• Felip
    523
    Jel opet čekamo kiks rivala?
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    nema više stranica u programu,isteklo jbg. Kraj muke hvala bogu
  • tp1997
    1.4k
    Daliban je imao niz duboko idiotskih tvrdnji, ukljucujuci da bi trebalo kupovati anonimuse iz Bjelorusije.

I corava koka pogodi zrno, ali to ne znaci da covjek ima pojma
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Vidio sam Pajazitija u loži danas ,samo kažem...
  • Miro Vugrinec
    8.3k
    Prvenstvo je gotovo i to je to. Rijeka da ne pobjedi sutra ima meč loptu protiv Slaven Belupa. Daleko najboljeg mogućeg protivnika za njih. Vrlo je jednostavno, ukoliko Rijeci bude trebala pobjeda zadnje kolo, samo dogovoriš lagano s Belupom, evo vama kup, mi ćemo prvenstvo. Belupo s osvojenim kupom dobiva puno vise nego s 4 mjestom, a Rijeka s prvenstvom dobiva sve.

Nešto slično su u Bih napravili Široki i Sarajevo, Sarajevo se prošetalo kupom u finalu, a Široki pobjedio u gostima u prvenstvu 3 dana nakon 4:0 poraza od istog Sarajeva i bez ta 3 boda vjerojatno bi ispali iz lige. Tako predviđam i u slučaju sutrašnjeg remija ili poraza Rijeke
  • NitkoBitan
    26.2k
    Njima na sramotu ako bude tako. Sami protiv svih?
  • Navijač Dinama
    9.9k
    Imam informaciju iz "riječkog tabora" , uglavnom je priča ta da Mišković za uzimanje titule i kupa je stavio baš jebačke bonuse igračima kao motivaciju da uzmu obe kante.

Ta priča ide još od nekad vremena taman prezadnjeg ciklusa derbija kad smo i mi eliminirani u kupu,a i kad su ga tovari pofućkali Riječanima.

Koliko je to sve istina, ako je uopće, ostavit ću/ćemo nadolazećem vremenu.
  • tomi-pds
    103
    Trebalo je i našim manekenima ponuditi isto pa bi se možda trgnuli,sarkazam naravno.
    Jedva čekam zadnje kolo i metlu na kraju sezone
  • tp1997
    1.4k
    Ja ne znam uopće što želim od ovog kola. Da Rijeka kiksa i da nam se nekako produži nada, ili da ova agonija završi. Stvarno ne znam.
  • shameless86
    218
    ma ova sezona je čisti mazohizam..danas rijeka kiksa..produžuje agoniju..i secer na kraju bu kad metnu belupu u nadoknadi sljedece kolo..
  • Papastrumf
    16.1k
    Vrlo je jednostavno, ukoliko Rijeci bude trebala pobjeda zadnje kolo, samo dogovoriš lagano s Belupom, evo vama kup, mi ćemo prvenstvo. Belupo s osvojenim kupom dobiva puno vise nego s 4 mjestom, a Rijeka s prvenstvom dobiva sve.Miro Vugrinec

Daj mi samo reci s kim ces to dogovoriti? Sto, Markulin i Miskovic ce izmedju sebe dogovoriti trofeje? Tko ce to prenijeti svlacionici, kojim igracima?

U jednom i drugom klubu ima hrpa dinamovaca i tovara, igraca, a i trenera koji su na radaru dinama.
    Nema nikakve sanse da igracima mozes reci “ej dogovorili smo podjelu trofeja, pustite im da dobiju”.

Jedino sto se moze je reci treneru da odmori par igraca pa sad ti vidi koliko je to realno ako je Kovacevic kandidat za klupu dinama.
  • ŽacZgb
    268

To i ja razmišljam od jutra i vidim tvoj komentar. Toliko razočaranja ove sezone,vraćali smo se više puta zbog loše igre Rijeke i Hajduka i nakraju kad god smo došli u poziciju uzeti prvo mjesto smo kiksali.
    Današnjim kiksom Rijeke mi opet dobijamo nekakvu nadu,a da bi uzeli naslov trebamo još jedan kiks Rijeke + našu pobjedu protiv Varaždina koji ganja europu,a nismo u stanju raspalu Lokomotivu dobiti.
    :broken:
  • LA BOMBA
    238
    Daj mi samo reci s kim ces to dogovoriti? Sto, Markulin i Miskovic ce izmedju sebe dogovoriti trofeje? Tko ce to prenijeti svlacionici, kojim igracima?Papastrumf

Ne kažem da će se dogovorit ali za pustit utakmicu treba se dogovoriti sa samo tri igrača. Ostali ni ne trebaju znati.

Kad se je Marseille dogovorio sa Valenciennesom da im treba pustit, kontaktirali su samo tri njihove igrače.

https://en.wikipedia.org/wiki/French_football_bribery_scandal

Ako se 3/11 igrača odlući da će pomoć protivniku, onda ostalih 8 nema šanse da pobijedi pa i ako su Real.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Gluposti pričate o bilo kakvom puštanju Rijeke i Belupa. Aj vi nama prvenstvo, mi vama kup. Šta je s glavom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.