• Vedraca
    156
    Petko je bio Prevaga U ovom Derbiju apsolutno se slazem. Ekipa drugacije dise i igra kad je on na terenu neke druge kombinacija i situacije nastaju snjime! Ali jedno se ipak Mora rec i tu dajem Pravo, ne da ga vrjedaju, jer znamo da je Bolikurcina i smeker vec duze, nego to da Nam tjekom sezone ne daje Puno kao u Subotu! 30% igra 70% ozljedjen od tih 30% ...15% je Faca 15% bolikurcina....nakraju krajeva za taj Novac Koji zaraduje i to da se nemoze dovest Nova spica koja ce Bit broj1
    u buducnosti. Treba ic na Ljeto svako svojim putem! Mislim da je to za obe strane najbolje! Klub Mora krenit drugim stopama U napadu a Bruno ako se moze ukrcat na taj Vlak zvani S. arabija i zaradit koju dobru Lovu Bit ce Mi Drago za njega zasluzio je!
  • Droljo
    15.8k
    Bruno mora ostati. Ne smijemo se riješiti toliko klase u jednom roku. Novi ugovor sa znatno manjom plaćom ali sa puno većim bonusima za nastupe, golove/asiste, ligu prvaka itd. Ako mu to odgovara naravno. Nekak se dogovoriti da svi budu zadovoljni a klub osiguran. Čitam sad u sportskima o njemu i ispada mi da od odlaska profitira samo njegov menadžer. Puno postotaka, naknada za potpis itd ima kad se transfer realizira.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/odlazi-li-petkovic-iz-dinama-na-zlatnu-ponudu-nije-ni-trepnuo-ali-jedna-izjava-mijenja-cijelu-pricu-15584248
  • marcio amoroso
    41.4k
    Novi ugovorDroljo

Bruno ima ugovor do 2026.
  • Droljo
    15.8k

Znam. Treba ga sada protužiti do 2028 po meni.
  • NitkoBitan
    26.2k
    Pa da imamo novi slucaj Ademi.
  • Crni86
    10.1k
    Bruno je nasa legenda. Vidli smo i ove sezone kako i nespreman pridonosi nasoj igri. Placa mu je svakako visoka s obzirom koliko je na terenu i tu bi trebalo doci do kompromisa. Sjest, popricat sa njim da ce se dovest nekoga slicne klase njemu s kime ce se borit za prvu spicu - s obzirom na to koliko bu zdrav, koliko bu u formi i sl.

Volio bi da se umirovi kod nas i da ga i ubuduce vidimo u strukturama kluba. Ali to treba izvesti na elegantniji nacin nego kako trenutacno prolazi situacija s akijem. Naravno ako je Bruno uopce za to.
  • Paggini
    49k
    Pa jednostavno je, ugovor s varijabilnim stavkama - daj mu 400-500k bazno, te bonus za svaku odigranu utakmicu gdje to može ići na 1 milijun, samo moja neka ideja, kao nekog laika za ugovore.

San mi je da ostane do mirovine u Dinamu, da doprinosi i donosi još 5, 6, 7 godina. I da to bude jedini put kad će me neki budući sin vidjet da plačem!!!

Razlika između njega i Ademija je što Ademi igra na trkački ekstremno zahtjevnoj poziciji, pogotovo kad igra u paru sa Mišićem, dok Petkovićev nogomet može komotno prolaziti i sa umanjenim fizičkim i trkačkim kapacitetima koje dolaze sa godinama i štekama marlbora
  • ElDorado
    3.7k
    To što toliko ovisimo o Bruni je problem naše igre, a ne usprokos svim njegovim vrhunskim kvalitetama, njegove neke nadnaravne sposobnosti. Mi se moramo riješiti ovisnosti o Bruni. To ne znači da ne treba ostati. Dapače.
  • Droljo
    15.8k
    Pa jednostavno je, ugovor s varijabilnim stavkama - daj mu 400-500k bazno, te bonus za svaku odigranu utakmicu gdje to može ići na 1 milijun, samo moja neka ideja, kao nekog laika za ugovore.Paggini

To sam i rekao.
  • Plava stijena
    448
    Idealna prilika za Petka da odjaše u suton. Dolazi novi trener kojemu ne treba teret veterana s velikim zaslugama koji će zahtjevati status bez obzira na njihove trenutne mogućnosti i doprinos na terenu.

