• Jurki
    17.3k
    i kaj ti znaci vise novaca? Ove sezone smo se kupali u novcu pa vidimo kakav je rezultat.
    Ako SD zna svoj posao, moze i s relativno malom sumom sloziti kvalitetan kadar koji bu pomel hnl.
    Prodali smo Sucica, Baturina vjerojatno odlazi i tu racunam minimalno 30 milja eura za oba igraca.. plus EL i vec smo na 45 milijuna.. plus sponzori i ostalo.. opet bumo na 60-65 milijuna bez beda.
    Mislim da nam nije tolko problem prihodovna strana.. vec ona rashodovna de imamo puno igraca koji samo sišu klubski novac, a ne pridonose apsolutno nicemu.
  • Crni86
    10.8k
    razumijem frustraciju, i ja sma isto tuzan i ljut. Ovo kolo vise ne toliko koliko nakon rijeke istre pa gorice. Tad me vec pustilo jer sam znao da je sve otislo kvragu.

Ali da li se odluke donose osjecajima jer si na nekog ljut ili racionalno? Nek se svatko od njih zapita onda koliko godina ima, kako zadrto razmislljaju i koliko su onda uopce sposobni izaci na izbore i izabrati ispravnu opciju kad ih kao zene par emocija (nadam se da mi zenski dio zone nece zamjerit :smile: ) izbaci iz takta.
  • Jaro
    10.1k
    Pa ako sa 3-4 puta vise novca nisi uspio bit bolji od Rijekene ulijeva povjerenje da ce s sa manje biti.
    Nama se sva nada sada svela na Bobana i njegovu "viziju". Svi ostali suradnici mu su u klubu bili i ranije. Isto kao sto svaki novi trener naslijedi Peternaca/Perkovica tak je i Boban naslijedio ovog SDa kojem ni ime ne znam, super skaute i tko sve sudjeluje o procjenama i gledanju igraca, trenera i slicno
  • Jurki
    17.3k
    pa valjda je zbog toga i doveden Boban da "okrene" klub naglavacke.
    Da se sportski sektor resetira.
    Ista stvar je bila i 2017. pa znamo kaj je bilo iza toga.
    Rijeka kao najveci rival nebu mogla pratiti tempo hnl i Europe.. ostali nisu vrijedni spominjanja.

Bit ce to sve dobro.
  • Matija97
    62
    Ja jedva čekam Bobanovu presicu. Sad ne znam hoće li biti 01.06. ili 02.06. obzirom da je 01.06. nedjelja.
  • Enco
    355
    Mene samo zanima od onih koji traze glave, sto vam je cilj? Boljitak dinama?

Ja nisam za tjeranje ljudi iz I.O. , čak niti Predsjednika , sukrivac je za lošu sportsku politiku ali je i "kažnjen" kao što si napisao.
    Ja sam za nove ljude u sportskom sektoru .
    Koliko ljudi čini sportski sektor kluba kao sto je Dinamo ? Puno .Ne može biti samo jedan krivac.
    Šta su ovi koji su tu bili uz Marića radili? Lizali dupe Maricu da bi opstali, kao što su prije lizali dupe Mamiću i Barisicu.
    Očito je jedino Dabac imao muda suprotstaviti se Maricu i zato je nagrađen funkcijom SD-a.
  • Patak
    3.4k
    Pa kaj nije uprava uzela ovlast i dala otkaz Mariću novom sistematizacijom kad su vidjeli da stvari idu u krivom smjeru i da IO nema namjeru dati otkaz?
  • marcio amoroso
    41.9k

Marić je dobio otkaz dok je došao pod upravu. To je činjenica.
  • mali M
    7.6k
    meni to samo govori koliko su zapravo tamo ljudi navikli da nemaju nikakvu težinu odluke jer je desetljećima sve donosio Mamić, a onda se nekoliko godina istu stvar trudio raditi Antolić.. Ja ti zbilja vjerujem da ti pola njih tamo ne zna za što zapravo ima ovlasti da ih pitaš...
  • Jurki
    17.3k
    isto tak treba napomenuti da je MM bio podređen predsjedniku kluba, IO nije imal ovlasti ga maknuti.
    IO nije ni u jednom trenu imal ingerenciju nad sportskim direktorom.
  • Crni86
    10.8k
    a koliko ljudi se supeotstavi sefu? Kaj to uopce znaci? Pa sef je sef da donosi odluke, skauti i ostali su davali svoje misljenje. Sad da li su ona bila suprotna od onoga sta je maric radio mi ne mozemo znat. To znaju ljudi u klubu. Ukoliko su se slagali naravno da su onda trebali otici skupa s njim.

Kaj se tice novih ljudi slazem se. Zone jos nije ni stupio na poziciju a spominju se spanjolci za omladinsku skolu, shalla bu novi skaut. Tko zna sta se jos valja u pozadini. Na kraju to nije ni posao od mjesec dana. To je posao za jedan duzi vremenski period.
  • Jurki
    17.3k
    nadodal bi jos da u Dinamu ne postoji sustav u sportskom sektoru.
    Sve je davno sklepano zbrda zdola i trebalo bu vremena da se stvari posloze.
    Trebalo bu tu i podijeliti otkaza i dovesti nove ljude.
    Pred Bobanom je veliko pospremanje, a vremena u Dinamu nikad nema dovoljno.
    Iskreno, kak sam vec prije napisal.. nebi mu zelio biti u kozi.. jer vjerojatno ga ceka i veci posao nego kaj mi mozemo zamisliti.
    Ustrojstvo skole, tu je i Dinamo II kojeg treba oformiti, skautska sluzba koja postoji samo na papiru ocito.
  • Pacho
    1.2k
    Zajec nije ni za figurativnu/ceremonijalnu rolu, jer svaki put kad da izjavu nesto usere. Nek ostane ako vec mora, ali bilo bi najbolje da ga se torpedira u Atenu ili ga bar ne pustati pred novinare.
  • emilperska
    10.7k
    Marić je dobio otkaz dok je došao pod upravu.marcio amoroso

Stoji. Ali stoji i da nije radio sam. Ni transfer politiku ni smjenu 2 trofejna trenera, od kojih je jedan najuspješniji europski trener u povijesti naustrb no name direktora koji niti je bio iskusni funkcioner, niti provjereni kadar, a niti neka igračka legenda pa da staneš iza njega.. Taj deal gdje mi dajemo papire Bjelici jer je tako rekao SD (i valjda Zajec s njim), dovodimo nedokazanog trenera iz Kine jer je bio kao igrac Zlatna lopta te onda Uprava mjesec dana poslije dobiva ovlasti i smjenjuje SDa i mjesec i pol nakon toga Cannavara, to mi je jedna od najbesmislenijih i najštetnijih odluka u sportskom sektoru unazad par godina. Mjerljivo tome je otkaz Čač maču od strane Šimića i Perasice na +7 ( :nerd: ) jer je "izgubio svlacionicu"..
    Daj Bože da Kovačević ili itko izgubi svlacionicu na +7 jer to znaci da smo gazili..

Netko je to savjetovao/odobrio/digao ruku, a Manenica je u tom lancu bio zadnji koji je na vec donešene odluke stavljao svoj potpis bez uplitanja do reorganizacije.
  • vjeko1701
    15.4k
    Bjelica je s razlogom dobio otkaz i to govorim kao jedan najvećih zagovaratelja njega ovdje. Bilo bi vrijeme da se prestane s tolikim plakanjem oko njega. Drugi mandat je bio loš, ni sjena prvog a koštala ga je njegova vlastita nestabilnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.