• Paggini
    49.8k
    Meni je ovo legendarno od Livaje, zabio panenku klošarima, uzeo im slavlje naslova na poljudu sa sjebanim ramenom i onda ladno prošao pokraj njih i pokazao im srednjak.

Poštujem to, kurčevito je.

Jedan Rakitić bi cmoljio kao pičketina po medijima recimo.

A dodatno, zaliti se za ovo pred zadnje, odlučujuće kolo je toliko jazavo da jazavije ne može biti. To bi recimo tovari radili sigurno.
  • Blueshadow86
    3.2k
    A dodatno, zaliti se za ovo pred zadnje, odlučujuće kolo je toliko jazavo da jazavije ne može biti. To bi recimo tovari radili sigurnoPaggini

Kakve sad veze ima koje je kolo na rasporedu? Jel bitno jel 1. 10. ili zadnje kolo? Kažem da se konačno mora stati na kraj njihovom orgijanju. Ali možemo mi sada danonoćno pričati kad se svakako ništa neće dogoditi. Ko po običaju - pojeo vuk magare.
  • rioda
    8.4k
    Treba ga prijaviti, ionako će tovari kaznu odgoditi žalbom. Bitno da ga Istra nema prvih par kola u pohodu na naslov iduće sezone... :joke:
  • Paggini
    49.8k
    Kakve sad veze ima koje je kolo na rasporedu?Blueshadow86

Pa ima naravno, pred zadnje kolo koje odlučuje prvaka mi kmečimo da se lika kazni, baš pokazuje slabost i strah. Ispali bi baš jazavci veliki, moje mišljenje.

Kao da je Petko pokazao srednjaka i tovari se digli na noge da ne smije igrati. To ćeš očekivati od njih, ali zato što su oni jadnici, a mi nismo.

Općenito to korištenje nekih žalbi i gluposti radi takvih stvari mi je uvijek bilo ljigavo.
  • Crni86
    10.3k
    zaliti sePaggini

Tuzno je ako se iko mora zaliti. To je propust glavnog suca kojeg savez mora naknadno sam kazniti. Imaju mobitele? Citaju novine? Dopusta mu se sve, i ne samo njemu vec i njima dole. Dokle vise? HNS moze sad jasno pokazat kakav je njihov stav o ponasnaju hajduka. Da li ga je netko tjero da digne fakera? Znaci kaj da je dobil crveni trebali bi trazit oprostenje crvenog jer je zadnje kolo pa da bude posteno?

Neki su zaboravili proslu sezonu, neki su jako brzo zaboravili dogadaje ove sezone, ciganluk na kvadrat protiv nas na maksimiru itd. Ako je prema pravilniku to suspenzija, neka bude suspnezija. Ne trazi se nista vise osim da se postuju pravila kao i za sve ostale igrace i klubove ove lige.

I ne mislim da se mi trebamo zalit, nas boli k. Mi gledamo sebe, imamo svoju tekmu. Ali savez je taj koji mora reagirati i jasno pokazati kako su za sve pravila ista. Varleaks, odrubljena glava brune marica, pokusaj napada na dinamove igrace na poljudu, guranje u 70% utakmica ove sezone itd.
  • Ritam Ulice
    501
    Nek igra cetnik krezubi, sad je kasno trenirat strogocu nakon sto sranja koja je napravio a prosao nekaznjeno..
  • Blueshadow86
    3.2k
    Pa ima naravno, pred zadnje kolo koje odlučuje prvaka mi kmečimo da se lika kazni, baš pokazuje slabost i strah. Ispali bi baš jazavci veliki, moje mišljenje.Paggini

Apsolutno nema nikakve veze koje je kolo na rasporedu. Da je 1. kolo, kaznu zaslužuje od tog kola pa nadalje ako je sankcija par tekmi odmora. Zašto on nije razmišljao što to radi predzadnje kolo pa da postoji realna šansa da bude kažnjen i propusti zadnje kolo?
    Nebitno. Opet kažem, kaznu svakako neće dobiti jer to HNS-u ni nije u interesu i tu je kraj priče oko toga.
  • The Undertaker
    7.9k
    Ne znam što su mu dobacivali ali ako je ono što mu standardno dobacuju neka im je pokazao srednji prst. Podrška Livaji.
  • reziser
    7.5k

stari moj. On je javna osoba koja se mora znati ponasati bez obzira na uvrede koje su mu upućene. I kao takav mora snositi neke sankcije. Iskreno mi se jebe jel ce igrati protiv sibenika ili ne, ali takvo ponasanje mora po propisniku biti sankcionirano! podrska njemu? bez komentara....sve si rekao :vomit:
  • Pacho
    959
    Boli me kurac sto je zadnje kolo. Da se njega sankcionira kao sve ostale, propustio bi do sad 4-5 utakmica ove sezone, a magarad bi se posljedicno borila za 4. mjesto.
  • Ivdzo11
    6.4k
    Rakitic opovrgnuo da ide u mirovinu...
  • Pacho
    959
    Jel onda radi ozljede plakao kao picka ili sta?
  • OsamŠest
    5k
    Ide u Dinamo 2
  • Crni86
    10.3k
    onda je sigurno to kaj je napokon saznao da mu kum roka zenu
  • Neron53
    1.6k
    Ma Livaja je idiot, ispao bi veca faca da im je fino zapljeskao i naklonio se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.