• Tvrdica McTvrdi
    84
    Ako je ovo istina s Bilićem i ekipom, očito kuže da nema zajebancije dalje i galvaniziraju se. Želim da nastave ovako i dalje.
  • NORTE
    15.6k
    Ako je ovo istina s Bilićem i ekipom, očito kuže da nema zajebancije dalje i galvaniziraju se. Želim da nastave ovako i dalje.Tvrdica McTvrdi

'nate kaj je najluđe?
    15-20 godina trube da su im legende grobari kluba.

Godinama su se borili za strance na sportskim funkcijama, dovlačili isključivo strance za sirotinju, a sad usrani do gležnjeva zbog Bobana pokušavaju kopirati dinamo i oformiti svoj tim "legendi" pa pristaju čak i na Bilića kojeg ne vole iz više razloga.
  • Pacho
    840
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/sprema-li-zbilja-hajduk-povratak-bilica-i-legendi-kao-odgovor-na-bobana-u-dinamu/2670956.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Ipak, kako doznaje Index, zasad se čini da je ta priča daleko od realizacije. Prema našim saznanjima, konkretnih pregovora zasad nema, tek se tu i tamo sramežljivo oko Hajduka spominje mogućnost povratka Bilića. Puno češće u kuloarima nego na samom Poljudu, ali Bilić je tema oko Hajduka već neko vrijeme. Prošlog ljeta ga se spominjalo kao kandidata za poziciju Člana uprave za sport kojeg je Hajduk najavio, ali nikad nije imenovao.
  • Paggini
    49k
    nate kaj je najluđe?
    15-20 godina trube da su im legende grobari kluba.
    NORTE

A znaš šta je još luđe?

2012, pred bankrot: NIKAD VIŠE POD TUĐOM KONTROLOM, NIKAD VIŠE IGRAČKA POLITIKE!!!

2025, na dvadesetu obljetnicu zadnjeg ukradenog naslova: ZAŠTO SE GRAD NE UKLJUČI ZAŠTO NE PREUZME HAJDUK PULJAK PREUZMI POLITIKA POMOZI!!!!

Brzo se ideali raspu kad ideala nije ni bilo, nego samo bolesna žeđ za naslovom
  • skener
    2.6k
    Klasično bacanje kosti među masu da se malo smire.

Nakon što je Sučić zabio gol šamar okrutne realnosti je odjeknuo Poljudom i situacija izmiče kontroli.
    Interventna čuva igrače, u Gorici je bilo zanimljivog skandiranja. Ružičasti balon se opet rasprsnuo. Po tko zna koji put.

Treba skrenuti pažnju s toga da je za par dana utakmica u kojoj Hajduk kako god završilo je gubitnik.
    Treba skrenuti pažnju s još jednog epskog raspada.
    Treba skrenuti pažnju s još jedne sezone bez titule.
  • ElDorado
    3.7k
    Sve su to špekulacije, samo nabacivanje idejama. Vučević je vise puta rekao nema šanse, a Bilić je dovoljno mudar da neće dolaziti u nerješene odnose upravljanja.
  • Agramer86
    538
    Vidim vjerno nas se prati i pod Marjanom.
    IMG-1973.jpg
  • BigZ
    625

Nek oni prate nas, ali zasto mi pratimo njihov forum?
    Dajemo im previse paznje, koje im nasusno treba. Kanite se budala.
  • Agramer86
    538
    Slucajno nabasah na neku reddit temu pod nazivom trebi li pustit Rijeci utakmicu. Pa da vidim kako dišu. Njihove forume nebi pratio da mi netko plaća. Pretpostavljam da ti trebaju antidepresivi čitajući.
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Ko jebe Hajduka i njihove navijače i šta nas boli patka šta oni misle. Kad nisu sad osvojili prvenstvo gdje mi nismo bili gori zadnjih 20 godina onda neće nikad. Kad se Osijek posloži , i bilo koja druga posložena sredina ,Rijeka pa i istra , neće magarad više ni prismrditi Europi. Na silu i horuk mogu uzeti koju pobjedu i donekle na pritiske parirati,ali na duže staze oni nemogu više bit ni mediji četiri,onako realno . Svi se dižu a oni sve gori
  • NORTE
    15.6k
    Ako je nekome promaklo kao meni do maloprije:

"Dva neovisna izvora bliska splitskom nogometnom klubu Hajduk, jedan povezan sa udrugom Naš Hajduk, izjavila su za Nacional još početkom tekućeg tjedna kako vodstvo kluba i predstavnici navijača žele izvršiti pritisak na trenera Gennara Gatusa da na nadolazećoj utakmici protiv nogometnog kluba Rijeka u momčad Hajduka uvrsti uglavnom mlade igrače, te da za to postoji pozadinski razlog koji nema veze s onime što će se uoči te utakmice javno komunicirati", piše u tekstu Nacionala.
  • Noel
    11.3k
    Opet ću ponovit. Oni i da moraju pobjedit bi izgubili. Rijeka je za njih space shuttle. Oni si utvaraju da su neka bitna stavka trenutno. To je taj kompleks nebitnosti zadnjih 20 godina pa na ovaj način taj kompleks izlazi van. Ovo je njihov zadnji čavao u lijesu. Svi im se smiju i mi trebamo uživat u tome. Nisu svjesni da u svakom scenariju mi ćemo bit ispred njih. Jubilarnu 20 godinu zaredom.
  • Ritam Ulice
    462
    Kakvi kompleksi… Jasno se vidi kako je to kad ti godinama pune glavu obećanjima i sranjima. Kad si pomislio da je to ta sezona kad ćeš vidjet kako se trofej podiže, možeš zamislit suze radosnice, parade kroz Split, amfetamine na popustu, euforiju, proslavu a dobiješ od Dinama 3 komada doma i sve ode u 3 pm..
  • rioda
    8.4k
    u momčad Hajduka uvrsti uglavnom mlade igrače, te da za to postoji pozadinski razlog koji nema veze s onime što će se uoči te utakmice javno komunicirati", piše u tekstu Nacionala.NORTE

A "pozadinski" razlog su već više puta javno komunicirali - nemamo love i moramo prodati mlade igrače da preživimo :lol:
  • Felip
    518
    Svi im se smiju i mi trebamo uživat u tome.Noel

Sjećam se prošle godine kad sam tu bacio neku foru da ih se isprda s padelom ili nečim sličnim na finjaka svi su skočili u stilu kao nebitni su, prestanimo se bavit njima i gledajmo samo sebe, a sad je svaki jebeni post šamaranje tog istog mrtvog magarca. Ma naravno da mi je drago da smo ih ugasili jer da nismo oni se ne bi gasili mjesecima, godinama, ali da nismo se možda mi sad malo preuzvisili u pobjedi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.