• NitkoBitan
    26.2k
    Od nekih lovackih prici zarad klikova ispisujete stranice i radite dramu, kao da im se s druge strane nalazi Inter Zapresic a ne mrski rival.
  • Mali Zeus
    17.1k
    Ja sam nazalost uvjeren ako hajduk bude vodio da se utakmica nece zavrsiti. Mi smo prvenstvo izgubili. Nema jebene teorije da ce ovi dole dopustiti svojim igračima da donesu titulu Dinamufakin

A niš, idemo se pripremati za sljedeću sezonu.
  • Jurki
    17.1k
    ma Rijeka ce postati prvak jer bu komet opal na Zemlju.

Kolko mrze nas i tolko mrze njih.
    Napravis sranje da bi sjebal jednog rivala, a pomogel drugome.. nije govno nego se pes posral.
  • fakin
    640
    Jedina sansa nam je slaven, ali s obzirom na kup i moguce odmaranje igraca nemamo ni tu puno sanse.

Neki ljudi ne mogu pojmiti koliko nas dolje mrze. Neki dan klinci 3. osnovne skandiraju mrzim dinamo srpsko ime to, prolazili pored mene s učiteljem.

Nama je neshvatljiva tolika mržnja, njima je to normala.
  • Ritam Ulice
    449
    stari moj ti si naporan u pm.
  • fakin
    640
    Samo realan, ocito neki ovdje ne razumiju utjecaj torcide i naseg hajduka na split i klub.
  • Droljo
    15.8k
    Očito neki ovod preuveličavaju utjecaj torside na bilo šta
  • NitkoBitan
    26.2k
    ocito neki ovdje ne razumiju utjecaj torcide i naseg hajduka na split i klub.fakin

Torcida je za pustanje ovima kojima pjevaju "Sugava Rijeko" :smile:

Kad utakmice krene i glave postanu vruce i ovima na tribini ce se zivo j oce li prvak bit Dinamo il Rijeka.
  • Sajla
    8.6k
    nemamo ni tu puno sanse.fakin

Kaj veliš, nije ti jasno zašto nema više prodanih karata? Jel tak potičeš i ekipu oko sebe da dođe u subotu?
  • Mali Zeus
    17.1k
    Samo realan, ocito neki ovdje ne razumiju utjecaj torcide i naseg hajduka na split i klub.fakin

Ajd nam ti objasni pliz.
  • skener
    2.6k
    Ajd nam ti objasni pliz.Mali Zeus

ajde molim te nemoj
  • Mali Zeus
    17.1k
    ajde molim te nemojskener

Pa neću ja, on će. :grin:
  • skener
    2.6k
    ma kužim, njemu se i obraćam zapravo
  • Tvrdica McTvrdi
    84
    Nisam toliko o ovom razmišljao, ali to je zapravo baš rupa u tim pravilnicima. Zamislite zadnje kolo i treba im poraz do 3:0 kako bi zadržali poziciju, oni mogu startat utakmicu sa 7 igrača, dobit crveni u drugoj minuti i piše im se poraz 3:0 I prvaci su? Nema kazne za prekid utakmice, oduzimanja bodova i slično, sve po pravilima. Što se tiče HNSovog kažnjavanja istih, sjetimo se samo epizode freze i traktori, gdje se pričalo o 6-12 utakmica kazne pa je Čedo dobio 1 utakmicu i to odradio u Superkupu.
  • Ivdzo11
    6.3k
    Riječ je o Hrvoju Babecu, koji je zimus stigao na posudbu uz mogućnost otkupa iz redova latvijske Rige. U tom dogovoru osječki klub je imao deadline do 15. svibnja za odluku o otkupu Babecova ugovora koji je odlučio aktivirati. Odšteta bi trebala iznositi između 300 i 350 tisuća eura, što bi se moglo nazvati dobrim poslom za Bijelo-plave s obzirom na to da je Riga za njega, prije nepune tri godine, Gorici isplatila odštetu od 1,6 milijuna eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.