Svjedočimo kontinuiranom padu Ristovskog i Ademija, a znamo da Petko ima još veći ego i da klupu trpjeti neće te će posljedično trovat atmosferu u ekipi. Vrijeme je da počnemo igrati moderan nogomet, a to znači gegenpressing koji se s njim nemre igrat ni protiv Dugog sela. Adio legendo i vrati nam se kad objesiš kopačke o klin.
  • rokikaciga
    1.2k
    Petko nece klupu trpjeti jer mi boljeg napadaca necemo dovesti jer si ga ne mozemo priustiti, u ovom trenutku. Mozemo ga odgojiti ili se nadati da se opet dogodi jedan Petko gdje igrac na zabija golove pa eksplodira u Dinamu (Matanovic?).

Takoder, ove floskule da Bruno ne trci su za baciti u vodu.

Slaven Belupo, 80a minuta a Dinamo vodi 5-0. Lopta se izgubila na centru a Petko je 40m od protivnickog gola. Petko radi sprint i u duelu uzme loptu. 2 minute kasnije slicna situacija.

To kaj Petko izgleda tromo i kaj ne trci ko muha bez glave ne znaci da je beskoristan u presingu. Jamie Vardyja u primeu nebumo dopeljali, a ofenzivno gledano Petka bi rijetko tko mogao izbaciti iz prvih 11.

Ova slanja u penziju su smijurija.

Neka mu se da ugovor kak je i Paggini rekao. Pola milje + teski bonusi za nastupe, golove, asistencije itd pa nek skupi i dvije milje eura ak je tolko dobar tu sezonu kaj se mene tice.
  • Plava stijena
    448
    Petković vuče kronične ozljede leđa i trbušnog zida, a da ne govorimo o njegovom ne sportskom načinu života. Šanse da će odigrati sezonu zdrav su ravne nuli. Tu kolega spominje neki šprint protiv Jugoslavena u 80-oj minuti, a zaboravlja kad je ušao na teren. Istu tu utakmicu je ležao na terenu nakon svakog duela. Meni izgleda da njegovo tijelo više ne trpi zahtjeve profesionalnog nogometa. Zadnji vlak da ga se riješimo. Ademi, Zagi, Bočkaj, Perić, Mmaee, da ne govorim sve one tarabe na posudbama koje imamo na grbači, trećina plaća za igrače ne doprinosi apsolutno ništa, a neki bi to još podebljali.
  • dzg2024dzg
    105
    Čuj 500 k fiksno, a 500 k ako odigra sve tekme... pa takav ugovor nema nitko doslovno i nitko na njega ne bi pristao. Bonusi se nekada namjeste da vrijede u nekom iznosu 10%-20% od ukupno moguće plaće, ali nikako ne 50%. A i realno zašto bi netko pristao na to i doslovno se bojao ozljede, išao slabije u duele itd. jer mu 50% plaće ovisi o tome.
  • Marley
    4k
    Jaooo ne gine mi ban ako se upustim u raspravu na ovoj temi.
    Obozavam ove koji bi se tako olako rjesavali, jos uvijek naseg najboljeg igraca :smile:
    A znaju tocno i kakav ego ima i da ce zatrovati svlacionicu :clap:
  • Droljo
    15.8k
    Čuj 500 k fiksno, a 500 k ako odigra sve tekmedzg2024dzg

Nitko to nije rekao. Šotićeku se nudilo 160k bonusa ak se uđe u lp. Dodaš 100k za (karikiram) svakih 20 nastupa. Pa za naslov, kup itd. Ništa ne riskiraš pola plaće u slučaju ozljede jer i suigrači mogu osigurati dio bonusa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.