• Miro Vugrinec
    8.6k
    sad je pola stozera bilo protiv toga da bude u pozvan u repku, Dalic ga ipas spasio.emreli21

Di si Corluka, nisam te prepoznao
  • BBB Mataa998
    2.4k

Nije mi jasno zbog cega napadas ili ismijavas svakoga koji kaze nesto protiv Martina. Sto je on,sveta krava?
    Igra ispod svake razine i vidljivo je da bira utakmice.
  • Miro Vugrinec
    8.6k
    Miro Vugrinec
    Nije mi jasno zbog cega napadas ili ismijavas svakoga koji kaze nesto protiv Martina. Sto je on,sveta krava?
    Igra ispod svake razine i vidljivo je da bira utakmice.
    BBB Mataa998

Ne ismijavam, nisam komentirao nijednu kritiku u ovom momentu, nego znam da ova info od emrelija nema veze s vezom, pa se sprdam. To je ono kad svi nešto seru, pa moras i ti nešto svoje nadodat da se izdvojis
  • Mihaljević
    12.9k
    Hahahahaha ali kakvi ste vi likovi da imate obraza doktora nogometa Martina Baturinu ismijavat, čovjek hladno bez pardona ide za 20M€.

A ovom kretenu od novinara koji priča o gostovanjima u HNL-u i golovima tamo, neka malo pogleda ko je dao golove protiv Engleske , Sparte, Poljske na gostovanjima, na vidiš slučajnosti normalnim terenima na kojima nema krtičnjaka i na kojima ne možeš slomit nogu nakon dva sprinta.

A jesu se našli ko će pričati o golovima, golove ekipama kojima je Martin Baturina zabio, vrijede više nego komplet karijere 97% igrača u HNL-u.

Jebo vas Toni Fruk, njemu je ovo vrh vrhova karijere, dok je Martin igrao po Europi, ovaj je pasao travu tamo po goričkim pašnjacima.
  • Droljo
    16.3k

Zakaj nam nije neku bitnu pobjedu donio unazad mjesec dva kad je najviše trebalo? Čisto ono na klasu.
    Hajduk, istra, gorica, lokomotiva i tak te tekmice...
  • Blueshadow86
    3.3k
    čovjek hladno bez pardona ide za 20M€.Mihaljević

To bi mi svi htjeli, ali realnost kaže da će biti drugačije. Nažalost.
  • ElDorado
    3.9k
    Baturina prije svega korigirati svoj mind set. Bez toga jedna velika kurčina. Možda je i bolje da ode u ovom trenutku i Dinama i njegove karijere.
  • Navijač Dinama
    10k
    čovjek hladno bez pardona ide za 20M€.Mihaljević

Majer je išao za 12M€ a dominantna je bio na istoj ili bar sličnoj razini kao Baturina, al puno konstantniji nego je to ovaj ove sezone.

Gledajući modernu inflaciju, 14-16M€ i eventualno poneki bonusi bi za ovakvog Martina bila puna šaka brade, obzirom da je Sučić prodan za 14 milja, a na znatno većoj i kontantnoj je razini nego Baturina, plus jer je ovo sezina Baturini kao i Sučiću, gdje se profiliraš za taj veliki transfer koji te čeka i koji hoćeš.
  • ElDorado
    3.9k
    nisam se referirao na njega nego na karijeru
  • crophantom
    620
    Čovječe sad sam gledao neke highlightse superkupa od prošle sezone.
    Pa jebome pas ak oni samo u podbradku nije dobil 3,4 kile. Kad stavim slike jednu pored druge to je nebo i zemlja, nedopustivo je njegovo fizičko stanje za klinca od 22 godine.
  • Mr Anderson
    11.8k
    Baturina da je igrač za velike klubove odavno bi bio vani. Vanserijski talenti ne ostaju tako dugo kod nas. Kovacic, Gvardiol, Olmo, Sucic itd. da ne nabrajam.ArtVandelay

Inače, Olmo je bio star ko i Baturna kad je otišao. Sučić je njegovo godište.
  • Ludovic IX
    8.6k
    Luka modric u 24-oj je otišao iz dinama.

Ispravak netočnog navoda: 22 god i 9 mjeseci
  • Zg123
    1.9k
    Hvala na svemu, sretno u daljnoj karijeri ali debelo ce morati promijeniti svoj mindset ako misli uspjeti. Talent je tu, ali sve ostalo…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.