• Mali Zeus
    16.7k
    Putuje ne putuje lik je realno za staro željezo.
  • gaTeDZG
    1.1k
    Ne paničariti na osnovu piskarala, Bruno izgleda dobro i igrat će, vjerojatno ne od početka. Uskoro video pressice...
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Neka netko javi treneru da Petko ne putuje za Split :lol:
  • Marley
    3.8k
    Gospodin ne putuje u Split, zahvalit mu se i putuj majstore gdje god hoces samo sto dalje od nas !Žan

Kako mozes ovo napisati, a da te ne bude sramota?
    Jel znas uopce koliko je puta Bruno Petkovic dao i vise nego sto je mogao?
    Previse puta, da bi ga itko imao pravo tjerati "sto dalje od nas" na temelju upitnog zdravstvenog stanja!!

A i ja budala na sto si dozvolim trositi zivce :roll:
  • Mali Zeus
    16.7k
    Čovjek htio biti insider.
  • Crni86
    9.7k
    Ovakve lazne info ce se nadam se kaznjavati.
  • Žan
    532
    Prvi naslov je bio da ne putuje ali ajde i da putuje njegov doprinos je 0 ove sezone iz neznanog razloga, Sucic se vratio prije njega nakon ozbiljne ozljede, nakon toga prica da je u Bologni, izlazi prica da je pretucen, nakon presice ima virozu, price od njegovog menadera ne treba niti komentirat a na sve to primanja od 1.8m.. O cemu jos pricat? Dopustilo mu se da je veci od kluba a za mene kao navijaca to ne moze bit nitko.
  • Mali Zeus
    16.7k
    ↪Mali Zeus Prvi naslov je bio da ne putuje ali ajde i da putuje njegov doprinos je 0 ove sezone iz neznanog razloga, Sucic se vratio prije njega nakon ozbiljne ozljede, nakon toga prica da je u Bologni, izlazi prica da je pretucen, nakon presice ima virozu, price od njegovog menadera ne treba niti komentirat a na sve to primanja od 1.8m.. O cemu jos pricat? Dopustilo mu se da je veci od kluba a za mene kao navijaca to ne moze bit nitko.Žan

To je drugi par rukava, tj. druga priča i slažem se da je neuporabljiv, jedino kaj si ti tako suvereno napisao da ne ide u Split kao da imaš info, za to se ekipa uhvatila.
  • Jos-Optimus
    5.3k
    ti si k...labudova, a ne navijač, eto. Bruno Petković je malo previše dao za klub da bi ga ti, ne kritizirao, nego omalovažavao jer je, zamisli, ozlijeđen. Takvi kao ti onda cmizdre kad igrači odu jer ne vole klub
  • Žan
    532
    A tebe bi napljusko sa gustom, ako imas zelju rado cu ti pruzit iskustvo, radi ovakve pristojnosti.
  • rokikaciga
    1.1k
    Kaj je najbolje, Jos je u pravu :razz:
  • Jos-Optimus
    5.3k
    tvoji me fetiši ne zanimaju, ne pale me takve stvari, ne spamaj temu
  • vjeko1701
    14.3k
    Oba ili stanite ili 7 dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.