• LA BOMBA
    244
    U svakoj normalnoj ligi se to sankcionira.Crni86

Pa zato su te lige postale dosadne.

Sjećam se da sam bio protiv toga da Suarez dobi utakmicu zabrane zbog ovoga, pa sada ne mogu imati dvostruki kriterij.

suarez_2075991b.jpg

A sjećam se i Van Bommela kako je svima pokazao koliko "voli" Real Madrid.

Mark-van-Bommel-forearm-jerk.jpg
  • Crni86
    10.3k
    decko dragi tebi je zabavno kaj Riera nastupa high kickom.

Pomjesao si sportove. Ovo je nogomet nije kick box ili mma. Sport, nije reality show, nisu zutila.

Ja gledam nogomet zbog igre, ako zelis skandale, odi citaj zutila, gledaj big borther, survivor i sve ostale gluposti.. Ponizavanja i vrijedanja nisu i nesmijeu biti sastavni dio sporta. Kako sa tribina (armada bi isto tako jednom trebala biti posteno kaznjena za umri livaja) tako i na samom terenu.

Na kraju bilo bi zabavno da uefa vidi sta hns sve dozvoljava. Savez koji bi trebao sprijecavat nasilje da li verbalno ili fizicki. I ovo sve sta se dogada je samo posljedica ne djelovanja saveza zadnjih 2,3 godine jer su dozvolili da ta stvar eksplodira, pocevsi od onog odgadanja izricanja kazne za freze i traktore i pustanje takvog igeaca u repku. Ovo je sve samo nastavak.
  • LA BOMBA
    244
    Pa ima. Njemu nitko ne brani da svaki puta kada završi utakmica pokaže srednji prst protivničkim navijačima. Ali postoje reperkusije za takvo ponašanje. Sloboda govora nije sloboda od posljedica.rokikaciga

Po toj logiki si i u Jugoslaviji imao slobodu govora jer ti nitko nije branio da si vređao Tita i njegov sistem. Samo su postojale reperkusije za takvo ponašanje.

Sloboda govora znači da nemaš nikakvih pravnih reperkusija nakon toga što nešto kažeš.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Ne znam zašto bi Livaja trebao biti kaznjen. On ima slobodu govora da izražava svoje stavove. Nije bio više u igri niti nije gestikulirao igračima na terenu tako da ne može biti kaznjen za nesportsku ponašanje na terenu ili uz njega. To što je on radio je isto kao da se ljudi posvađaju na tribini.LA BOMBA

Shit of the the year.
  • LA BOMBA
    244
    Ja gledam nogomet zbog igre, ako zelis skandale, odi citaj zutila, gledaj big borther, survivor i sve ostale gluposti.. Ponizavanja i vrijedanja nisu i nesmijeu biti sastavni dio sporta. Kako sa tribina (armada bi isto tako jednom trebala biti posteno kaznjena za umri livaja) tako i na samom terenu.Crni86

"Ponižavanja"

Pokazao je sredinca, a oni od Armade pjevaju "umri" kad se slične pjesme pjevaju već od davno.

Pogledaj samo kako se vređaju nogometni navijači po forumima, tribinama.. Nogomet je preprosto sport koji ima takve navijače, i glupo bi bilo da se igrači prave da se nešto drugačiji.

Ako želiš šport gdje toga nema onda možeš gledat sportove u kojima se i navijači i sportaši ponašaju sportski. Npr. biciklizam, F1, tennis... Gdje mogu navijači koji navijaju za druge momčadi i sportaše gledati utakmicu zajedno. I to je sasvim ok. Samo nogomet nije taj sport.
  • Crni86
    10.3k
    za igrace i navijace ne vrijede ista pravila.

Na kraju rkeo sam da je i rijeka trebala biti posteno opaljena po dzepu za to vrijedane pa i zatvaranje tribine. To je eskaliralo radi ne djelovanaj saveza vec par godina
  • Sajla
    8.7k
    Sloboda govora znači da nemaš nikakvih pravnih reperkusija nakon toga što nešto kažeš.LA BOMBA

ti si jako, ali baš baš jako promašio značenje sintagme "sloboda govora".
    pokušavaš li reći da si za to da se na forumu smijemo vrijeđati i koristiti najgore uvrede jedni prema drugima, a da se za to ne dijele banovi i da nema nikakvih posljedica? ne bi išlo. znači li to da zbog toga ovdje nema slobode govora?
  • LA BOMBA
    244
    za igrace i navijace ne vrijede ista pravila.Crni86

A tu se ne slažem, imat ćeš takav sport kakvi su navijači tog sporta. Pa i nogometaši kao Livaja su prvo bili navijači nekog kluba kao klinci pa onda tek postali profesionalni nogometaš. I ljudi uvijek vole da se igrač ponaša kao navijač na terenu, npr. Di Canio u Laziu, Totti u Romi...

Nogomet je preprosto takav sport i uvijek je bio. Zato i npr. netko sa dresom Rijeke ne bi mogao biti na tribinama Hajdukovih navijača.
  • reziser
    7.5k
    ne kuzim kako neki opravdavaju srednjak igrača koji je u DRESU s brojem, na Igralištu.
    nema opravdanja, postoje sankcije! e dal se provode to je drugo pitanje
    Kaj se tiče navijača, dok god će KLUBOVI biti kaznjavani financijski to će biti tako.... ne opravdavam navijanje armade s pozivom da itko umre, ali posljedice nemaju....i vikat će i dalje....
  • NitkoBitan
    26.4k
    Kakvo smo osjetljivo drustvo postali da se za obican srednjak traze sankcije...
  • Enco
    298
    Čitajući ovu raspravu sjetih se onog Stevanovića iz FARE, gdje je taj mamlaz nestao?
    Nije da mi fali ,dapače ali dugo ga se ne spominje
  • reziser
    7.5k
    pogledaj izvjesce s tekme repke u splitu.... ne znam jel stevanovic ili neki drugi
  • Enco
    298

Znači aktivan je
  • Facke
    5.9k

Pa to vredanje suca bi se trebale sankcionerati. Al toga filma mi mislim nebume gledeli.
  • LA BOMBA
    244
    ti si jako, ali baš baš jako promašio značenje sintagme "sloboda govora".
    pokušavaš li reći da si za to da se na forumu smijemo vrijeđati i koristiti najgore uvrede jedni prema drugima, a da se za to ne dijele banovi i da nema nikakvih posljedica? ne bi išlo. znači li to da zbog toga ovdje nema slobode govora?
    Sajla

Ti možeš napraviti interna pravila za forum, kao može HNL napraviti pravila za svoju ligu, ali u trenutku kad je Livaja gestikulirao nije bio više dio sportskog događaja nego privatni građanin Republike Hrvatske i u tom trenutku to što on gestikulira nije ništa drugo od toga da neki Ante iz Solina viće na Armadu na tribini.

To bi se moglo usporediti sa tim da bi npr. netko sa foruma u privatnom životu vrijeđao nekoga. Jel bi onda bio baniran i ako bi na forumu poštovao sva pravila?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.