• Dino
    3.6k

Nerealno mi je bilo kad su u roku par sekundi objavili da je gol za Trnje protiv HASK-a u nekoj totalno nebitnoj neligaskoj utakmici. Nisam stigao skuzit da je gol vec mi je dosla obavijest na mobu. Preazurni su malo za moj ukus :lol:
  • austrijanac
    6.8k

Ha gle, dobro mi placamo te nase scoute
    A i sofa ima bas dobar sustav pa je to sve brzo, a i inzistiraju i oni na dobroj hrvatskoj pokrivenosti
  • Dzoni
    1.3k

Ima ljudi koji to ručno uređuju, znam dosta njih koji dođu tako na tekme niželigaša pa uređuju live rezultate
  • ksapi
    4.9k

Sori zbog offtopica, ali moram na ovo odgovorit. Stavit Kotač i sve smiješniji Batak u istu rečenicu je svetogrđe
  • Boysica
    861
    Otvorili jug kakva bu to fešta... :strong:
  • Hnlovac
    2.2k
    Batak je za ljude koji misle da se cevapi rade na otvorenoj vatri

Bolje uzet jeftine cevape iz konzuma i zasmrdit doma kuhinju neg iskesirat pare na batak
  • blue heart 72
    2.2k
    Nisam namjerno glasal na anketi da ne pocopram.

Kaj se terena tiče, ono kaj očekujem od prve minute je totalna ofenziva, da ih stisnemo u njihovih 30 metara i da im ne damo disati
  • scarface
    304
    Kaj je purgeri? Ma gazimo i budemo prvaci!

Bez brige budite, sve je tako složeno, sve su zvijezde posložene da uzmemu tu klempu!!

Dinamo Zagreb iznad svih! :strong:
  • tp1997
    1.4k
    Bilo bi dobro što ranije povesti, nabiti Rijeci pritisak.

Ali kao što sam pisao i na drugoj temi, mnogo toga će ovisiti o tome hoće li Belupo strpljivo stati u blok ili će kao protiv nas jurnuti bezglavo u presing. Ako bude ovo drugo, piši kući propalo do poluvremena.
  • Paggini
    50.1k
    Više me strah Hajduga nego Rijeke. Hajdug će sigurno dobiti, ako na išta, na ovu suludu euforiju koju sami sebi stvore, a Rijeka ne može stajati na terenu već četiri utakmice, a kamoli da igraju bilo kakav presing ili napadački nogomet.

Bilo kako bilo, naša 2 gola do poluvremena očekujem, treći do 70. pa klince stavi nek malo igraju i oni.
  • tp1997
    1.4k
    Rijeka ne miže stajati na terenu već četiri utakmice, a kamoli da igraju bilo kakav presing ili napadački nogomet.Paggini

Kad igraš za prvenstvo, nađe se energije. Rijeka će kiksati ako prsne pod pritiskom. Što dulje bude tamo X, pogotovo ako mi budemo vodili, to će nervoza više dolaziti do usijanja.

Zato se samo nadam da Kovačević neće Rijeci pokloniti pobjedu kao što je nama prije dva kola. Ako te netko u HNLu može unakaziti iz kontri, to je Rijeka.
  • miro
    6.4k
    Jedino što me zanima je pobjeda protiv Varaždina, sve ostalo je samo bonus
  • rakurs
    1.3k
    Meni se baš baš ne sviđa što nema Stojkovića u nedjelju, mogao bi nam to biti veliki hendikep. Jedini koji normalno izvodi kornere, ako smo opet osuđeni na Baturinu i ubačaje na prvu stativu jao nam si ga nama.

Uz to, jedan je od rijetkih koji ima vic u igri, onaj gol protiv Slavena nije bio slučajan, ali i općenito je jedan od naših opasnijih igrača. Naravno da ima svoje mušice koje nekada isplivaju nekada ne, ali bojim se kak bu to bez njega izgledalo.

O Pjaci ovisi kako se probudi, ima utakmica gdje je nezaustavljiv i gdje odmah na početku vidiš da će terorizirat obranu, a ima utakmica gdje je, blago rečeno užasan. Mora biti na razini u nedjelju, inače smo u teškom kurcu, pogotovo ako će drugo krilo biti Hoxha. Iskreno, ne znam ni tko upada u momčad umjesto Stojkovića?

Za Kuleta ne znam ni sam kaj da mislim, Petko je bio užasan protiv Lokomotive, Baturina već neko vrijeme nije svoj, obrana opet propušta i radi gluposti, općenito djelujemo bezidejno... Optimizma u meni nema što je neki standard za mene, nadam se da ću se u nedjelju doma vraćati ispunjen, pa makar i da ne osvojimo na kraju, a ne s gorčinom kao bezbroj puta ove sezone. Pogotovo u slučaju jednog scenarija...
  • fakin
    707
    kad god je netko prije utakmice napisao da zadnjih 20 min se stave klinci jer ce biti rjeseno sve nismo nikad dobili.
  • Paggini
    50.1k
    kad god je netko prije utakmice napisao da zadnjih 20 min se stave klinci jer ce biti rjeseno sve nismo nikad dobili.fakin

Pa nisam napisao da će biti taj rezultat, više izražavam svoje želje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.