• fakin
    602
    Ne bu guzve ovo ljeto za godisnje
  • Paggini
    48k
    hehehe super komentar heheh, jedva čekam da ga citiram kad opet rasprodamo sve godišnje
  • NitkoBitan
    25.9k
    To ti mislis :wink:

Imanje godisnje za iducu sezone ce igrat bitnu ulogu kod prvokupa za Kranjcu tak da... i to je bitan faktor.

Sezona 25/26 je povratak otpisanih, a to je gledano!!
  • fakin
    602
    ne mislim nista zlonamjerno, nego realno. S obzirom na stanje u momcadi, strucnom stozeru, klubu, atmosferi zadnjih mjeseci, rezultatima ispod svakog nivoa
  • Paggini
    48k
    nego realnofakin

Pa ako ćemo realno, ove sezone kad smo nikad gori u povijesti HNLa imamo najveći prosjek gledatelja od te famozne 2006.

Kako to?
  • Carrasco
    6.2k
    Iduća sezona u HNL-u će biti najposjećenija u povijesti.
  • SAS1987
    17.3k
    Ne bu guzve ovo ljeto za godisnjefakin

Ima logike, pogotovo kad bez godišnje nećeš imati šansu kupiti godišnju za Kranjću :lol:
  • jedan u nizu
    13k
    od te famozne 2006.Paggini

A i ta je bila nakon lige za bedaka i najgoreg plasmana u povijesti kluba.
  • Bumtres
    74
    Koliko traje verifikacija članstva?
    Učlanio sam frenda sad prek neta, da bi mogao kupit kartu za Rijeku.

Hvala
  • Papastrumf
    16k

Ako je punoljetan, nema nikakve verifikacije.
    Maloljetni se verificiraju u roku od par sati.
  • grba
    298
    45.053
  • Kile
    17
    Zanima me par informacija za one malo upucenije i one koje to vise prate

Koji je broj utakmica za sadasnju sezonu da bi se skupilo onih 85% kako je bilo receno
    Razlog pitanja nisam bio na mozda 2 tekme ove sezone ali neznam od kad su tocno poceli racunati dolaznost
  • jedan u nizu
    13k
    nisam bio na mozda 2 tekme ove sezone ali neznam od kad su tocno poceli racunati dolaznostKile

Dolaznost se racuna od prve tekme.
    Jedino je pitanje kako ce se racunati tekma sa Loksom koja je bila bez gledatelja.

Ako si propustio samo dvije onda nemas brige
  • Crusades
    16k
    sa Loksomjedan u nizu

Varaždinom :smile:
  • emilperska
    10.3k
    Nisam siguran da to s brojanjem dolazaka vrijedi za ovu sezonu. Ljudi iz kluba znaju više, ali bilo je problema s tim prvih par kola, pa se off the record pričalo da ce to vrijediti od sezone iza budući da je sad sve nariktano da sustav radi, a prvih par kola je bilo propusta i sa strane zaštitara i samog sustava. Bar sam ja tako načuo..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.