• rioda
    8.4k
    Kakav mu je to povez na glavi, još tamo od Poljuda?
  • NKDZ86
    4k
    bio na pujankama manga
  • Droljo
    15.9k
    Nebi se tovari dobro proveli da je on bio... :strong:
  • ElektricnaInfluencija
    327
    Iako je igrao jedva deset minuta, danas je bio najgori od svih. Nadam se da ga više nećemo gledat. Čovjek doslovno nema nogometnu inteligenciju. Uletio je ispred Petka taman kad je Petko isao pucat po golu.
  • fakin
    685
    Najgori igrac u zadnjih 10 godina po pruzenim prilikama u klubu. Prvi koji mora otici
  • Captain America
    20.1k
    Dovoljno je pokazati onaj pad na stražnjicu prilikom pokušaja okreta, driblinga ili čega već da se vidi sva raskoš njegovog talenta.

Lijepo je moja profesorica iz hrvatskog u srednjoj (koja je i kineziologica) govorila da koordinacija ima veze s inteligencijom. Što mi plaćamo 800K eura godišnje...
  • fakin
    685
    Meni je najgore od svega kaj ovakve boli kurac za danasnji rezultat, uopce nisu svjesni sto nama znaci ovaj klub
  • Sibirski plavac
    5.3k
    Flop ispao nažalost.
    Nije da ga branim, ali da su samo ušle neke od onih silnih stativa i prečki...
    Koliko god je loš toliko nije imao ni sreće ove sezone. Ne sjećam se napadača sa toliko pogođenih stativa/prečki u jednoj sezoni.
  • Izet Hajrović
    4.9k
    barem je pogodio stative, ne znam što Baturina, Pjaca i Mišić gađaju cijelu sezonu.
  • NVKOD
    4.9k
    Dovedeš čovjeka da nadomjesti Petkovića, platiš ga masno, a sve s ciljd da se zagradi, zadrži loptu i pošalje je suigraču.

Od tri osnovna pojma, nije u stanju niti ono prvo i osnovno, a kamoli nešto zahtjevnije. Visok 3 metra, 150 kila, padne na ama baš svaki kontakt. Razumio bih da je tada na Maksmiru bio tornado, ali njega bi i vjetrić odnio. To silno padanje postaje komično.

Također, ne mogu vjerovati da se moram složiti s Jeličićem u vezi tih hlačica. Ajde, prvih dva puta je bilo malo smiješno, ali stari moj, daj zaveži te hlačice i ne sramoti sebe i klub koji predstavljaš. Frajer zapinje o vlastite hlačice i normalno da ne može zadržati jebenu ravnotežu.

Razlaz na ljeto pod obavezno. Dugo ćemo se oporavljati od svih tih silnih Marićevih "pojačanja".
  • emreli21
    330
    a realno, zasto bi mu i stalo? Sta mislis jer Ademiju bas tako jako stalo za rezultate Beijing Gouana u Kini kad nije igrao? ili Petkovicu u Trapaniju? E zato treba okosnica momcadi bit s domacim igracima, jbg
  • Cif
    334
    a Petkoviću i Baturini suze sad teku.
  • Dragon1Warrior123
    4.2k
    Tako je, idemo pljuvati po Kangi makar svi naši domaći dečki su igrali za kurac i bez imalo volje i želje. Bitno da je njima stalo, ali Kangi ili nekome desetom nije... Jebote ja stvarno ne kužim šta smo mi nekakva arijevska rasa da samo naši valjaju? Stvarno mi se nakon ovakve sezone ne da slušati da su ti stranci krivi kad oni 90 posto vremena nisu ni igrali...
  • Orc123
    11.5k
    koja hrpa napisanih gluposti....nakon ove sramote danas ti si nađeš Kangu jer je kriv sto je pao nakon kaj mu ovaj razderao tetive ...koja smijurija.
    Danas smo imali domaci Dinamo sa nasom domacom kvalitetom, evo vam rezultata!
    Kad cete shvatiti da nije stvar u strancima i domacima vec o zelji, htjenjuu, znanju, kvaliteti, kontinuitetu kako struke tako i kontinuitetu kojeg moranu dobiti i igraci....ovo sto je igralo danas igra u kontinuitetu cijele sezone, i malo njih je proslo na testu!
  • luka modic
    864
    i Kangi koji je danas usao u 80im...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.