• Izet Hajrović
    5k
    zvuči mi kao Faze Nouns stil. I da, kratka provjera, Faze Nouns je tvorac toga.
  • kariola86
    86
    Možda ga nagovori kum Kova
  • crophantom
    467
    Tko je Faze Nouns? Često ga tu spominjete.
  • Izet Hajrović
    5k
    kvaziinsajder s neke Facebook grupe.
  • Niko1986
    1.5k
    E sad da smo prvaci ove godine pa da mu možemo ponuditi Ligu prvaka kao pripremu za SP… Nagovorit ga da dođe igrat EL ili KL malo teže.
  • Doktor Kunić
    4.8k
    Zato će kod Beckhema igrat opasnu ligu prvaka
  • Chempers
    646

Možda zato još nije objavio ime novog kluba, čeka nedjelju da vidi jel ima šanse za LP i da procijeni jel želi raditi s Kovacevicem.
  • Niko1986
    1.5k
    Zato će kod Beckhema igrat opasnu ligu prvakaDoktor Kunić

Ja mislim da će prije ostati negdje u Europi, ako mu je kao što kaže cilj priprema za SP. Ako ode u MLS ili Arabiju bit će kao Broz na Europskom.
  • Crni86
    10.6k
    Ako se luka zeli vratit za tu jednu sezonu ga ne bi trebalo previse muciti oce igra ligu prvaka, el ili kl. Bio bi san gledat skupinu Lp, na terenu kapetan modric u lozi predsjednik Boban.

Nekako mislim da nista od toga, ali svejedno se nadam.
  • Nolifer
    11.3k
    IMG-9825.jpg

:love: :pray:
  • modri-kibic
    449

Ušao u tu grupu na FBu i izdržao tjedan dana. Kada sam počeo čitati pljuvanja nakon Lokomotive samo sam izašao. Teška psihijatrija.
  • NitkoBitan
    26.6k
    Od takve legende se oprostit 2 dana prije njegove zadnje domace utakmice... A jos tijekom sezone se pricalo o velicanstvenom oprostaju na svakom gostujucem stadionu... Kao neckali se do zadnjeg trenutka oce li mu produzit ili nece :roll:

Men se cini da papa Perez opet pokazuje misice i da nitko nije jaci od njega. Ali ovo je jos i dobro kako je Casillas prosao.

I Modric i Xabi Alonso bili za ostanak, o svlacionici ne trebam ni pisat koliko im Luka znaci, od soka jos nisu nikakvu poruku na drustvenim mrezama napisali. Cisti rukopis starog iskompleksiranog prdonje kojem je LM10 donio nekoliko Liga prvaka.
  • Captain America
    20.2k
    Kakav video je objavio Real :broken:

Perez, jebi se.

Bobane, odradi posao.
  • Dudu9
    1.7k
    Nadam se da bi Modrić došao u dinamo jer bi to bila jebena bomba, ali isto tako ostale opcije su za njega jebeno dobre da bi odbio tu su ogromni novci veći nego što je u Realu dobijao, da ne pričamo da bi imao svoji mir, dolaskom u dinamo bi pristao odreći se velikih novaca ali i dobio veliki pritisak kako će igrati jer slabijim igrama bio bi meta pljuvanja, a da ne pričamo šta bi tek od hajdukovih navijača dozivio
  • GOAT
    2.7k
    Pa sto te to muci? Nitko nije veci od kluba i tako treba biti. Iker je otisao zbog nesuglasica sa trenerom, a evo sad radi u klubu i nikad nista loše nije rekao protiv njih. Jedan Ronaldo nije dobio oprostaj nego su ga otpisali cim je htio preveliku placu, Ramos je otisao bez velikih oprostaja.

Nije to NBA gdje ljudi imaju farewell tour i mogu si priuštiti loše sezone zbog tenkanja. Ako želiš biti uspješan onda moras biti i pomalo okrutan i siguran u svoje odluke. Zahvalnost legendama se pokazuje na totalno drukčiji način recimo Raul je trener u Realovoj školi, Xabi se vraca kao buduci trener, Arbeloa je također bio trener, spomenuo sam Ikera i kako vec godinama radi u klubu, Roberto Carlos također i jos hrpa bivsih igrača koji su u doticaju i radnom odnosu sa klubom koji su igracki napustili prije nekoliko godina.

Zamisli da nakon ovakve sezone Reala navijaci cuju da je sljedeća sezona fokusirana samo na oprostaj Modrica.. od heroja bi postao omraženi igrac u to sam siguran.

You either die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.