• ElDorado
    3.6k
    Svi ali bas svi kandidati su virili iz paka Bandicu koji je bio lijevo i desno jaje s krimosom. Senf je uvjetovao stadion s demokratizacijom Dinama. U njegovim mandatima sagradice se dva stadiona. Ovaj video je cringey kao i puno toga u vezi s njim. Ali jebeni monstrum??!! A na stadion ćete ići? Jel vam drago da se Boban vratio? Odvratno.
  • Tvrdica McTvrdi
    12
    vozio sam se i prugom koju je Tito napravio, what's the point?
  • Hnlovac
    2.1k
    Realno, daj Bože da dobijemo kad tad demokrscanskog gradonačelnika koji će uz sve to i konkretno raditi i graditi

A do tad, jbg izdrzat ćemo (na novom stadionu kojeg bu Senf ocito napravil). Uostalom, dosta o Bandicu, od osamostaljenja smo imali još 4 gradonačelnika. Ajde, 1 je bio u ratno vrijeme, al kaj je ostalih 3 napravilo za stadion?
  • Captain America
    19.9k
    lik pokrene suradnju s Dinamo u vezi stadiona uz uvjet da se Dinamo demokratski ustroji (zelja svakog navijaca Dinama)dmil

Lik je otvorio pregovore s klubom oko stadiona puno prije demokratizacije. antolić se hvalio u više navrata kako je pregovarao s profesionalnim aktivistom oko gradnje stadiona. Lubeničar je sjedio u loži u siječnju 2022. na utakmici protiv Rijeke pa nekako sumnjam da mu je stvarno smetalo vodstvo kluba.

u njegovom mandatu se pokrene gradnja Kranjcevicevedmil

Pokrenuta je i gradnja kampa na Sveticama s teatralnim polaganjem kamena temeljca kao i na Kranjči pa skoro 15 godina nakon i dalje nema traga kampu.
  • Mr Anderson
    11.5k
    Kakvih jadnika ovdje ima, sad vam smeta što gradonačelnik Zagreba slavi pobjedu Dinama. Raznorazni krkani koji veze sa Zagrebom i Dinamom nemaju, a prije i sad su se dovodili u vezu s tom funkcijom su vam OK.
  • Ritam Ulice
    292
    Kakvo je misljenje o Tomislavu Jonjicu? Ja sam pomalo apolitican, ali mi se njegova ideja o novoj desnici cinila ok. Background mu je ok.
  • Ritam Ulice
    292
    sad tek vidim ovo. Mislim da cu i ja Jonjica podrzat. Znaci ima nas jos!
  • Nolifer
    10.9k

Da baš i Miki je po tome onda bio pravi dinamovac i slavio je iskreno svaku pobjedu Dinama, na svoj način .... :grin:
  • vjeko1701
    14.4k
    Čak i nakon ovakvog dana ste se uspjeli navući.
  • Zagreb1992
    2.3k

Čudi me da još nije nitko Naukovića spomenuo radi Možemo hahahha
  • Dino
    3.6k
    A jebate pitam najnormalnije pitanje jel covjek isao na tekme ikad jer ga nikad nitko kog poznam nije vidio i uspijete me optuzit da kenjam po Senfu...ajd dobro, mada ne kuzim kaj danas imate vise bit nervozni
  • Baneki
    797
    Potrošio je 4 godine na studiju izvodljivosti za Maksimir i pokrenuo gradnju premalog stadiona za Dinamo.
  • Hnlovac
    2.1k
    podosta sam siguran da ovo nije išlo tebe nego postove iznad
  • Dino
    3.6k

Aha nisam skuzio, mea culpa :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.