• fakin
    6.8k
    Ne bu guzve ovo ljeto za godisnje
  • Paggini
    101k
    hehehe super komentar heheh, jedva čekam da ga citiram kad opet rasprodamo sve godišnje
  • NitkoBitan
    39.9k
    To ti mislis :wink:

Imanje godisnje za iducu sezone ce igrat bitnu ulogu kod prvokupa za Kranjcu tak da... i to je bitan faktor.

Sezona 25/26 je povratak otpisanih, a to je gledano!!
  • fakin
    6.8k
    ne mislim nista zlonamjerno, nego realno. S obzirom na stanje u momcadi, strucnom stozeru, klubu, atmosferi zadnjih mjeseci, rezultatima ispod svakog nivoa
  • Paggini
    101k
    nego realno — fakin

Pa ako ćemo realno, ove sezone kad smo nikad gori u povijesti HNLa imamo najveći prosjek gledatelja od te famozne 2006.

Kako to?
  • Carrasco
    7.3k
    Iduća sezona u HNL-u će biti najposjećenija u povijesti.
  • SAS1987
    20.9k
    Ne bu guzve ovo ljeto za godisnje — fakin

Ima logike, pogotovo kad bez godišnje nećeš imati šansu kupiti godišnju za Kranjću :lol:
  • jedan u nizu
    20.2k
    od te famozne 2006. — Paggini

A i ta je bila nakon lige za bedaka i najgoreg plasmana u povijesti kluba.
  • Bumtres
    131
    Koliko traje verifikacija članstva?
    Učlanio sam frenda sad prek neta, da bi mogao kupit kartu za Rijeku.

Hvala
  • Papastrumf
    24.4k

Ako je punoljetan, nema nikakve verifikacije.
    Maloljetni se verificiraju u roku od par sati.
  • grba
    1k
    45.053
  • Kile
    23
    Zanima me par informacija za one malo upucenije i one koje to vise prate

Koji je broj utakmica za sadasnju sezonu da bi se skupilo onih 85% kako je bilo receno
    Razlog pitanja nisam bio na mozda 2 tekme ove sezone ali neznam od kad su tocno poceli racunati dolaznost
  • jedan u nizu
    20.2k
    nisam bio na mozda 2 tekme ove sezone ali neznam od kad su tocno poceli racunati dolaznost — Kile

Dolaznost se racuna od prve tekme.
    Jedino je pitanje kako ce se racunati tekma sa Loksom koja je bila bez gledatelja.

Ako si propustio samo dvije onda nemas brige
  • Crusades
    26.1k
    sa Loksom — jedan u nizu

Varaždinom :smile:
  • emilperska
    18.9k
    Nisam siguran da to s brojanjem dolazaka vrijedi za ovu sezonu. Ljudi iz kluba znaju više, ali bilo je problema s tim prvih par kola, pa se off the record pričalo da ce to vrijediti od sezone iza budući da je sad sve nariktano da sustav radi, a prvih par kola je bilo propusta i sa strane zaštitara i samog sustava. Bar sam ja tako načuo..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.