• Enco
    472
    A uostalom nije slučajno da ovi kaj najviše serendaju je Škegro iza njih

Dvojica (agenata) stalno medijski guraju "sranja" .
    Da se razumjemo nisu ostali bolji, ali bar ne rade medijske prestave.
    Ovakvih slučajeva ima puno pa nisu ugledala svjetlo dana, ima većih talenata , a da se o njima riječ nije napisala .
  • Droljo
    16.6k
    Paunovic mali je dobar, ali nije generacijski talentvlatkomarkovic

Kako se prepozna generacijski talent na beku sa 15 godina?
  • Infinity
    18.6k
    Toj djeci je najlakse pokazati vrata, ali mi tim potezom ne dobijamo nista. Svaki talent danas ima agenta i s njima treba raditi. Ako cemo se mi postaviti tako kako vi zelite onda cemo ostati bez najboljih igraca. To jednostavno nije rjesenje.

Mi se danas svi kunemo u Olma, a on je bio taj kojeg je menadzer 'unistio' tako sto ga je iz Barcelone odveo u Dinamo u kojem je imao primanja 250.000 eura, te je bio najplaceniji igrac u reprezentaciji.

Taj isti menadzer je Fayea iz Kustosije gurnuo u Barcelonu. Nije Barcelona rekla da ih je on izlevatio u slucaju Olmo, nego su sjeli za stol i pricali.

Ozbiljan europski klub se ne moze viditi na 'romantican' nacin.
  • Crni86
    11.1k
    Potrebno je raditi na obrazovanju djece i roditelja po tom pitanju. Nije kratkorocan i lak proces, ali dugorocno je najisplativiji za klub. Pa kada se neki trendovi promjene, tako ce se i nama olaksat stvar.

Ovo je sve posljedica lose sportske politike gdje su menadzeri vrtili nas oko malog prsta i radili kaj su htjeli. I sasvim je logicno da su se onda svi starci potrcali zastiti na isti nacin…
  • Enco
    472
    Svaki talent danas ima agenta i s njima treba raditi.

Znači u školi Dinama su 90% klinaca talenti, jer toliko ih ima agente?
    Dovoljno je pogledati par utakmica neke generacije i vidjeti da u toj generaciji od cca 24 igrača imaš možda 5-6 talenata, a ostalo je prosjek ,a u zadnjih par godina ima ih dosta i ispod prosjeka.
  • Infinity
    18.6k
    Znači u školi Dinama su 90% klinaca talenti, jer toliko ih ima agente?Enco

Ne, nismo se razumjeli. Od svih igraca, neka bude tvoj postotak od 90% ih ima agente. Od ta 24 koje spominjes, talenti su njih 5-6 po tebi, a ja zelim reci da tih 5-6 svi imaju agente. Moze ti se nekad dogoditi iznimka, ali tesko.

Odbaciti sve igrace koji imaju agente je put u propast. Taj isti Bara je mozda i glavni 'krivac' sto smo imali jednog Olma. Po medijima je kasnije vise srao njegov tata s pricom kako je ovaj imao 'samo 250.000€'. Bara se nije ni oglasavao nesto pretjerano.

Hoce da uzme pare na Belinhu? Evo i mene na poslu i pokusavam da uzmem pare na proizvodu koji zastupam.

Na nasoj struci je da na vrijeme vide koji igrac je vrijedan popustanja menadzeru, tj. koji stvarno vrijedi novac koji ovaj trazi.
  • sarenicvjetic
    114
    nebi ja tu bas pričao sa agentima igrača koji ima 14-15-16-17 godina..
  • Infinity
    18.6k
    Ne moras ti ni pricati. Pricati moraju osobe koje sluzbeno zastupaju interese Dinama.
  • Sajla
    9.2k
    nije ni Porto pričao s takvima, nije ni Barcelona.
  • Nogo
    6.7k
    Paunović ostaje u Dinamu

• Mladi nogometaš Ivan Paunović odbio je ponudu Intera iz Milana i odlučio ostati u Dinamu.

• Nakon sastanka s čelnicima Dinama, uključujući Zvonimira Bobana, i njegovom obitelji, odlučeno je da je najbolje za njegov razvoj ostati u Zagrebu.

• Paunovićev agent, Matej Škegro, sudjelovao je u pregovorima, a detalji dogovora nisu javno objavljeni.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-mladi-paunovic-odbio-inter-ostaje-u-dinamu/146527
  • ElDorado
    4.2k
    Osovina Lesički-Škegro na djelu. Čemu to valjanje po medijima za klince od 15 godina? Beskrupulozna gamad.
  • Enco
    472

Da.

Sastanak , a i sam dogovor se desio prije nego li je jučer prvi ekskluzivni članak objavljen, samim time nije bilo potrebe uopće izlaziti u javnost.
    Pametnom dosta.

Dečku svu sreću želim, a odluka da ne ide je jedina ispravna.
  • Crni86
    11.1k
    Kakav je mali od sammira, zna li se sta? Vidim da je doso sa starim u zagreb i da radi na klinceku sa Treboticem
  • scooniepenn
    4.7k
    Sammir da se aktivira iz mirovine HNL protivnike rješava iz zajebancije.:cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.