• scooniepenn
    4.4k

Iz prve ruke znam da je Bruno zadnji igrač Dinama koji bi trovao atmosferu. Bilo bi dobro da se malo raspitaš prije ovakvih laprdanja o najboljem igraču Dinama. Je li Bruno karakteran dečko, da apsolutno, ali to su dvije potpune različite stvari. Osim toga, kvocijent inteligencije Brune i prosječnog nogometaša je kao da se uspoređuje Einstein s prosječnim profesorom fizike u osnovnoj školi, tako da ta karakternost ima i neku pozadinu.
  • Plava stijena
    448
    A ti si dio svlačionice Dinama? Ti laprdaš, a ja govorim o onome što vidim na terenu. Kada netko sam izađe iz igre i ignorira trenera jel to dobro za atmosferu u ekipi ili se time izdiže iznad svih ostalih? Ovakvih primjera njegovog ponašanja ima podosta, a i sam sam pričao s gospodinom Čačićem i neki rezime njegovih utisaka je da svlačionica diše onako kako je Petko raspoložen. Znači kada ga neki budući trener ne bi vidio u udarnoj ekipi vrlo su dobre šanse da bi bio teret ekipi. A ove pizdarije o njegovoj inteligenciji su teška mitomanija, čemu smo uostalom i svjedočili na trgu prošle godine.
  • Crni86
    10.1k
    Ti laprdaš, a ja govorim o onome što vidim na terenu.Plava stijena

Znaci on laprda, ali zato ti tocno sa terena vidis da je uzrok losoj igri trovanja svlacionice od Brune Petkovica?
  • Ludovic IX
    8.3k
    da smo mi imalo sučića, petka i mišića cijelu sezonu, već bi gledali kome ćemo u goste u 2.pretkolu LP-a
  • Plava stijena
    448
    Niti sam to rekao niti implicirao. E sad ili si zločest ili imaš ozbiljnih problema s komprehencijom napisanog.
  • rokikaciga
    1.2k
    Mislim da bi mozda uzeli jos koji bod u Europi i preskocili Olympiakos u koeficijentima i isli direkt u LP
  • Crni86
    10.1k
    citirao sam ti oba teksta iz kojih se to vrlo lako da iscitati. Kolega bar ima neke informacije ocito od poznanika koje su svkako vjerodostojnije od onoga sta ti vidis sa tv-a ili tribine. Tako da ne razumijem cemu omalozavanje njegove izjave i nazivanjem laprdanja. Prije je tvoje laprdanje nego njegovo. Na kraju 95% zone je laprdanja jer niti imamo adekvatnog znanja niti dovoljno infromacija kako bi izvukli konkretne zakljucke. Ostalih 5% krece se u nogometnim krugovima dobivaju neke infromacije i svakako onda imaju konkretniju sliku od ostatka.

Svjedočimo kontinuiranom padu Ristovskog i Ademija, a znamo da Petko ima još veći ego i da klupu trpjeti neće te će posljedično trovat atmosferu u ekipi.Plava stijena

a ja govorim o onome što vidim na terenu. Kada netko sam izađe iz igre i ignorira trenera jel to dobro za atmosferu u ekipi ili se time izdiže iznad svih ostalih?Plava stijena
  • Plava stijena
    448
    Ja nigdje nisam napisao da je uzrok lošoj igri BP. Stvaraš lažne konstrukcije i spinaš u smjeru neke svoje agende, a njegove informacije, ako ih uopće i ima, ni po čemu nisu vjerodostojnije od onoga što svaki nogometni promatrač ima priliku vidjeti za sebe. Osim toga, on je krenuo u tom smjeru omalovažavanja, a ti imaš malo previše vremena igrat se fiškala po forumima.
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Petko mora ostati jer teško da ćemo dovesti boljeg napadača od njega. Malo je igrao ove sezone, ali i dalje se vidi da je klasa iznad i da može još dosta toga pružiti kada ponovno uđe u ritam.

Ako mislite da bi Mierez ili Matanović mogli nadomjestiti Petkovića onda se bome grdo varate. Moje mišljenje je da njegov ugovor i nije toliki problem u usporedbi sa ugovorima igrača poput Ademija i Ristovskog koji više nisu na razini te ugovora Bočkaja i Perića koji primaju plaće, a ne sjede ni na klupi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.