• Izet Hajrović
    5k
    Varaždin je prije svega posložen klub, igraju stalno isto za što je i zaslužan Kovačević, ali bolje igraju i ostvaruju rezultate pod Šafarićem. Svaka čast za Slaven. Možda nije identična situacija, ali je li veći uspjeh osigurati ostanak Sopićevog Lodza ili Cannavarovog Udinesea? To su otprilike razine klubova do kojih su došli, a Sopić je bolji trener od Kovačevića. Uspoređivati talijansku ligu i ovogodišnji HNL je smiješno u najmanju ruku, a u Kinu su odlazili mnogi uspješni treneri, što domaći, što strani i svejedno je tamo Cannavaro bio bolji od njih. Bili su tamo i Leko i Bilić i Eriksson, itd.
  • Paggini
    50.1k

Pa ok, ajmo staviti sve to na stranu i vidjeti Dinamo pod Fabiom i Belupo pod Kovacevicem - tko je igrao smisleniji nogomet?

Jer Fabiova kataklizma u Rijeci, Istri i protiv tovara na Maksu je njegova krivica i potpuni trenerski kolaps. Osim toga, priznat ću mu ubacivanje Stojkovića kao sjajan potez i Milan kao njegovu pobjedu, ali ovo ostalo u najboljem slučaju je bio nogomet na mišiće, a u najgorem potpuna pogubljenost.

A Kovacevic, da nije bilo sudačkih odluka, sad bi ladno bio na 4 mjestu sa 7, 8 bodova ispred Varaždina i u finalu kupa. Uz to, Kovačević igra smislen, timski nogomet s vrlo ograničenim igračima, gdje se jedino Jagušić ističe kao zvijezda u nastajanju.
  • Izet Hajrović
    5k
    tu se opet vrtimo u krug pa ispada da je trener glavni krivac za ovu sezonu, a to sigurno nije slučaj. Isto tako je Cannavaro razbio Kovačevića u Koprivnici, gubio je Kovačević od raspalog Osijeka, nikada u karijeri nije uspio dobiti tovare, itd. Opet, koliko je taj smisleni timski nogomet produkt Kovačevića ako nije neki taktičar? Ok, ti misliš da je on trener za Dinamo više nego Cannavaro, ja mislim da nije niti blizu, vidjet ćemo kako će ispasti na kraju. Ja ne želim slijepo vjerovati nekome pa makar je riječ o Bobanu i nikako neću biti zadovoljan njegovim izborom ako je to Kovačević.
  • Paggini
    50.1k
    trener glavni krivac za ovu sezonuIzet Hajrović

Ne mislim, naveo sam utakmice koje mislim da je Fabio kriv. Varaždin, dva Osijeka i Bjelovar ne računam jer ne mislim da je njegov kiks, ali ove tri utakmice su neke od najgore vođenih u dugo vremena
  • Crni86
    10.5k
    razbio Kovačevića u KoprivniciIzet Hajrović

A ovo nije bas neka istina. Igrali jesmo dobro. Ali nismo ih bas razbili, pogotovo kad se uzme u obzir da smo igrali skoro cijelu tekmu s igracem vise.

Opet je u svemu tome upitno sta je potrebno dinamovoj ekipi da osvoji hnl? Da ih napucas samopouzdanjem, da se ugodno osjecaju i da idu kao na motorima ili da im otvaras nove takticke vidike, filozofiras i sl. Po svemu sudeci fabio i mario su treneri s dva razlicita pristupa.
  • Mathiasovi Chageri
    5.2k
    Ja sam sretan samo zato što je Daliban sad sretan negdje ....Paggini

Kovačević potencijalni trener, Cannavaro koji je doveden da gura škart dobio pedalu, Marić dobio pedalu, Taylor propao, Kanga na klupi a Kule u napadu.

Još samo čekamo Branka Pavića kao prvotimca, Pongračića i Dahla na posudbi iduće sezone i ja ću sa sigurnošću potvrditi da je Daliban zapravo bio Boban na Zoni cijelo vrijeme.
  • emreli21
    350
    Cannavaro imao pet HNL gostovanja, tu je uspio upisat najveći poraz u HNL povijesti od Rijeke (4-0) i Istre (3-0. Kako ga uopće netko može branit?
  • Paggini
    50.1k
    Još samo čekamo Branka Pavića kao prvotimca, Pongračića i Dahla na posudbi iduće sezone i ja ću sa sigurnošću potvrditi da je Daliban zapravo bio Boban na Zoni cijelo vrijeme.
    2mReplyOptions2
    Mathiasovi Chageri

Ja čekam transfer bjeloruskog juniorskog golmana jer samo jedna osoba na svijetu bi to amenovala :hearts:
  • marcio amoroso
    41.7k

Pogledaj malo ona predviđanja nas na zoni gdje će Slaven završiti. Nakon toga pogledaj kako je Slaven krenuo dok nije došao Kovačević i onda za kraj pogledaj tablicu otkada je on na klupi Slavena.’
  • tp1997
    1.4k
    Ako je MK, ne mogu reći da mi se sviđa ovaj smjer s prosječnim HNL trenerom i kupovanjem/interesiranjem za pola HNLa.

Podsjeća me na neka prošla vremena, sve kako je ovo amenovao Boban.
  • Jurki
    17.2k
    Inace spominjanje žabarovih 140 utakmica u Kini kao neki velebni uspjeh ne znam kolko ima smisla.
    Vidli smo svi da je rijec o teskoj prevari.
    U Kini mogu i ja biti trener ako mi dopeljaju kvalitetne igrace iz Europe.
    Njegove kvalitete su definitivno razotkrili Hnl asovi koji su ga lijepo odskolovali. Onaj Đalovic ga je nasamaral ko šmrkljivca.

Tko god bude trener, bude upgrade u odnosu na tu žabarsku prevaru. Petev je Guardiola za njega.
  • Mlađi referent
    12.7k
    Problem u percepciji Hrvata je što osoba koja nije pragmatik, automatski “nema taktiku”

To je notorna glupost. Kovačević je itekako sposoban uspostavit svoj sustav igre i on zna što želi igrati, a impresivno je to napravio u jednoj limitiranoj momčadi Belupa, a prije toga u Varaždinu.
  • Izet Hajrović
    5k
    ne branim ga, s razlogom je bivši, samo sam reagirao na tvrdnju da je Kovačević daleko bolji trener od njega za što smatram da vrijedi suprotno. Ako baš moramo analizirati svaku utakmicu, onda se i njemu taj debakl protiv Rijeke može uzeti kao olakotna okolnost jer je većinu utakmice igrao s igračem manje isto kao što se Kovačeviću uzima za utakmicu protiv nas. Protiv Istre debakl gdje je počeo uglavnom s domaćim igračima po želji većine navijača. Opet se vraćamo na činjenicu da nije sve do trenera.

valjda njegovi igrači bolje znaju od nas navijača, a upravo oni tvrde da nije neki taktičar.
  • Noel
    11.6k
    Mario Kovačević je moj izbor jako dugo. Nadam se da je istina..

Boban - Ban - Daliban. Sad konačno znamo tko je Daliban.
  • Mlađi referent
    12.7k
    valjda njegovi igrači bolje znaju od nas navijača, a upravo oni tvrde da nije neki taktičar.Izet Hajrović

Koje izjave su u pitanju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.