• Doktor Kunić
    4.7k
    Ljudi nemojte biti isključivi samo zato jer se ne slažete s nečijim političkim izborom.Kermit

Poštujem svačiji politički izbor ali ne poštujem bolesno stanje uma koje se prodaje pod "politički izbor".
  • NitkoBitan
    26.4k
    Ljudi nemojte biti isključivi samo zato jer se ne slažete s nečijim političkim izborom.Kermit

Ja sam iskljuciv kod nekih stvari, priznajem. Ne ide mi u glavu da se promoviraju LGBT gluposti koje su donedavno bile karakterizirane kao bolest po svjetskoj zdravstvenoj organizaciji.

Zabranit i zakonski kaznit. To je u jednu ruku i promoviranje pomora stanovnistva jer su pripadnici takve populacije neproduktivni.

A osim sto su bolesni sami po sebi jos i sire bolestine poput majmunskih boginja, sifilisa i HIVa. Tu ih je sam Bog prokleo.
  • Marktwain
    362
    Kak su komunjare zabranjivale i kažnjavale od 45. tak bi i vi to radili.
    Niste isti, mda.
  • ElDorado
    3.7k
    Evo ja znam da lik koji stoji iza Senfa vec dugo godina ide redovito na tekme i na gostovanja
  • jakov1
    625
    Braćo draga, 4 godine su na vlasti, a nijednom me nitko nije na šalteru pitao na čijoj strani su moji bili 45. ili jel idem u crkvu, nitko ne prilazi mom pimpaču, mojoj ženi nitko nije preporučao abortus, a koliko vidim, prvo bijelo polje se uredno vijori na tribini.

Ne znam u kojem gradu ili stvarnosti vi živite, ali mi je drago da s njom nemam doticaja.
  • jedan u nizu
    13.2k
    Niti 10% BBBa nije glasalo za Senfa. Velika vecina ultrasa su desnicari.NitkoBitan

Jedno pitanje ovako random sada. (ne toliko random, zajebavam se)

Koliki postotak BBBa sluša bend šank!?
  • bluelions
    391
    Dupli gubitak u Zgu ovaj vikend. 1 jučer i 1 danas. Velika šteta
  • ElDorado
    3.7k
    Znaci Senf je peder i jugoslaven, sin hrvatskog branitelja, koji ga je upravo docekao nakon govora sa suzama u očima. Zašto? Jer vjeruje u svog sina i pravo i pravdu.
    Odjavljujem se.
  • NitkoBitan
    26.4k
    sin hrvatskog braniteljaElDorado

Kakve veze ima ciji je sin kad se zalaze za to sto se zalaze? Biti neciji sin nije nikakva referenca.
  • Marktwain
    362
    Onda nemojte zazivati i pozivati se na Sina božjeg.
  • Nolifer
    11.2k
    ni vi na dildače, pedere i lezbe :lol:
  • Pacho
    954

Fenomenalna usporedba :rofl:
  • flexXy
    2.9k
    daj zakljucajte temu, ovaj Makrtwain je uspio dotaknut tocku iz koje se nemre vise dalje normalno raspravljat
  • NitkoBitan
    26.4k
    Znao sam da su sektasi.
  • Marktwain
    362
    Pa fala kurcu više da se zatvori ovaj gnoj od teme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.