• Ivdzo11
    6.4k
    Onaj Rene Maric pomocni iz Bayerna se spominje naveliko
  • FrodoJePurger
    309
    I dalje će biti za k**** hehe
  • skener
    2.7k
    Susreti koji odlučuju o prvaku igrat će se u nedjelju 25. svibnja u 18 sati, ali i sve ostale utakmice koje bi mogle biti povezane – kazao nam je Brezni.
  • Oluja
    5.3k
    Pa jebem ih glupe s terminom utakmica koje odlucuju o prvaku. Umjesto da ih stave u subotu da se titula moze dostojno proslaviti i zaliti tko god da osvoji.
  • Droljo
    15.9k

Ma boli nas qrac. Ionak budemo derali tjedan dana! :monkey:
  • Ludovic IX
    8.3k
    meni je legla nedjelja recimo ko budali šamar. U subotu cijeli dan u Sloveniji tak ds je ovo meni jackpot
  • Crle
    945
    Mene su fino zajebali sa tom nedjeljom. Baš im hvala sa tim mijenjanjem.
  • Paggini
    49.3k
    Uvijek se zadnja utakmica u kojoj igra prvak igra u zadnjem terminu u nedjelju, ne znam šta vas to sve čudi sad, isto čuđenje je bilo prosle godine protuv rudeša
  • Crle
    945
    A kaj da ti velim zajebo sam se fino. Al ajde bar stignem na proslavu. :grin:
  • Paggini
    49.3k
    A hoce uopce biti planiranje proslave ako udjemo u zadnje kolo iza rijeke? Nekako mi je to copranje, ali ako uspijemo sigurno ce sve oko stadiona goriti jbg, ali baš planiranje kao prošle godine nezz, sumnjam nekako
  • pencilneck
    878
    Proslaviti mozemo i u krugu stadiona.
  • NORTE
    15.7k
    A hoce uopce biti planiranje proslave ako udjemo u zadnje kolo iza rijeke? Nekako mi je to copranje, ali ako uspijemo sigurno ce sve oko stadiona goriti jbg, ali baš planiranje kao prošle godine nezz, sumnjam nekakoPaggini

Proslave na trgu nikako ne treba biti čak i da uđemo prvi u zadnje kolo.
    Ne znamo kako će prvenstvo završiti i proslava ove sezone nema smisla, bila bi na silu.
  • don
    13k
    ako budemo iza Rijeke sumnjam. Ali ako večeras dobijemo a Rijeka kiksa onda virujen da sigurno oće.

Ne znamo kako će prvenstvo završiti i proslava ove sezone nema smisla, bila bi na siluNORTE

u svoje ime pričaj.
    I šta znači na silu?
  • Paggini
    49.3k
    Proslaviti mozemo i u krugu stadiona.pencilneck

Ovo je i meni najdraža opcija, paljenje baklji, balzamiranje cugom, ripper će vjerojatno biti na tekmi pa mu samo daj mikrofon i eto ti fešte
  • Crle
    945
    Pa to, spontana proslava. Čak i najbolje. :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.