• ElDorado
    3.7k
    Ocajnicki se borimo za titulu a vi ovdje prosipate svoju mrznju i frustracije cijeli dan. Lupetate o nekakvim jugoslavenima i pederima, vrijedzate stanovnike Grada. Strašno. Jednostavno nije normalno. Istjerivali bi ljude i proganjali. Jako demokraticno stvarno. A novi predsjednik Uprave je politicki sve ono sto vi niste i sto mrzite. Hocete i njega protjerati?!
  • Hnlovac
    2.2k
    Nezahvalno je gledati je li netko manjina i većina na izborima

Ako ćemo tak, manjina dinamovih navijača je glasala za demokraciju

deda je dao odgovor

15 godina smo se borili protiv zabrana. — deda
  • deda
    36.7k
    Realnost je da je Dinamo prije svega nogometni klub i da za njega navijaju desničari, liberali, ljevičari, Hrvati, Muslimani pa i Srbi i druge manjine. I ja hoću uvijek Dinamo izvan nadzora politike, a kako se njegovi navijači opredjeljuju politički me u biti i ne zanima previše. Dinamove navijače kod kluba privlače njegove različite vrijednosti. Nekima su neke bitnije, nekima druge. Činjenica je da je Dinamo građanski tj. purgerski, hrvatski klub i stoga će udio desničara u redovima njegovih navijača biti veći nego u bilo kojeg drugog kluba u Hrvatskoj, ali zasigurno da za Dinamo ne navijaju samo desničari jer bi nas bilo jako malo onda. I zato mrzim politiku u kontekstu Dinama i ove podjele koje se ovdje događaju radi nje. Iz istog razloga je već ukinuto više tema s političkim predznakom na forumu, a ova je jedina ostavljena iz poštivanja prema gradu Zagrebu i većini navijača Dinama koji dolaze iz njega i koji su željeli raspravljati o dnevnim, komunalnim problemima grada.

Bojim se samo da će i ona vrlo brzo biti pod ključem jer količina negativnosti, nerazumijevanja, ne shvaćanja demokracije i netolerancije pa čak i mržnje počinje graničiti s dobrim ukusom. Možda je tako i najbolje jer mi ovaj forum nismo osnovali zbog ustaša ni partizana, HDZa ni SDPa, pedera ni kurvi već zbog Dinama.

Sudbina ove teme je na vama, moje predviđanje njene sudbine je loše.
  • reziser
    7.5k
    Trebalo je vec prije zakljucati a ne ove rasprave o partizanima, ustasama.
    Rezultati izbora si takvi kakvi jesu
    Moraju se prihvatiti
  • Pacho
    959

Ili mozda zato jer financira okupljanja gdje se mase petokrakima, istu mu dogradonacelnik nosi na majici, a kolegice iz stranke pjevaju da su partizanke dok slave pocetak agonije gradana Zagreba 1945.
  • Miro Vugrinec
    8.4k
    MI SMO BAD BLUE BOYSI, ČUVARI ZAGREBAČKE ČASTI, KATOLIČKE CRKVE I HRVATSKE.

Naravno da je svima dopušteno biti navijač Dinama i naravno da tako treba biti, ali činjenica je da smo mi uvijek bili simbol hrvatstva i otpor komunizmu, sistemu. Otpor svemu bolesnome i nakaradnome. A u našem gradu glatko pobjedi čovjek koji mrzi upravo sve te vrijednosti koje sam nabrojao na početku. Zovemo Poljud Titovom školjkom i Hajdukovce Jugoslavenima, a sami se okrećemo našim izborima tome Titu i Jugoslavenima. Zao mi je to reci, ali veze mi nemamo vise s tim simbolima koji su nas nekad krasili kad šutimo i kad nam je sve normalno.
  • Kermit
    439
    Kako bi mogla glasati "sjeverna tribina"?

Evo jedne usporedbe trenutnih rezultata izbora na kojima je izlaznost cca 42% sa "sjevernom tribinom".

Ako uzmemo u obzir izlaznost koja je manja od pola, ajmo reći da ćemo uzeti u razmatranje 2500 navijača.

Prema trenutnim postocima "sjeverna tribina" je glasala ovako:

TT - 1185
    MSR - 388
    MH - 326
    DB - 173
    TJ - 161
    IL - 126
    PK - 97

Naravno, ovo je samo statistika, nije realno stanje. Ono što sam htio postići ovime jest samo da razmislite da nas ima različitih i da nemamo svi iste poliitčke stavove i preferencije.

Živjeli!
  • Probirštift
    902
    Nije mi jasno da ljudi ne mogu izdvojiti pola sata ak i toliko svog dana da glasaju za nešto kaj će utjecati na njihov život sljedećih 4 godine
    Stvarno bi trebalo napraviti glasanje obavezno
  • NitkoBitan
    26.4k
    Kako bi mogla glasati "sjeverna tribina"?Kermit

Niti 10% BBBa nije glasalo za Senfa. Velika vecina ultrasa su desnicari.
  • Doktor Kunić
    4.7k
    Kako bi mogla glasati "sjeverna tribina"?Kermit

Možda onaj dio prema lijevo? Daj molim te
  • GZomanid
    746
    Nije mi jasno da ljudi ne mogu izdvojiti pola sata ak i toliko svog dana da glasaju za nešto kaj će utjecati na njihov život sljedećih 4 godine
    Stvarno bi trebalo napraviti glasanje obavezno
    Probirštift

Pa kad pogledaš koji postotak građana Zagreba dolazi na tekme, možda je i bolje da nije više ljudi glasalo, tko zna kakvi bi tek tada bili rezultati. Ne znam zašto misliš da bi se nešto promjenilo da je izlaznost veća?
  • ElDorado
    3.7k
    Koji komunizam i jugoslaveni??!!! Stvarno 2025. to treba izučavati
  • Kermit
    439
    Niti 10% BBBa nije glasalo za Senfa. Velika vecina ultrasa su desnicari.NitkoBitan

Možda onaj dio prema lijevo? Daj molim teDoktor Kunić

Kao što sam rekao, ovo nisu točni brojevi već sam napravio samo zbog ilustracije.

Ljudi nemojte biti isključivi samo zato jer se ne slažete s nečijim političkim izborom. Zbog isključivosti smo imali i Križni put 1945. i Jasenovac/Auschwitz prije toga. Imamo svoju državu, čuvajmo se, baštinomo i razvijajmo demokraciju.
  • deda
    36.7k
    Morat ću uvesti pravo sebi kao moderatoru da mogu dati 10 pluseva.
  • Noel
    11.5k

Kad bi svi voljeli ovu državu onda bi mogli pričat o ljubavi i zajedništvu. Tu je glavni problem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.