• KtcGoat
    613
    Sumnjam da Hrt tu nesto bira, Maxsport je tu sebi uzeo najatraktivnije utakmice
  • Mr Anderson
    11.7k
    Baš mu i nije trebalo ovo sramoćenje kod tovara u zadnjoj sezoni igranja.
  • NKDZ86
    4k
    znači odlazi i plivaja.
  • din
    785
    Točka koja je cestovnim putem približno jednako udaljena svim trima stadionima gdje igraju konkurenti za prvaka, inače, su naplatne kućice u Otočcu (oko sat i 50 minuta). U HNS-u, kako doznajemo, najbliži su toj opciji, da pehar čeka na autocesti.

- Tko osvoji naslov prvaka, dobit će odmah pehar! Nema nikakvih odgoda, pobjednik će svoj naslov proslaviti s peharom - rekao je predsjednik Marijan Kustić za 24sata.

Po takvom, prije 21h nitko neće dići trofej.
  • NKDZ86
    4k
    lijepo. dat 3mil e za Jagušića i bod ili tri protiv rijeke
  • Chempers
    603
    Teška sprdnja od lige da nisu u stanju osigurati da se sve igra u isto vrijeme čak i u zadnjem kolu kad svaka utakmica ima rezultatski značaj
  • Crusades
    16k
    Rijeka u povijesti na Poljudu nikad nije imala imperativ pobjede, uvijek su na kontre izvlačili pobjede, a sad će situacija biti drugačija.Carrasco

Svaka čast kolega.

Čim je bilo stani-pani, predzadnje kolo prvenstva a igra ti samo pobjeda na Poljudu dok je magarad igrala puno više neopterećeno, odmah ni sjena onih ranijih Rijeka na Titeku.
  • Ijayi Atiemwen
    2.7k
    Rekao mi je jučer jedan čovjek iz Istre 1961 da Istra sljedeće godine ima ambicije za titulu. Kaže da neće biti ništa ili gotovo ništa bitnih izlaznih transfera, Koski ima ponudu iz AIK-a u Švedskoj ali neće otići. Ponudili su Livaji ugovor od 2 miliona.
  • Zg123
    1.8k
    Ma kako da ne, pricam ti pricu. Bas Istra sa svojim budzetom moze dati Livaji toliki ugovor i jos da nece nikog prodavati
  • Dzoni
    1.3k
    Ambicije za titulu Istre mogu shvatiti, ali da bi nudili 2 milijuna Livaji mi je jednostavno nezamislivo
  • Ijayi Atiemwen
    2.7k
    Kažem vam kako mi je čovjek rekao, iskreno i ja sumnjam u ovo za Livaju, ali on je u klubu i valjda zna.
  • Infinity
    18.2k
    Istra i titula ne mogu u istu recenicu. Drago mi je ako su ambiciozni, ali po titulu ne ide ni Rijeka, cak i u Hajduku s rezervom govore o istoj. Da bi Istra imala sanse uzeti titulu Dinamo bi morao ponoviti ovu sezonu, a mislim da za to nema nikakve sanse.

Istra bi sigurno uz neka pojacanja mogla da se tuce za top 4, ali za titulu nikako. S obzirom da naredne sezone ocekujem da pregazimo ligu, bilo bi lijepo vidjeti zanimljivu borbu za prve cetiri pozicije.
  • mali M
    7.5k
    e može mi netko neukom pojasniti.. zašto ako završe obje tekme u nedjelju Dinama i Rijeke, pobjedom 1:0 oba kluba bi Rijeka bila prvak? Pitam jer je sad po svim tablicama Dinamo prvi (vjerojatno zbog bolje gol razlike za jedan gol).. A puno ekipe govori da je Rijeci dovoljna bilo kakva pobjeda za prvo mjesto.. Explain to me neukom!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.