• rakurs
    1.3k
    Iako je do utakmice ostalo još tri dana, navijači Bijelih svoje karte mogu kupiti još samo danas do ponoći, a dosad (četvrtak ujutro) prodano ih je više od 1200. Drugim riječima, još je svega petstotinjak karata na raspolaganju i nema dvojbe da će poljudski "kavez" namijenjen gostujućim navijačima biti - pun. (SN)

Jel će ovo onda biti najbrojnije gostovanje Armade u Splitu? Osim onog finala Kupa prije par godina?
  • Ivdzo11
    6.4k
    Kako doznajemo, Rijeka bi do nedjeljne utakmice trebala sačuvati i koji atom snage više bez obzira na to što im je ovo treća utakmica u gostima u praktički osam dana. Predsjednik Damir Mišković odlučio je pomoći momčadi da sačuva svježinu i dobije prijeko potrebno vrijeme za odmor tako da igrači i stručni stožer neće put Poljuda autobusom već - avionom.
  • Tvrdica McTvrdi
    92
    dok ja skužim, ovi su Bijeli, ovi Bili, mi smo Plavi, a četvrti su Bijelo-plavi. Fakat moramo nove nadimke smislit.
  • NORTE
    15.7k
    nakon toga Maleš raskrinka da su ostali dužni sucima koji su ih gurali te zadnje dvije sezone kad su bili prvaci.Paggini

A moralna policija Vis 1944 dijeli prodike o poštenju.
    Zadnji uspjesi - kupljeni.
    Nakon toga samo sramoćenja od Irske do Azije.

U Zagrebu se gradi europski space shuttle i bez LP milijuna, a u Splitu moraju krpati zahrđalog Stojadina u raspadu prije nego opet padne na tehničkom od Sigme Olomuc ili nekih jazavaca s Kavkaza.
  • Mali Zeus
    17.1k
    Ide li Armada brodom za Split?
  • mali M
    7.5k
    Ma buraz ja bi baš volio da izađu sa cijelom žnj momčadi i nadam se da će Rijeka uz smiješak napasti tako jako da će se prekid raditi kod 0:13 na semaforu, ali zbog sramote a ne taktike... Da se meni tako ponude ja bi ih osramotio na najjače
  • dinamo u srcu
    2.1k
    Prvo mi dobit Lokomotivu, a oni ako će puštat neka puštaju, to će bit sramota za njih i njihov klub.
  • Odani Zgd
    448
    Kakve zakulisne igre,na kraju će bit da smo samo jedno kolo ranije smjenili onu talijansku prevaru od trenera,s tim da iduće dvije dobijemo,bili bi prvaci.Za to smo sve nažalost sami krivi....
  • Droljo
    15.8k
    Mogli su dečki doći na utakmicu protiv gorice unatoč treneru pa bi opet imali sve u svojim rukama iliti nogama...
  • Krizy
    56.2k
    Zadnjih 10 međusobnih susreta:
    Rijeka 7-2-1 Hajduk
    Gol-razlika: 16-6
  • Tvrdica McTvrdi
    92
    Ima tu puno tih "what if", ja mislim da smo mi npr dobili Goricu da bi barem jedni isto dobili taj dan, previše puta ove sezone se dogodilo da su u istom kolu kiksevi, očito ima veze s pristupom.
  • Mali Zeus
    17.1k
    Znam da to nitko do sad nije rekao, ali samo smo si sve krivi.
  • Mali Zeus
    17.1k
    ↪Odani Zgd Ima tu puno tih "what if", ja mislim da smo mi npr dobili Goricu da bi barem jedni isto dobili taj dan, previše puta ove sezone se dogodilo da su u istom kolu kiksevi, očito ima veze s pristupom.Tvrdica McTvrdi

Upravo tako, svemir ne funkcionira na način da smo mi dobili Goricu da bi druga dva rezultata bila ista.
  • NitkoBitan
    26.2k
    da smo samo jedno kolo ranije smjenili onu talijansku prevaru od treneraOdani Zgd

Jer su Jakir i Bjelica ove sezone imali impresivan rezultat u prvenstvu :rofl:
  • Odani Zgd
    448
    Financijski su sigurno više doprinijeli klubu od Fabia,rezultat su im katastrofalni,ali nisu ni bili u istoj situaciji,pogotovo raditi usporedbe Fabia/Bijelice koji je prije svega imao krnju momčad,dok je Fabiu sav fokus bio igranje HNL-a bez Europe....sad je gotovo,ne vrijedi plakat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.