• Jay
    1.5k
    Jednostavno koji god scenarij se dogodio, oni će to izokrenuti da je Dinamo kriv i oni zakinuti.Tvrdica McTvrdi

Apsolutna istina.
    Zato ja mijenjam taktiku.
    Ako izgube od rijeke (nemaju oni mogucnost ni moc pustanja) onda cu ih jebat svim silama "dava je straj", radije gledas kako ti armada orgija na stadionu i pjeva umri livaja, oni imaju dvije titule, evo ih u europi, borite se s osijekom tko ce upast u veliku trojku.
    Ako izvuku bod ili tri onda cu ih jebat da su se usrali dominacije rijeke, izginuli da im kapne milijuncic od nas, sad ste i vi nasa korporacija, livaja ostani da pomognes ako opet zapne, posto dispet dalmacijo.
  • Krizy
    56.1k
    Za ovoga klauna neka stoji i na ovoj temi. Hvala!

Priča o 3xL: Mihovil Topić - Lažljivac, Licemjer, Luzer

27. kolo
    51 - Hajduk
    50 - Rijeka
    46 - Dinamo

28. kolo
    Slaven Belupo ima tri utakmice u tjedan dana i trener Mario Kovačević je odlučio da utakmicu protiv Hajduka neće započeti Crepulja, Grgić i Dolček.

Hajduk je slavio s 1:0, dok je Dinamo u Istri izgubio s 3:0.
    Hajduk odlazi na +8 nad Dinamom i zadržava bod prednosti nad Rijekom.

Ljestvica je u tome trenutku izgledala ovako:
    54 - Hajduk
    53 - Rijeka
    46 - Dinamo

Slavlje u Splitu, Dinamo na koljenima. Ostaje još samo dovršiti borbu s Rijekom, ali mnogi su uvjereni da naslov ide u Split.

U sljedećih pet kola Hajduk je osvojio samo dva boda. Hajduk kreće s traženjem videa VAR odluka, javnost piše o krađama u korist Dinama, koji je skupio 12 bodova u tih pet kola i prestigao Hajduk. Rijeka je u istome razdoblju skupila šest bodova.

Ljestvica nakon 33 odigrana kola izgledala je ovako:
    59 - Rijeka
    58 - Dinamo
    56 - Hajduk

Počinju priče o Kovačeviću i Slaven Belupu, o puštanju Dinamu. Slaven Belupo opet ima tri utakmice u tjedan dana. Mario Kovačević je odlučio kako protiv Dinama neće započeti Crepulja, Grgić i Nestorovski.

Dinamo je dobio s 5:0, Rijeka je svoju utakmicu također dobila, a Hajduk je kiksao odigravši 1:1 s Goricom.

Ljestvica nakon 34 odigrana kola izgleda ovako:
    62 - Rijeka
    61 - Dinamo
    57 - Hajduk

Navijači Hajduka na koljenima, 20 godina bez naslova prvaka. Rijeka prijeti osvajanjem drugoga naslova u devet sezona.

Krive su sudačke odluke, Dinamo, Lokomotiva, Mario Kovačević, Slaven Belupo, Varaždin, Šibenik... Ala, puka san nabrajajući ova imena sva.

Mihovil Topić nakon posljednjeg kola zagovara igranje Hajduka s juniorima jer je Slaven Belupo pustio Dinamu. Pustio mu je tako što je odmarao igrače zbog tri utakmice u tjednu, baš kao što su napravili protiv Hajduka. Protiv Hajduka u utakmici poslije koje je Hajduk povećao prednost nad Dinamom s +5 na +8, samo osam kola prije kraja prvenstva.

Mihovil Topić 3xL - Lažljivac, Licemjer, Luzer iz udžbenika.
  • Mali Zeus
    17k
    rijeka je od dolaska miškovića u klub uspješnija i jednostavno ispred njih.db-izbjeglica

Mislim da su ih prešli po broju pobjeda, bodova tak nešto, a s novom titulom bi bili apsolutno drugi klub u HNL-u.
  • Mlađi referent
    12.6k
    Meni je dobro kako tovari misle da su main character pa se njih nešto pita, hoće li oni pustit ili ne.

U stvarnosti, ako Rijeka izađe iole ozbiljno na travnjak, to je glat hendikep. Tovari su done and dusted za ovu sezonu.
  • vjeko1701
    14.7k
    Moj idealni rasplet situacije bi bio da ovi izađu sa 5-6 juniora na Poljud, izgube i onda Rijeku kresne Slaven u zadnjem kolu.
  • NORTE
    15.6k
    Počeli i mediji pisati o puštanju. To je dobro.

