• OsamŠest
    5.1k
    Modrić se neće vratiti u Dinamo tako da ne znam zašto se uopće priča o tome. 0% šanse da se vrati. Dinamo mu ne može ništa nuditi.LA BOMBA

Eventualno u Bocu ili River..
  • Hectorharatti
    310
    Zasto bi LM dosao u toksicnu sredinu (ne Zagreb, nego u Hrvatsku) u svakoj drzavi ima ovacije i sad bi trebao za kraj karijere dolazit na gostovanje u split gdje mu pjevaju da je govno maleno?
  • GeneralNapoleon
    1.6k
    Ne znam kako netko ne bih htio da se ovo dogodi. Ja sam za sve sto je najbolje za klub. A dolazak najboljeg veznjaka svih vremena bi bila jedna od najboljih stvari koja se klubu moze dogodit tak da vrlo jednostavno za mene.
  • LA BOMBA
    245
    Eventualno u Bocu ili River..OsamŠest

Pa i odlazak u te klubove bi za Modrića imao mnogo više smisla nego povratak u HNL. River ima prosjek gledatelja 85.000. Iz sportske perspektive, Modrić bi mogao osvojiti Copu Libertadores i upisati se u povijest kao prvi Evropejac koji je osvojio i Copu i Ligu prvaka. Igrao bi pod jednim velikim trenerom Gallardom. Bio bi suigrač Mastantuona.
  • rokikaciga
    1.3k
    MastantuonaLA BOMBA

Veliko ime u svjetskom nogometu
  • vjeko1701
    15.1k
    Još da je prosječnog europljanina previše briga za navedeno.
  • GeneralNapoleon
    1.6k

Pa ovdje bi igrao pod jos vecim trenerom Mariom Kovacevicem i bio suigrac Brunu Petkovicu. Sto zelis vise.
  • LA BOMBA
    245
    A koliko prosječnog europljanina briga za HNL?
  • Nogo
    6.3k

Kabooom!

Još da Luka pristane gdje bi nam bio kraj.
  • tp1997
    1.5k
    Ekrem Konur zvuči turski, oni su poslovično izrazito nepouzdani...
  • vjeko1701
    15.1k
    Modrić je Hrvat koji je potekao u tom HNL-u i Dinamu. Da je u pitanju neki Lucas Modriz, ne puca ga pola posto al kapetana i nosioca reprezentacije Hrvatske i bivšeg igrača Dinama ipak barem nešto tu veže.

Ovo je nejgov post, znači nikakva tvrdnja da dolazi.

• Nogo
    6.3k

Screenshot-20250523-133401-Samsung-Internet.jpg

Ovaj nije šalabajzer kao neki ostali Turci. Bumo vidjeli...
  • Peškaman
    7k
    Zašto bi se Modrić vratio u domovinu i HNL jer je toksično ali zato odlazak u Južnu Ameriku gdje jedni drugima lome noge na terenu i ubijaju jedni druge po tribinama nije nimalo toksično :roll:
  • LA BOMBA
    245
    ↪LA BOMBA
    Modrić je Hrvat koji je potekao u tom HNL-u i Dinamu. Da je u pitanju neki Lucas Modriz, ne puca ga pola posto al kapetana i nosioca reprezentacije Hrvatske i bivšeg igrača Dinama ipak barem nešto tu veže.
    vjeko1701

Njegova publika je globalna i većina ljudi koji ga prate po društvenim mrežama ne zanima HNL i ne bi htjeli da igra za Dinamo.

Modrić bi imao ogroman financijski gubitak ako bi igrao za Dinamo, jer novac kojeg može zaraditi u drugim klubovima je tu mnogo veći, a još kad se radi o njegovom brandu, sponzorima.

A imao bi i gubitak kao sportaš jer ne bi mogao igrati na najboljoj mogućoj razini na kojoj još može igrati.

On ne bi imao doslovno ništa od toga ni kao sportaš ni kao businessman ni kao čovjek, zato i kažem da je 0% mogućnost da se vrati.
  • GOAT
    2.7k
    Evo primjer stvarno "predivne" atmosfere za jednu globalnu nogometnu legendu poput Modrica.

Da je njemu bilo do novca onda ne bi uzimao manje ugovore u Realu nego otisao u Ameriku ili SA i pokupio sve sto moze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.