• prefontaine
    2k
    Obrana sezone, a nije vratar.
  • dinamo u srcu
    2k
    Prvo Nevistic ono obrani protiv Rijeke, danas Galešić skinuo glavom i još Neva skinuo zicera Trajkovskom. Znanje i Sreća prati hrabre.
  • dinamo u srcu
    2k
    Pošto Kanga ne zabija previše, a ima ove bonuse, mislim da je Galešić zaslužio Kangine bonuse.
  • bbb medimurje
    3.9k
    zalede je bilo trajkovski
  • Marley
    3.9k
    Moram ovo napisati, bas me grize savjest.
    Otpocetka mi je bio pod povecalom, samim time sto je stoper hahah, ali ponajvise jer ga se cesto usporedjivalo s Josipom.
    Skepticna, ali brzo i upala u taj hype koji se stvorio oko njega. Reko ajde dobro, valjda smo napokon, nakon godinu i pol, dobili stopera koji ce biti na tom tragu.
    Sto se dogodilo? Pa nista posebno. Niti mu se ima sto posebno zamjeriti, ali meni je postao razocaranje, zabrijala sam.
    Jer, vidi cuda, on ipak nije Sutalo haha...

I onda veceras napravi OVO. Potez koji sam po sebi mozes gledati na repeat, kao na ovom gifu, od gusta. A da ne spominjem sto ce nam mozda taj potez znaciti, auf.

Niko kupio si me, bit ces ti pravi :lol:
  • M94
    1.7k
    Potez sezone ona obrana.
  • Dani Olmić
    1.4k
    Majstore Gale! Sa kuta gdje sam sjedio je izgledalo kao cisti gol. Bravo majstore :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.