• ZgDLions
    1k
    Tak su i naši zazivali juniore nakon nekih poraza i tjeranje svih vilama i bakljama iz kluba.
    Ak si iole normalan klub pokušavaš što bolje i uspjesnije odigrati do kraja, pogotovo ako postoji ikakva šansa da nešto uzmeš.
    Nije da ti uvijek uspije, ali barem si dao sve od sebe, to sa tankiranjem je glupost.
    Mozda ti sve tekme nisu podjednako napete, ali minimum bi bio posten pristup.
  • ZgDLions
    1k

U Sesvetama treba, tu je veliki potencijal i bilo bi ok da imaju neki lijepi objekt za treniranje, tekme, sadrzaje, druzenje…
    Restoran, birc, još poneki sport, sve bi to bilo ok u sklopu stadiona i sportskog centra u Sesvma.
    Tamo ima ljudi za oveći grad po broju stanovnika, a dosta su zanemareni.
  • BBB Sibenik
    5.6k
    Odigra sam 2 na Goricu danas, Rijeka je ionako labava bez Fruka imaju individualnu kvalitetu manje. Gorica kakva je ipak nije neorganizirana ekipa a i nisu još sigurni matematički od ispadanja. Nego mene zanima znali se šta o blokadi magistrale i procesiji u ST? Nadam se da netko je vridno arhivira sve naslove novinarske za kraj sezone. Sve vridanje, omalovažavanje, sudačko guranje opet po tko zna koji put nije urodilo plodom. Hm, pitam se zašto..
  • Blueshadow86
    3.1k
    Moja prognoza za danas su 2 neriješena rezultata između Belupa i Osijeka, kao i Rijeke i Gorice.
  • db-izbjeglica
    17.3k
    Krenuli su mitovi o suđenju jučer, za 5 dana će biti mitska krađa i prvenstvo će biti oteto! :rofl:
  • Paggini
    47.6k

Brzo će se utišati kad Skomina potvrdi sve Ercegove odluke, ali jedva cekam kad mu ubace i neke faule Dinama sa "jel ovo žuti?", što će on potvrditi.

Koljeno uremovića neće staviti, gaženje Pukstasa neće staviti, lakat Uremovića na Rogu neće staviti.

I bit će isti narativ - penali nisu, ali svi ti žuti koje nije svirao Dinamu su odlučili utakmicu!!!

A kad ne bude upitnih žutih za Dinamo, stavit će krivo dosuđene aute, pa će Dinamo pobijediti jer je 5 auta za njega svirano.
  • Jurki
    17k
    na to sve nakeljil bi tablicu zadnjih 5 kola de su uvjerljivo zadnji.
    Cigani skupili manje bodova od Šibenika koji vrlo vjerojatno ispada iz lige.
    I ta dva usrana boda kaj su skupili je protiv Lokse u doslovno zadnjim sekundama i protiv Varazdina iz penala kojeg nebi sudil ni rođenom bratu.
    I oni bi trebali biti prvaci? Bez obzira na to kaj se ne zna koja momcad ima tokom sezone vece raspade.

Ali sve je super tak dugo dok im je kriv Hns, Dinamo, Zagreb, suci.. jer oni ne zele vidjeti kaj je ocito.

Ima jedna duga cesta kojoj nema nikad kraja.
  • db-izbjeglica
    17.3k
    Brzo će se utišati kad Skomina potvrdi sve Ercegove odluke, ali jedva cekam kad mu ubace i neke faule Dinama sa "jel ovo žuti?", što će on potvrditi.Paggini

Pa jučer su opet "najzaštićenijem igraču u povijesti nogometa" sasvim opravdano mogla biti pokazana dva žuta kartona, al to nitko ne spominje. Prošao je bez opomene!

Najprije je prije onog koškanja sa baturinom totalno zakašnjelo i namjerno startao na istoga. Sve je sređeno sa ruka-ruku mije, mir-mir, nitko nije kriv.

