• Ivdzo11
    6.8k
    S facebook Dinamove grupe......

Danas je na Maksimiru bio Matej Škegro koji je s Bobanom imao sastanak oko budućnosti mladog reprezentativca Ivana Paunovića. Ivan je imao ponude iz Italije ali Boban je predstavio plan za njegovo razvijanje i sve su strane zadovoljne, Paunović ostaje u Dinamu.

Nakon toga dobili smo informaciju da je Boban imao razgovor sa Škegrom oko Noe Mikića. Škegro je jasan, Noa mora igrati ili odlazi. Ali novitet je taj danas da su Škegro i Boban dogovorili da Noa ide bez pritiska na pripreme s Dinamom, tamo dobije svoju priliku i onda se odluči o njegovoj budućnosti. Izvor tvrdi da su obe strane zadovoljne završile razgovor, a ono najbitnije, Noa Mikić će dobiti šansu.

Samo ću reći da Boban radi strašan posao trenutno..
  • Zg123
    1.9k
    Leko novi trener juniora, nista od b ekipe ove sezone
  • Bosskovitz
    16.7k
    Na nama je da se fokusiramo na nove generacije, na igrače koji su danas u školi, da oni izlaze iz Dinama ne samo bogatiji za nogometno znanje i zdrave navike, nego i za ljudske vrijednosti; da se fokusiramo na to da ne stvaramo samo vrhunske igrače, nego i vrhunske ljude i karaktere. Znam da se na tome radi i to je jedini ispravan put i lekcija koju trebamo izvući iz ovoga.Bosskovitz

Da se nadovežem na ovaj vlastiti komentar iz jedne druge teme, podijelit cu (javno dostupnu) objavu prof. Omazića, člana Izvršnog odbora:

Prije godinu dana zajedno sa školom stranih jezika Inicijativa - Centar za edukaciju pokrenuli smo projekt učenja hrvatskog jezika za djecu koja dolaze u Nogometna Škola Dinamo.

Zapamtite ime Kai Christopher Nesfield koji igra za Dinamo U-15. Na zadnjem satu je rekao da ima želju otpjevati jednu pjesmu svom djedu porijeklom iz Požege, čim se preko ljeta vrati u Ameriku. Iduća želja mu je da jednog dana prošeta sa svojim tatom zagrebačkim ulicama na utakmicu na Maksimiru. Inače cijele godine nije propustio niti jedan sat hrvatskog jezika i sam je tražio da ima zadaću nakon svakog sata. Ako ovo nije Dinamo ne znam kaj je…
  • rioda
    8.6k

Nije to to bez videa koji je podijelio uz objavu
  • rob ljubavi
    982

Mali je navodno super, ali koliko sam čuo klub se i nije puno posvetio dečku i obitelji. Nije niti agent

Ali svakako, zanimljiv bi bio napad jednog dana Varela-Nesfield-Belinho :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.