• Enco
    475

Znam nešto , ali da ajmo reći da sam laik.
    Da trebali bi , a vjerujem da i vide ali...
    Pratim dosta te klince, pričam s ljudima i od kad sam na Zoni (7-8 mjeseci) upozoravam na krive Drine.
    Svakakvih priča sam čuo, svašta sam i vidio i osobno se uvjerio . Imam dosta prijatelja iz nogometa i oni to vide, a na kraju krajeva i rezultati to pokazuju.
    Zvone je to skuzio za pet minuta, a dokaz da nešto nije štimalo je to što je gotovo cijelu školu počistio.
    Neki dan ako se ne varam na Nacionalu je netko nepisao kako je to funkcioniralo.
  • Enco
    475

90% posto klinaca u školi ima agente i da već od 12-13 godina, a zašto? Vjerujem da znaš odgovor.
  • Dzoni
    1.4k
    Ako mu je cilj propast u Primaveri i posudbama po Italiji, samo naprijed
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Paunovic mali je dobar, ali nije generacijski talent jel, ja bi ga i pustio za dobru lovu… Problem je sto je bas ko za k lijevi bek… A i ono nitko nije extra talent s 15… Ako je ovo neki vengance scheme Škegre protiv Dinama, uskoro će ostati bez klijenata…
  • Omake
    9k
    Škegro se trudi da zavrijedi transparent, nabijem ga pohlepna.
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Nije vrijedan toga…. Ajde da pričamo o nekom ozbiljnom agentu….
  • Enco
    475

Pa zar ima takvih :wink:
  • sarenicvjetic
    114
    Sto se vise daje pažnje takvim beskičmenjacima to njima bolje.
    Uništava glavu i razmišljanje djece i puni glavu svima pričicama.
    Smatram da Dinamo kao klub koji je zadnjih 20 godina sinonim za talenat i toliko radio da stvori ime u svijetu nogometa,da njemu ne treba Škegro,Bara i ostala kompanija. Nazalost ušli smo u neka vremena kad i roditelji i djeca ne vide budućnost poslije škole nogometa u Dinamu. Sve u svemu mislim da nakraju taj talenat i sve oku vidljivo je divno krasno,Al zna se ko nakraju napravi velike stvari,onaj mali koji je bio sastrane,šutio,trpio,radio i čekao!
    Tako da ima gro primjera i vjerujem da će neki roditelj i ovo citat pa shvatit da nogomet nisu menađeri i lova,nego emocija,ljubav,odricanje.
  • Infinity
    18.6k
    Smatram da Dinamo kao klub koji je zadnjih 20 godina sinonim za talenat i toliko radio da stvori ime u svijetu nogometa,da njemu ne treba Škegro,Bara i ostala kompanija.sarenicvjetic

Nisu drugi menadzeri nesto puno drugaciji. A voditi ozbiljan klub bez doticaja s menadzerima? Pokusaj.

Mi ne trebamo biti ovisni o par menadzera ili ne daj Boze o jednom, nego razviti dobar odnos sa sto vecim brojem, te izvuci od njih ono sto nam najvise koristi. U isto vrijeme ce oni pokusati uciniti sve za svoju korist i na to ne treba biti ljut, jer nogomet tako funkcionira. Pronaci zajednicki jezik i odraditi posao od kojeg korist imaju obje strane.
  • Enco
    475

U mladim kategorijama bi bilo itekako moguće, čak i poželjno zaobilaziti agente.
    Treba napraviti razliku između igrača profesionalca i stipendista ,95% klinaca (maloljetnih) su samo stipendisti ili čak ni to. Čak ni ugovor s agencijam što je i logično nije isti ako je igrač maloljetan ili punoljetan.
    Do momenta dok igrač nije na profesionalnom ugovoru klub bi po meni jedino i isključivo trebao razgovarati s roditeljima klinaca nikako s agentima.
    Jedan Transfermarkt za maloljetne igrače ne objavljuje info o zastupniku (agentu) pa čak ni za maloljetnike profesionalce.
  • ElDorado
    4.2k
    Ja bi se svakom to klincu koji se počne kurčiti sa svojim agentom i nekakvim pregovorima lijepo zahvalio i dao ispisnicu ili kaj već.
    Ne razumijem svi portali objavili za tog klinca koji ima 15 godina da dolazi na pregovore. To je stvarno too much. Neka konačno shvate da niti jedan ali baš niti jedan koji je otišao tako rano nije na kraju uspio. I još kad je to taj notorni Škegro. Lijepo im dat ispisnicu i ajd ti dečko svojim putem.
  • Enco
    475
    Lijepo im dat ispisnicu i ajd ti dečko svojim putem

Dečko ostaje ne ide nikud, provjereno .

Ali da prema agentima kad su klinci u pitanju zauzeti čvrsti stav , treba jednom stati tome ma kraj
  • ElDorado
    4.2k
    čuj ak krene s 15 kaj bu tek radio kad bu 18. Uostalom treba biti princijpijelan prema svima. A uostalom nije slučajno da ovi kaj najviše serendaju je Škegro iza njih.
  • Jaro
    10.3k
    A gle, vrata su otvorena s Belinhom, ovim "megatalentom" i FM wunderkinfom iz Porta - oni, tj njihov agent ocito diktira uvjete, naravno da ce i drugi tako...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.