• rkru
    35

jos bolje vejic se kacio nes s fotografom nekim koji je doslovno 2 puta nizi od njega xD nemir vlada xD
  • bbb medimurje
    3.9k
    vejic se kacio nes s fotografom nekim koji je doslovno 2 puta nizi od njegarkru

MOLIM?
  • vjeko1701
    14.5k
    Rađe bi ovakve stvari nakon sezone. Posao nije gotov.
  • ZgDLions
    1k
    Ako mačak slučajno treba dom, nema problema.
    — vjeko1701

Ima na Zoni onaj pajdo sto stalno macke objavljuje. Njemu prvome ponuditi.

Debela je to mačka i fine dlake, to nije sirota sa ceste, ali ako nema dom, prihvatili bumo je u znak sjećanja na prerano preminulog Ajduka.
    Uvijek treba potrebitima pomagati.
    :grin:
  • Zagi
    9.6k
    Slažem se al dobar je skeč.
  • vjeko1701
    14.5k
    To je. Mada mala kritika. Napravili su tzv. 180 rez. Prva lekcija svakom je nikad nemoj raditi 180 rezove.
  • rkru
    35

nis spešl na onoj hrpi na centru gdje su se svi ljubili i pozdravljali vejic ima neku polu blagu raspravu s kaziprstom prema njemu i nes se ljuti xD kaj je tocno bilo tko zna no nemre bit nista vise od "neprimjerenog snimanja" lika koji radi na TVu xD

cirkus colorado
  • vjeko1701
    14.5k
    Pa kad bahati kamerman, sasvim slučajno jel, nastavlja snimati nakon Hajdukovog poraza.
  • Debelko
    330
    14 sati sa busom, 3 sa autom, 6 sati cekanja prije i poslje tekme, i sad nazad. Sve za 100min cistog slavlja. I opet cu te pratit di god da ides. Volim te Dinamo.
  • Keyser Soze
    13.4k
    Nakon utakmice sam se samo sjeo na tribinu, pušio cigaru, gledao tovare kako se šibaju i nadao se da taj trenutak nikad neće prestati.
  • BBB Sibenik
    5.6k
    Spartanci na terenu i ulici, mentalitet pobjednika…
  • Nemrem igra Dinamo
    3.4k
    Dan nakon, par dojmova:
    - osobno mi je ovo jedno od najjačih gostovanja na titu koje sam doživio i ne bi si oprostio da nisam otišel
    - grmili smo brutalno na tribini cijelu tekmu, dečki su se posložili u poluvremenu i satrali highduga
    - vrhunac zajebancije je onaj transić 50.000 jecaja, koji smo im za poklon ostavili na ogradi
    - ispraćaj torce pljeskom i pjesmom "a sad adio", dok su iznosili svoje transove nakon tekme, revatori su pognuli glave i šutke izišli, guštal sam k'o prasac
    - vatromet ispred tita kad su nas pustili iz kaveza
    - lijepo je bilo vidjeti sve one silne rege na parkingu, VU, DJ, SB, PŽ, ČK, VŽ, SK, GS, PU, RI, ŠI, DU, a onda i naša BiH ekipa, zatim Slovenija, Austrija, Dojčland i Švica - jaki smo i ima nas :strong:
    - za kraj, u povratku kući CROATEL-ov kombi u kvaru na autocesti :lol:

Jedino kaj je jučer bilo loše je ozljeda našeg Inspektora, želim mu brz i uspješan oporavak :pray:
    Raul, drž' se, mi smo uz tebe!

Uživajte Purgeri, vidimo se 10.05. na Maksu!
  • Dani Olmić
    1.4k
    Javljam se nakon prespavane noće jer jucer vise nisam bio u stanju - koja utakmica, koji rat, koja borba…. Imao sam jucer neki osjecaj da cemo pobijedit s minimalnom razlikom … Nakon 1.poluvremena koje je bilo dosta tesko za gledat sam se polako poceo pribojavat, da se nece prenjet pritisak na Ercega …. Ali nekako smo usli svijeze, cvrsto, odlucno, petkovicski u drugi dio, vidlo se po izrazu igraca, po govoru tijela da se ovo mora pobijedit….

A pošto sam nazalost samo imao mogucnost sjedit pored BBB-a jer nisam dobio ulaznicu za gostujucu, morao sam se sabrat da ne bi dobio batine …. Kod prvog gola sam vec digo šake u zrak pa mi cura brzo spustila ruke dolje… ludo, jednostavno ludo…

Kad su pali 2 i 3 gol, toliki osmijeh i ponos mi se stvorio na licu, neopisivo… jedan sasvim drugi nacin slavlja…

Tu smo, zivi smo, pokazali smo ko je gazda u HNL-u… sad jos da Gorićani nekako izvuku taj jebeni bod i sve bi bilo savrseno…

Idemo Dinamo po titulu!!!! :heart:
  • ZgDLions
    1k
    A925-BA56-6-AF0-4081-BE53-0-D69-AF6-CECBE.jpg

Znao sam kad sam pogledao na policu da moramo igrati sa tri odozada.
    :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.