• deda
    36.6k
    100% si u pravu.
  • rioda
    8.4k
    Kako smo mi sad prvi na tablici ako Rijeka ima bolji medjusobni omjer u razlici golova?wolfgang14

Imamo trenutno isti broj bodova i istu gol razliku (+27), a idući kriterij je više postignutih golova, u čemu smo mi bolji. Ali kako je kolega @OsamŠest naveo, na kraju sezone se poredak za odlučujuće pozicije gleda po međusobnom omjeru ekipa s istim brojem bodova.
  • bongo
    1.1k
    Ako griješim, neka me netko ispravi..OsamŠest

Ne griješiš. Ovo je točno. Tako bi teoretski kada četvrto mjesto ne bi vodilo u Europu u slučaju istog broja bodova gledali gol razliku, a kada bi ta pozicija nosila plasman u Europu onda se u slučaju istog broja bodova gleda međusobni omjer.

Dok prvenstvo traje gleda se samo gol razlika
  • NORTE
    15.7k
    Idemo Slaven!
    Treba nam njihova pobjeda.

Onda navijamo za X na Poljudu koji službeno izbacuje zlo iz igre i nudi nam šansu da preskočimo Rijeku ako kiksa protiv Slavena.
  • DiddyGuela
    3.4k

Sve to i onda nasi uđu u zadnje kolo i lagana setnjica terenom 90. minuta :cool:
  • Paggini
    49.5k
    Onda navijamo za X na Poljudu koji službeno izbacuje zlo iz igre i nudi nam šansu da preskočimo Rijeku ako kiksa protiv Slavena.NORTE

Realno danas nama paše sve - jedinica i iks i još uvijek smo u igri, dvojka znači konačni kraj ovih jebenih muka i kalvarije i da se napokon svi odmorimo nakon ove sezone, a Rijeka slavi naslov usred poljuda i armada urla umri livaja.

Sve nam igra.
  • Odani Zgd
    507
    Šupci i jedni i drugi,Hajduk mislio revijalu odigrat uz kojeg juniora,čak se i prekid spominjao kao opcija,sad budu grizli i jedni i drugi,tako da bi jedan X mogao lagano danas
  • sport
    4.6k
    Ako Rijeka danas ne pobijedi onda za naslov u zadnjem kolu imamo iste šanse kao i oni.Ovo prvenstvo je pokazalo da nikome nije lako doći do unaprijed upisanih bodova.
  • Mali Zeus
    17.2k
    Cak i da bude remi danas jesmo li mi uopće sposobni dobiti Varaždin...
  • DrawTube
    6.8k
    Osvajamo 100% sam siguran, Rijeka danas i protiv slavena neće znati kaj ju je snaslo
  • Efes Pilsen
    11.1k
    Motivirani Varazdin? Ne. Cak ni s onim truplom Antunovicem u napadu i Cuicem u vezi.
  • IceMan
    3k
    Ja danas navijam isključivo za remi.

Neka tovari ispadnu iz matematički svih kombinacija (iako su one male), a nama se da šansa za zadnje kolo.

Jebo ga ja, ak me već maltertirate 32 tjedna….onda ću još nekako izdržat taj jedan.
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Remi je jedina normalna opcija za koju se danas i može navijati. Ne vidim razlog kako netko može navijati za pobjedu tovara jer su onda poptuno ravnopravno u igri, a niti kako može netko navijati za Rijeku koja onda osigurava naslov. Rijeka itekako može kiksati u zadnjem kolu, isto kao što možemo i mi. Ali današnjim remijem svakako i dalje imamo šanse koje nikako nisu zanemarive jer je Rijeka ove sezone pobijedila Slavena samo jednom od četiri odigrane utakmice.
  • db-izbjeglica
    17.5k
    Meni je nakon svega naslov apsolutno nebitan, moje strpljenje sa ovom momčadi je dodirnulo dno, jednostavno više ne postoji, potrošili su sve kredite, nisu zaslužili apsolutno ništa, a dobili su sve.

Jel imaju odlične ugovore? Imaju!
    Jel imaju potporu s tribina kakvu ni jedna dinamova momčad nije imala desetljećima? Imaju!
    Ptičjeg mlijeka imaju...

Ja čak više ne krivim ni upravu, ni sportskog direktora, ni trenere, nikoga... igrači i samo igrači!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.