Mislim da će Highdug izgubiti.
    Jer mora pustiti zbog naređenja navijača i onih koji odlučuju.

Nije to samo stvar kako onemogućiti dinamu LP, to je i stvar mržnje koju žive.

Zato se nadam da će zbog stanja na tablici Slavenu za Europu biti bitno i zadnje kolo, a ne samo uzvrat finala kupa.
  • db-izbjeglica
    17.4k
    Mislim da su ih prešli po broju pobjeda, bodova tak nešto, a s novom titulom bi bili apsolutno drugi klub u HNL-u.Mali Zeus

slika.png

trenutno su apsolutno izjednačeni u međusobnim dvobojima od kad je HNL-a.
    znači da u zadnjih desetak godina rijeka ima uvjerljivu prednost.

od kad je mišković preuzeo rijeku odigrali su 51 utakmicu protiv magaradi u HNL-u, omjer je sljedeći.

26 pobjeda rijeke
    14 neodlučenih
    11 pobjeda hajduka

*moguće da sam nešto krivo upisao, al to je cca to.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Zamislite onu botoksiranu Rakitićevu facu kad čuje da mora pustiti utakmicu... konju, šta ti je ovo sve trebalo u životu? Ostvaren si financijski i obiteljski, možeš živjeti gdje hoćeš pa odlučiš nakon vrhunske karijere doći u Hajduk i blamirati se jer imaš retardiranog kuma i influencericu za ženu koji te kao malo dijete vuku za uho da moraš napraviti to, to, to i to...
    Šuti, moj dječače plavi.
  • Tvrdica McTvrdi
    65
    meni je Tribina bila super još tamo od 2016., ne samo HNL nego sav sadržaj, pogotovo obrada prvenstava je bila fenomenalna, ali zadnjih sezonu i pol se Miho pretvorio u mitomanskog šizofreničara i postalo je nesnošljivo. Šteta
  • vjeko1701
    14.7k
    Slično i meni. Kvalitetan sadržaj i kvaliteta produkcije. Al prvo su krenuli s Velom jr. u HNL podcastima. Onda je Miho počeo podizat razimu kmeka a za njim nije zaostajao ni Paušić dok je radio u Rijeci.
  • sport
    4.5k
    "- Treba ovo odraditi glavom i mozgom, a ne srcem i snagom. Rijeci treba pustiti da Dinamu odneseš novac i razmišljaš za iduću godinu - ističe navijač Luka."
    Kad navijaći kluba koji se navodno bore za pošten HNL javno govore o puštanju utakmice onda je jasno da je za njih pošteno jedino ako je u njihovu korist a sve drugo je lopovluk.
    Uostalom ništa novo od licemjera i lažnih moralista,a na kraju onaj gore sve vidi i sve se u životu vraća porema zaslugama.Svatko igra za sebe i svoj obraz,naša je briga ono na što možemo utjecati i pokušati dobiti posljednje dvije utakmice i nakon toga podvući crtu i vući prave poteze za slijedeću sezonu.
  • Mali Zeus
    17k
    Gledao sam tribinu i nije tako strašno, Miho se sprdao s puštanjem i ok, to je sad top tema i svatko ima svoj stav o tome. Na kraju krajeva kad se činilo da smo ispali iz utrke pričalo se o tome što bi trebali kako bi trebali u tekmi s Rijekom ako ostanu samo oni i Hajduk u borbi za naslov.

Što se tiče Slaven Belupa pričali su o tome je li Kovačević trebao odmarati sve te igrače pred Kup ili ne.
  • db-izbjeglica
    17.4k
    idealan scenarij bi bio da magarad pusti utakmicu rijeki i onda ovi kiksaju protiv slavena doma :rofl:

to bi bilo za upišat se u gaće od sreće i radosti
  • deda
    36.5k
    Tovari moraju odigrat super tekmu da bi izvukli pozitivan rezultat. Ako budu "puštali" izgubit će 5 razlike.

Iskreno se najviše uzdam da će se Rijeci počet trest noge od pritiska.
  • marcio amoroso
    41.4k
    Kao prvo smo sami krivi što smo se doveli u ovu situaciju da ne ovisimo sami o sebi. Kao drugo mnogi od nas bi isto pustili Rijeci samo da tovari ne uzmu da smo u istoj situaciji. Nismo isti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.