• rakurs
    1.3k
    Rekao je Kustić za Novu sad da će ipak najvjerojatnije helikopterom. Pitanje je samo od kud.
  • Paggini
    50.2k
    Bit ce helikopter i cijeli prijenos iz helikoptera, apsolutno antologijski dan ce biti
  • Infinity
    18.3k
    Bit ce to kadar za TV spice. Ocekujem i da komentator to poprati nekom legendarnom izjavom.

Iako je sezona za k* i trebamo promjene bez obzira kako zavrsilo, volio bih da u ovako legendarnom trenutku mi budemo ti koji ce nedjelju pamtiti po dobrom. Sezona ce se zaboraviti, ali taj dan ce ostati upisan u povijest.
  • GOAT
    2.7k
    Rekao je Kustić za Novu sad da će ipak najvjerojatnije helikopteromrakurs

Očekujem padobranski skok tocno na sredinu terena, naš trofej u jednoj a zastava u drugoj ruci
  • Crni86
    10.5k
    Lagano na centar maksimira nek nam sleti pehar. Znam da racionalno nemamo previse razloga za optimizam, ali imam feeling kao da idem na proslavu titule u nedjelju. Ajmoooooo
  • NitkoBitan
    26.5k
    Mirno cekamo na tribinama, uletavamo u teren, histericno trcimo oko stadiona pa se vracamo natrag na tribine...? Koji je plan?
  • kajjaznam
    188
    Tvrdo će biti, Mbuku u 92. minuti sa vrha šesnasterca za 1:0.
  • fakin
    727
    Posto ristovski u ponedjeljak odlazi iz Dinama ne vidim ikakvu svrhu da on igra. Niti ima motivaciju, niti zelju, odbio je manji ugovor iduce sezone, znaci Dinamo ga vise ne zanima
  • rakurs
    1.3k
    Ja vjerujem da nije tako, mislim da Ristovski voli ovaj klub, kaj god tko mislio o njemu. U prvoj postavi svakako ne bi trebao biti, ali po meni zaslužuje dostojan oproštaj.

Bio je jedan od glavnih nositelja kluba, vjerojatno je vjerovao da može pomoći i ove sezone, kao i Ademi, pogriješio i to je to, krivica jedino i isključivo onih koji su o tome odlučivali u klubu.

Zna se da je Rile populist u određenoj mjeri, ali emocije koje je prikazivao ne mogu se fejkati. Ima ovdje različitih mišljenja o njemu, svatko ima pravo na to, ali doprinos Dinamu mu nitko ne može uskratiti.

Nadam se da ga se neće pamtiti isključivo po ovoj zadnjoj sezoni, a ako spušimo trofej bit će tako, a od oproštaja neće dobiti niti 'o'.
  • crophantom
    465
    zato trebaju dobit taj Varaždin pa da se bar igrača Ademi i Rile mogu oprostiti u atmosferi koja nije baš ono kraj svijeta, pa čak i ak Rijeka uzme. Kakvi god da jesu ove sezone, nikakvi, zaslužili su to. Uostalom nisu si sami stavili ugovore kakve imaju nit su se sami držali na terenu, nit su krivi zbog genijalne kadrovske krizaljake.
  • fakin
    727
    da rile VOLI Dinamo onda bi pristao na smanjenje ugovora (jer bi bio svjestan da je puno lošiji nego prije) i igrao bi i iduću sezonu za manje novaca nego ove sezone. ali on nije pristao na to, nego će radije otići u neki drugi klub
  • Crni86
    10.5k
    Krenut jako i silovito. Povest sto prije i krenut nabijat tu razliku kako bi na ostalim stadionima pritisak raso. Tesko, ali ako nam se otvori treba nabit 3 komada do poluvremena.

Onaj klub koji prvi povede imat ce enormnu psihicki prednost u odnosu na druga dva. Pogotovo kad uzmemo u obzir da rijeka i hajduk nisu nauceni igrat ovakve utakmice. Ako mi prvi povedemo uvjeren sam da smo 90% prvaci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.