• reziser
    7.5k
    ali u trenutku kad je Livaja gestikulirao nije bio više dio sportskog događaja nego privatni građanin Republike HrvatskeLA BOMBA

nisi ti bas "doma" sa propisnicima....sorry
  • Blueshadow86
    3.2k
    ali u trenutku kad je Livaja gestikulirao nije bio više dio sportskog događaja nego privatni građanin Republike HrvatskeLA BOMBA

O čemu drobiš ti? Jesi svjestan koje gluposti ovdje valjaš? Ja se ne namjeravam s tobom svađati ovdje, al molim te prestani pisati o nečemu o čemu pojma nemaš. Sram me umjesto tebe dok čitam ovakve stvari.
  • LA BOMBA
    244
    ne kuzim kako neki opravdavaju srednjak igrača koji je u DRESU s brojem, na Igralištu.reziser

Pa ima i mnogo ljudi na stadionu dres Livaje.

To nije neka službena uniforma kao policijska koje ne smiješ nositi ako nisi policajac.
  • reziser
    7.5k
    nemrem vjerovat kaj citam... :rofl:
    odustajem :rofl:
  • Sajla
    8.7k

oprosti, ali ovo je kolosalna glupost. uopće nisi upoznat s pravilima nogometnih utakmica. sudac može u tunelu dati karton daleko nakon što igra završi, a da nitko od gledatelja ni ne vidi što se događa, a kamoli da igrač koji je maloprije izašao s terena time prestane biti sudionik sportskog događaja. izgubio si se skroz.
  • LA BOMBA
    244
    O čemu drobiš ti? Jesi svjestan koje gluposti ovdje valjaš? Ja se ne namjeravam s tobom svađati ovdje, al molim te prestani pisati o nečemu o čemu pojma nemaš. Sram me umjesto tebe dok čitam ovakve stvari.Blueshadow86

Pričam da postoji velika razlika između toga ako bi Livaja napravio taj potez dok je igrao utakmicu i bio na terenu i toga da gestikulira nešto kad je već bio mjenjan i dakle prestao biti dio utakmice.
  • Medvedgrad
    592
    Kako je navodno rekao jedan afrički diktator:

jamčim vam slobodu govora ali vam ne mogu jamčiti slobodu nakon govora.
  • Sajla
    8.7k
    on je prestao igrati. IGRATI, a ne postojati. sramim se zbog tebe, najiskrenije.
  • LA BOMBA
    244
    oprosti, ali ovo je kolosalna glupost. uopće nisi upoznat s pravilima nogometnih utakmica. sudac može u tunelu dati karton daleko nakon što igra završiSajla

Mene ne zanima kakva su pravila nego kako bi trebalo biti. Treba se boriti protiv toga da mogu sportski savezi sankionirati igrače zbog njihovih privatnih stavova, koje izražavaju kad ne igraju utakmice.
  • reziser
    7.5k
    Mene ne zanima kakva su pravilaLA BOMBA

bravo..... :snicker:
  • LA BOMBA
    244
    ↪LA BOMBA on je prestao igrati. IGRATI, a ne postojati. sramim se zbog tebe, najiskrenije.Sajla

Dakle po tvojoj logici ako Livaja sad u ovom trenutku, u privatnom stanu ili gdje god je, počinje vikati "jebem Armadu", onda bi trebao zbog toga biti kažnjen? I ako samo izražava stavove kao građanin Republike Hrvatske, u kojoj je sloboda govora jamčena ustavom.
  • Sajla
    8.7k
    Mene ne zanima kakva su pravila nego kako bi trebalo biti. Treba se boriti protiv toga da mogu sportski savezi sankionirati igrače zbog njihovih privatnih stavova, koje izražavaju kad ne igraju utakmice.LA BOMBA

tako je. izvadiš igrača na poluvremenu, on prestane biti dio utakmice i ode u svlačionicu sudaca i nekažnjeno im jebe mater. a onda u nastavku trči gore-dolje uz pomoćnog i vrijeđa ga. u 60. minuti izvadiš još dvojicu, jednog da to isto radi drugom pomoćnom, a drugi četvrtom sucu. jer, to su privatni stavovi, a oni više nisu dio utakmice.

ono kad misliš da si sve već vidio i čuo pa te ovak nekaj zatekne nespremnog....

Dakle po tvojoj logici ako Livaja sad u ovom trenutku, u privatnom stanu ili gdje god je, počinje vikati "jebem Armadu", onda bi trebao zbog toga biti kažnje?LA BOMBA

:lol: sve si izvrsno razumio. sad u stanu ili na atletskoj stazi deset sekundi nakon izlaska iz igre, potpuno ista stvar.
  • reziser
    7.5k
    ma trola bezveze.... ignore
    jer ovakve gluposti se jako rijetko mogu pročitati
  • LA BOMBA
    244
    tako je. izvadiš igrača na poluvremenu, on prestane biti dio utakmice i ode u svlačionicu sudaca i nekažnjeno im jebe mater. a onda u nastavku trči gore-dolje uz pomoćnog i vrijeđa ga. u 60. minuti izvadiš još dvojicu, jednog da to isto radi drugom pomoćnom, a drugi četvrtom sucu. jer, to su privatni stavovi, a oni više nisu dio utakmice.Sajla

On bi opet postao dio utakmice ako bi ulazio u privatne prostorije sudaca ili u prostor koji je restriktiran samo za trenere i igrače sa klupe i ometao bi aktivne aktere utakmice. I suci bi bili u pravu da ga opozore da se makne.

Više se to može usporediti sa situacijom ako bi taj igrač išao na tribinu i sa tribine onda pjevao pjesme protiv protivničkog kluba. Što bi bilo po mom mišljenju sasvim ok.
  • Zagreb1992
    2.3k

Koji savez ? Isti onaj savez koji nije sposoban zadnje kolo organizirati kako treba ? Štoviše utakmicu Istra Osijek će još bez VARA biti ..a ovisi o europi za Istru ..i ti očekuješ od tog istog saveza da nekaj napravi po pitanju Livaje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.