Malo prije torenteove ozljede, njega je također počistio zakašnjelim i namjernim startom nakon izbijene lopte, nije čak ni prikazano ponovno u prijenosu.

Garantiram da su to dva starta za koja bi praktički svi igrači u HNL-u pobrali žuti karton.
  • serbus
    4.9k
    Baš sam vidio ovu kmečaonu sa podcast teme, ali kako oni to lako broje žute. Recimo Teo je po njima trebao dobiti žuti u 12min i recimo u nekom svemiru da je.

Pa jebote da je dobio onda se utakmica ne bi vjerojatno odigravala tako da na startu na Dialla dobije drugi.
  • Jurki
    17k
    Svi znamo da je Livaja zasticen ko medvjed u Lici.
    I ok, pomiril sam se s tim.. ali kaj me vise jebe je to kak je naseg bekčinu Rileta otresel ko šmrkelj.
    Rileta koji se ne libi istrgati dijete iz ruku zlocestog zastitara ili se ne libi populisticki popentrati na ogradu de su navijaci. Jebe u mozak svoje kolege u svlacionici samo zato kaj mu se tak sprdnulo.

A dojde mu iole malo kvalitetniji igrac ovoga mudonje nema vise nigde.
    Jos ta 3 kola pa nek ide. Jedva cekam.
  • Agramer86
    531
    Da se malo dotaknem navijačke teme na derbiju. Boysi su još jednom pokazali da im kaj se tiče navijanja nisu ni do koljena. Glas i dlanovi ponovo su nadjačali 30000 zaluđenih i već pomalo bolesnih ljudi koji su u zadnjih 20 godina stvorili nevjerovatne komplekse prema Dinamu. Njima je sasvim dovoljno napravit koreografiju, pjevat "Dalmacijo" na zagrijavanju i poslati sliku u svijet kako bi pokazali "veliku ljubav" al zapravo pokazuju kompleks manjeg. "Mrzim Dinamo" i ona posebno bolesna "visoke peći" su bile na repertoaru cijelu utakmicu i samo su se one čule. Ovu drugu koju nakraju pjevaju i roditelji i djeca su napravili po uzoru na sunarodnjake koji su istu pjevali 1991. po Vukovaru.
    Zaostala narkomanska plemena. Svi su isti.
  • Fabercaster
    251
    sSCIE6e.jpeg

Zalizani je sto puta veći čovjek od ovoga. Psuje, tuče, provocira, igra prljavo, simulira, mrzi. On nas pošalje u jednu, mi njega u tri i to je to, zna se protokol. To mogu respektirati jer on je u svojoj odvratnoći dosljedan, transparentan i otvoren sa 0% glume. Isto kao i onaj odvratni Uremović ili još odvratniji Lučić.

Ovo smeće s druge strane...jučer je sam sebe uspio nadmašiti guranjem fizioterapeuta dok Rog krvari. Ulazi u svlačionicu sucima, sad mu nešto valja pa mu za 5 minuta to isto ne valja. Mislio je izjavom jedno pa je kasnije ipak to krivo interpretirano. Svaku sudačku odluku je kod suca. Ide se gurat s igračima pa u idućoj situaciji ide smirivat stvari.

Frajer je takva gljiva, beskičmenjak, dvoličan, kukavica...ljuštura od čovjeka.
  • rakurs
    1.2k
    Ovo s rukama i penalima je stvarno jebanje u mozak postalo. Možda nisam dobro vidio, ali ovo je bilo u rame. Ali ajde, Sušak obranio
  • bbb medimurje
    3.9k
    Kakav je sad ovo bil penal za osijek.... boze dragi, sreca pa je susak obranio
  • Paggini
    47.6k
    Ne znam sta je gore, ovih pet debila koji urlaju za Osijek, ovaj sramotni penal ili pucanje tog istog penala, utrcavanje prije penala igraca osijeka koji promasuje cijeli gol s dva metra.

Klauni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.