• LA BOMBA
    153
    zelim mu uspjehe Torresa u ChelseauJaro

Torres je u Chelseau osvojio sve što se može osvojiti. Za njega osobno je to bio dobar transfer. Koliko je Chelsea dobio od njega je druga priča.
  • Ivdzo11
    6.2k
    Švedski napadač Zeidane Inoussa (22) prešao je u Swansea u transferu vrijednom šest milijuna eura, a za švedske medije otkrio je da je cijelom poslu sudjelovao i Modrić koji ga je nazvao i rekao zašto bi trebao potpisati za velški klub.

Zabavno je. Ne govorim to samo zato što je on jedan od vlasnika Swanseaja, već sam to rekao, ali mislim da je on najbolji vezni igrač ikada. Barem od onih koje sam ja vidio. Zvao me nekoliko dana prije nego što sam dogovorio sve s klubom. Puno mi je značilo čuti njegovo viđenje projekta i razloge zašto bih trebao potpisati za njih. Baš sjajno iskustvo - kazao je Inoussa pa objasnio detalje razgovora:

- Najviše je govorio o projektu, svom viđenju kluba i budućnosti momčadi. Sumnjam da me je vidio kako igram, ali rekao je da je čuo pozitivne stvari o meni. Bilo je jako zabavno
  • Ritam Ulice
    314
    bas citam i nemrem si pomoc ne pomislit kako bi bilo da radi rame uz rame s Bobanom. Da bar nije tolika picica.
  • LA BOMBA
    153
    Antony može postati prvi igrač u povijesti koji će osvojiti dve evropske titule u jednoj sezoni.

Ako pobijedi KL sa Betisom i United osvoji EL, dobit će pobjedničke medalje za oba natjecanja, jer je prije što je bio posuđen u Betis sa Unitedom odigrao dovoljan broj utakmica u EL po kriterijima UEFA da bi se mu moglo priznati da je "osvojio" taj kup, odnosno legitiman je za medalju EL.
  • LA BOMBA
    153
    Ljudi su zaboravili kako dobar je bio ARIEL ORTEGA

Ovakvih driblera više nema u nogometu.
  • Mathiasovi Chageri
    5k
    https://www.youtube.com/watch?v=lHJiefIUJFQ

Finale poljskog kupa, Legia - Pogon 4:3. Vrhunski stadion, fenomenalna atmosfera i navijači i jedne i druge strane, po 25.000 s jedne i druge strane. Dramatična utakmica, sve što želiš od finala Kupa.

Poljaci su brandirali Kup, igra se finale na Nacionalnom stadionu u Varšavi, pobjednik dobiva 1.200.000 €, finalist nešto manje. Putokaz kako treba raditi. Doduše Poljaci imaju polunositeljstvo u Kupu, no svakako zanimljiv podatak da im je u zadnjih 15 godina, čak 7 različitih momčadi osvojilo Kup.
  • Mihaljević
    12.7k
    Navijači zazivaju Zahu da se vrati u Crystal Palace, a on odgovara da više nije isti i da ne može pomoći kao nekada. Da barem neki naši igrači ovo shvate...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.