• Ivdzo11
    6.3k
    Ovaj je sa svojim ponasanjem idealan za tugu s juga
  • LA BOMBA
    224
    Celjski bombas RieraTranzicijski Napad

Evo sad mogu ljudi vidjeti zašto sam toliko pričao o Rieri. Pa kako ne mogu pričati kad ima KUNG FU udaraca nakon njegovih utakmica, kao što se baš dogodilo.

U modernom nogometu nema ni jednog trenera kao on, koji donosi takvu energiju i zdravu dozu agresije, i koji koristi trash talk na taj način da promovira utakmice i ligu. Bio je nekada Mourinho a u novoj generaciji ne vidim nikoga.

Danas pobijedio 4-0 i osvojio kup, atomski napadački nogomet, a nakon utakmice krenuo do protivničkog predsjednika, sa kojim je već godinama u sukobu po medijima, i bio je spreman potuć se, mano a mano!

On ima mentalitet UFC fightera, kao što je nekada bio Conor McGregor kad je rekao "I talk and talk and talk, but I back it up!" Napravio je odličan hype za utakmice, prije što je on bio u Celju doslovno nikoga ne bi zanimala utakmica Celje-Koper, sada je to gledala cijela nogometna Slovenija, a svi su imali stav. Dosta ljudi je navijalo za Koper jer mrzi Rieru, a ima i onih koji su navijali za Rieru. I to je isti način promocije kao boksači i MMA fighteri, ti ga možeš mrziti zbog njegovih provokacija i ponašanja, ali ćeš pogledati kad ima borbu. I svi u Sloveniji koji barem malo prate nogomet su danas pogledali tu utakmicu, jer su znali da će biti ovakvih incidenata, jer se Riera i Guberac već godinama prozivaju po medijima i postoji istinita mržnja.
  • Sajla
    8.6k
    ideja da će netko doći gledati Dinamo zato da vidi kakav incident će trener napraviti ili zato jer se s nekim godinama prepucava preko novina mi se uopće ne sviđa. nemam ništa protiv da takva komunikacija ostane u sferi boksa i MMA. nama ne treba.
  • crophantom
    330
    Stari moj, možda Celju treba takva promocija, Dinamu ne, al hvala na sugestiji. Neznam ak se sjećaš ali imali smo mi u klubu 1 klasnu seljacinu koja je dizala rejting svojim presicama, ne ponovilo se.
    I čini mi se da si previše zabrijao na uspoređivanje Slovenske lige i klubova s Dinamom i HNLom.
    Celje je klub koji unatoč vrlo uspješnoj avanturi u Europi ovu sezonu, za što zaslužuju pohvale, nikome van Slovenije ne znači apsolutno ništa.
  • Jay
    1.5k
    Polit ću se benzinom i zapalit ispred Riere ako mu ikad više pročitam ime na zoni.
    Daj sjaši više, ispada da je čovjek osvojio La Ligu s klubom iz Andore.
  • Miro Vugrinec
    8.3k
    La bomba frende ja sam zazivao Rieru i prije tebe i po meni je to definitivno najveći znalac na balkanu siguran sam i doveo bih ga odma, ali smorio si s ovim opisima. Može to i malo suptilnije, ovako ljudima prisjeo Riera, a ti ispadaš luđak
  • LA BOMBA
    224
    Ja nisam počeo sa pričama o Rieri nego sam samo odgovorio na to što su pisali drugi.

Pogledajte kako je došlo do debate. Netko je spomenuo da je Riera konfliktan trener unutar svog kluba, što preprosto nije istina jer u Celju tih konflikta nema, i tu sam odgovorio. Onda opet taj incident danas sa Koprom, gdje je isto netko drugi prvi stavio link i ja sam odgovorio na njega.

U ovom threadu od svih postova u kojima se spominje Riera mojih je max. 10%. I to sve odgovori na postove drugih ili u kontekstu neke debate koju su počeli drugi.

A što se tiče uspoređivanja SNL i HNL, definitivno se može uspoređivati klubove kao Celje sa klubovima kao Slaven Belupo gdje Dinamo navodno traži trenera.
  • Peškaman
    6.9k
    Legendo bez ljutnje,malo zajebancije nije na odmet :lol:

ed2bb300-0067-460a-b862-f60075c55a3a.png
  • Neron53
    1.6k
    Jel prijavljeno kakvo samoubojstvo paljenjem sinoc?
  • Zg123
    1.8k
    Jel bomba zna da je Dinamo nogometni a ne boksacki klub? Po ovim opisima rekao bi covjek da je fulao sport…
  • Enco
    293

Po mentalitetu se Riera uklapa u prgavu familiju ,nikako u Građanski Dinamo
  • Omake
    8.2k
    Goncalo Feio, trener Legie iz Varšave će biti trener za lige pet. Gledam ih taman protiv Sopicevog Widza. Baš ih gaze. Sopa klasični HNL edition. 442 srednji blok, sporo otvaranje dok netko od prednja 4 ne pobjegne pa duga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.