišemŽacZgb

biti će “govno maleno”.ŽacZgb

Imam feeling da je bojazan od ovakvih (nažalost realnih) scenarija i jedna od glavnih prepreka u uvjeravanju da dođe.

Da je unisono pozitivan stav dinamovih navijača i da se on otvoreno od strane navijača zaziva, mislim da bi bilo barem mrvicu lakše.

Ovdje je u anketi 59% glasovalo za dolazak, a u raspravi svejedno dominiraju negativni komentari.
    Među općim članstvom dinama postotak u identičnoj anketi bi bil debelo preko 80%, ako ne i 90%
  • Dudu9
    1.8k
    On to može slobodno objavit, i u Real otišao Trent Alexander-Arnold koji je to odavno objavio dok je još igrao u Liverpool
  • fakin
    855
    Naravno da ne moze dok god mu traje ugovor i dok god klub na njega racuna u natjecateljskim utakmicama. Smije reci samo bilo je nekih kontakata i razgovora i to je to. Ne smije spomenuti da je sve dogovoreno, a kamoli ime nekog drugog kluba
  • crophantom
    762
    naravno da smije, ako ima dopuštenje kluba i u zadnjih 6 mjeseci ugovora je može potpisati ugovor s drugim klubom koji počinje važiti nakon isteka trenutnog.
    A očito ima dopuštenje kluba kad su mu oproštajku napravili, zašto točno nebi smio?
  • fakin
    855
    Da smije onda bi rekao da je sve dogovorio s Milanom i da ce nakon isteka ugovora postati igrač Milana. Posto nije to rekao ocito je da ne smije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.