• Crle
    1k
    Ne kužiš. Detalji su bitni. :lol:
  • FelceAzzurro
    424

Ti si ona tetka koja vozi u lijevoj traci na autocesti 110 na sat uz kamion i nikako da se makne.
  • vjeko1701
    15.5k
    Dobro, sad bi bilo dosta prepucavanja o ovome. Tema je o Dinamu a ne o bivšem zaposleniku.
  • NORTE
    16.1k
    Da nas mnogi Europljani zovu "Zagreb" znamo odavno, a evo i friškog primjera iz Njemačke.
    U time ne vidim ništa loše, dapače.
    Nedavno smo imali primjer i da nas je britanski Sun nazvao "European giants".
    Screenshot-20250607-083819-Samsung-Internet.jpg
  • Crusades
    16.3k
    Screenshot-20250607-115717-Instagram.jpg

Zvone danas na obljetnici Draženove smrti.
  • marcio amoroso
    42.1k
    Grešaka ima, bilo ih je i biti će ih, ali svi pravi Dinamovci moraju biti sretni i ponosni kad vide Bobana na čelu kluba. Sama ova emocija gore na slici pokazuje sve.
  • Crusades
    16.3k
    Slika govori više od 1000 riječi :up:
  • jedan u nizu
    13.6k
    Ne znam za vas, ali ova slika mi je toliko mocna da me obuzima toplina oko srca.
    Odmah kroz glavu proleti zadnjih 15 ili vise godina. Svog tog vremena smo navijali za taj dinamo, gledali, citali, zivcirali se, ali to nije bio nas dinamo, klub s kojim smo se mogli tako povezati.

Da se vratiti u proslost, tamo negdje 2011.g i nekome pokazati ovu sliku, i reci: ''evo, ovo su ti buduci predsjednik kluba i predsjednik uprave dinama, kako odaju pocast Drazenu Petrovicu'', mislim da bi se svi rasplakali.

Nije bajna godina nimalo, nikad losiji rezultati (ne svi), atmosfera naelektrizirana, ali nekako se sada svi vise zivciramo oko tog jebenog kluba. Svaki novinski clanak citamo, komentiramo, zeljno iscekujemo. Svaki post na drustvenim mrezama analaiziramo, komentirao jel trebalo drugacije odraditi marketing sa nekom pizzerijom. Komentiramo da li je za nekog igraca 800k puno, premalo ili dovoljno. Raspravljamo o pravima i privilegijama 50 000 ljudi (za sada) i govorimo kako smo tuzni jer je na zadnje 3 utakmice doslo samo 45k ljudi. Nerijetko se budimo sa dinamom u mislima, i nerijetko zaspemo, da li ljuti, sretni, tuzni, ogorceni, nebitno, ali konacno smo tuzni, sretni, ljuti i ogorceni zbog istinski našeg kluba, a ne samo siluete tog kluba.

Kakva god nas sportska sezona ceka, i kakve god nas godine cekaju, svejedno mislim da smo u najboljim vremenima naseg dinama.

DZIS!

504263171_18500848825024237_7867377224361303739_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=8EGugIa1wk8Q7kNvwEqfIHR&_nc_oc=AdmFxC4mNX4DRma8nkNwkrQXe96pEEViCjfVsM2-Tu1VsUSKAKh2-NPGx2YPCnAM-58&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag1-2.fna&_nc_gid=gp287UEQbkEeAydHCLRCRA&oh=00_AfPHh3T-FSQWZisnpVpsaaj-MaELltUb0XLg9PpdLDUrsQ&oe=6849D8DE
  • Bosskovitz
    16.7k
    akva god nas sportska sezona ceka, i kakve god nas godine cekaju, svejedno mislim da smo u najboljim vremenima naseg dinama.jedan u nizu

Trudim se ovo ne napisati, ali apsolutno se slažem.

Ja se ne sjećam kad su ljudi više živjeli Dinamo, kad se više o klubu pričalo, kad sam vidio više Dinamovih majica, zastavica, djece na stadionu.... vrtić mi je pored zgrade i imali su završnu priredbu nekidan, svirale su na razglasu samo dječje pjesmice, Baby Lasagna i Dinamo ja volim od Pipsa. Javljaju mi se ljudi iz Dalmacije i Hercegovine, poslovni partneri koje znam po 5-6 godina i saznajem da su ljudi Dinamovci, imam susjeda koji je godinama imao maskicu Man Uniteda na mobitelu, sad govori u prvom licu množine kad govori o Dinamu.

I to me baš čini sretnim. Još nam fali stadion i to je Dinamo o kojem sam sanjao od kad sam bio klinac.
  • Tom Hanks
    3.8k
    koje znam po 5-6 godina i saznajem da su ljudi Dinamovci,Bosskovitz

Izašli iz ormara
  • criticus
    3.8k
    Djevojčica cca 7-8 godina plače u fan shopu, a tata joj nešto na njemačkom objašnjava. Gledam sta se događa. Kad pređe: na hrvatski:
    "Nemozes dobit dres, dobit ces novi kad izađe nova kolekcija ne iz ove stare drugi!"

#vrijedilojesvega

Ti si meni sve!
  • Peškaman
    7k
    Javljaju mi se ljudi iz Dalmacije i HercegovineBosskovitz

Ovo baš mogu potvrditi za Hercegovinu, baš se vidi rast. Ne kažem da Hercegovina prije nije imala velik broj navijača Dinama ali u zadnjih godinu/godinu i pol' puno se više eksponira, nose se dresovi/majice s elementima Dinama,priča se o Dinamu i ostalo.
    Mišljenja sam da je tu jako puno potpomogla organizacija plave noći, šteta što se na kraju nije odigrala ta pripremna utakmica u Mostaru. Ali evo prilike ovo ljeto, imat' ćemo nikad duže pripreme. :grin:
  • Bosskovitz
    16.7k

Ovo me sad sjetilo na jednu od najboljih scena koje sam vidio na tribini ove sezone: malac, 4-5 godina star, trči za starim i žica ga kokice, a stari mu odgovara: "Smiri se, nemamo novaca za kokice, mama nam je dala samo za sok i tri pive"
  • Ludovic IX
    8.7k
    A da ne govorimo o sportskim rezultatima koji su ako gledamo zbirno 7-8 godina, najbolji u povijesti. Sa 7 titula, par kupova i za dinamo , jako dobrim rezultatima u Europi
  • Srelee
    185
    Hercegovina je uvijek bila masovno za Dinamo jos 70tih godina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.