• Paggini
    51.3k
    Jako fin i plemeniit igrac sto je rekao kolega gore, ali iza sebe ima antologijskog razbijača Marinu koji punkurac prljavog posla radi. Šteta, nadao sam se da će ostaviti trag ali sta je tu je, decku nek je sa svom srećom, nadam se da se opet vidimo
  • Izet Hajrović
    5.1k
    Ovako sretan nisam za neki potpis nisam bio od Jakića i Ristovskog. Bit će pun pogodak. :love:Majki2111

Jako me razveselio ovaj transfer.

Taktički zreo igrač, dolazi u najboljim godinama, nasušno nam treba s obzirom na stanje u momčadi, korektni novci i jako bitno - koliko mi kažu, dinamovac svakim svojim atomom.

Ako je nama bilo teško večeras, zamislite kako je njemu bilo dok mu dres koji je sanjao nositi postaje sve udaljeniji.

Sretno Leone, nadam se da ćeš ući u panteon velikih veznjaka naše svetinje!
    Paggini

Belcar je meni top potencijal. Nije dečko bzvz standardan u mladoj repki. Brojke u HNL-u su mu otprilike na razini Mišića (dueli, točna dodavanja, izgubljeni posjedi), a puno je mlađi. S njim se sigurno ne bi pogriješilo.marcio amoroso

Pogodili sve u 16. Ništa osobno kolege, samo sam izdvojio neke od najpozitivnijih procjena koje su se ispostavile krivima.

Leone, hvala na tih par minuta i oprosti stručnjacima iz Uprave Dinama koji su ti uzeli pola sezone razvoja. Sretno u Varaždinu i nadam se da će se priča rasplesti tako da ću te doći podržati u kvalifikacijama za konferencijsku ligu.
  • Enco
    365

Čestitao mu Zvone neki dan neproduživanjem ugovora
  • Dadox
    309
    Ovo je smiješno s Belcarom.Dovedu igrača kojeg poznaju još iz mlađih uzrasta,a poslije iz Hnl-a i onda ga steraju nakon 3 tekme. Ne kužim…
  • Blueshadow86
    3.4k
    Sve ok, ali gdje bi vi da Belcar igra pored Mišića, Ljubičića, Kačavende, Bulata, Solde, Mudražije...? Nepotrebno je imati 17 veznjaka u ekipi.
    Jedino ako može odigrati lijevog beka...
  • ElDorado
    4k
    i jos ga moras platiti milju i pol
  • dinon7
    1.8k

Znam da je offtopic ali Bulata treba prodati dok ima ikakvu tržišnu vrijednost
  • Paggini
    51.3k
    najpozitivnijih procjena koje su se ispostavile krivima.Izet Hajrović

Pa super, ali gdje sam ja rekao da će on biti netko i nešto u Dinamu?

Ono što je u Varaždinu pokazao jest to što sam i napisao, igrao je takticki zreo nogomet u šafarićevom sustavu, i u kontekstu njegovog dolaska, odnosno Misicevog i Sucicevog izostanka, nadao sam se da će ispuniti i napraviti korak dalje.

Nije ga napravio i jebiga, idemo dalje
  • marcio amoroso
    42k

Svakoj osobi na svijetu je najbitnije zdravlje. Ja Leonu kao prvo želim zdravlje, a onda će sve ostalo doći.
    Inače si jeben igrač kad ideš kopati po postovima da pokažeš kako je netko nešto krivo procijenio iako nemaš blage veze zašto je to tako.
  • Dadox
    309
    inače i kolega moderator voli kopati na isti način pa je valjda pomislio,vidi čuda,da je to ok…
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Boban radi ozb stvari u klubu, nešto šta nitko trenutno u klubu nema znanja ni muda a nužno je napravit ako mislimo preživit. Zato prekinite srat, prijelazni rok nije ni pocea. Kasnie ćemo zaključivat i davat ocjene. Sad svi stanimo iza njega i dajemo podršku.
  • fakin
    836
    Jos jedna nepotrebna posudba
  • njurci10
    83
    Pokušalo se nije uspio jbg.
    Btw. Od ovoga iznad mene nisam još vidio nijedan post a da nije nešto negativno :lol:
  • Jurki
    17.3k
    Posudba Belcara je bilo panicno dovođenje zadnji dan prijelaznog roka samo zbog ozljede Mišića.
    Probalo se - nije se uspjelo.. i kamoli srece da nam je Leon najveci problem u klubu.

Leone sretno, samo nek bu zdravlja.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.