• NitkoBitan
    25.8k
    Koliko sam vidio i slaba brojka navijaca, al drugacije i ne moze kad su organizatori instagram fan page stranice koje su do prekjucer srale po svakom segmentu u klubu.

Neki majmuni izigravaju "reprezentaciju" gdje se preko instagrama dogovaraju karaoke koja ce se pjesma u kojoj minuti zapjevat.

Tko god je bio u Splitu bilo mu je jasno kao dan da nikakvih doceka i spektakularnih slavlja nece bit.
  • DonMarkoff
    5

Bit ce i na trgu, al barem da su svi izasli iz busa i pozdravilu navijace
  • Fabercaster
    208
    wdWeCUX.jpeg

Igrači sretno stigli, nadam se da ćete i vi svi ostali. Laku noć! :strong:
  • DonMarkoff
    5

Treba slavit protiv magardi svaki put
  • NitkoBitan
    25.8k
    Inace danas mi je bio ne samo prvi Poljud nego i prvi (koliki toliki) posjet Splitu u zivotu, nikad nisam bio nit sam imao neku potrebu.

Ruina od grada (najodvratnije zgrade koje sam u zivotu vidio), ruina od stadiona (posljednji koji nam se mogu rugat za Maksimir, Poljud bi se lako mogao prije raspast) i najrazvikanija atmosfera ikada igdje.

I pohvale Ercegu, definitivno najbolji hrvatski sudac. Kolaric bi se pogubio u prvih 10 minuta utakmice. I ne smijem zaboravit na crnu macku hehe, tu sam praznovjeran, vjerujem da je ona sjebala i Brazil na njihovoj presici, od tada su ukleti.
  • Alkmar1312
    86
    uz sve to kad shvatis da te do stadiona vode kroz brodogradiliste do vojnog objekta jos i vojnu policiju izvade da gleda hahah
  • NitkoBitan
    25.8k
    Vojna zona, hangari... Hahahaha bas kazem ekipi momci ja tu nigdje ne vidim stadion jos bu nas negdje pobacali u more da nas nitko ne nade :rofl:
  • fakin
    589
    Napisat cu jos jednom, ak hocete banirajte me.

JEDNA CE TORCIDA PLAKATI OVU NOC, JEBI SE JEBI SPLITE, DINAMO SAMPION!!
  • Livi
    96
    O Bože znaš li kako jako volim Dinamo
  • Mihael2305
    170
    ista situacija, prvi put na poljudu, skupio snage i glasnice i s ekipom laganini izlet u titovgrad, ne znam kad ste vi svi došli doma al eto mi došli oko 3.

Skupili smo iz dugopolja par ljudi kaj su pali na tučnjavi ujutro i pravac zg uz par bengi i pivica

Lijep izlet,pobjeda u oba nacin(tučnjava i na terenu)

Još par kola i šampioni smo.
  • sanjinlego
    3.8k
    Nije mi dobro.
  • Pacho
    779

Podsjeca na Bejrut, pojas Gaze, Benghazi i slicne bisere Mediterana.
  • don
    12.9k
    4 ujutro, stiglo se doma. Za ovo se živi!!!
  • Droljo
    15.3k
    Sučić 90 + 12' trebao je još 8 minuta produžit :lol:
  • DZGIS
    1.5k
    U pobjedi se ne uzvisi, u porazu ne ponizi!

20250504-070406.jpg

Screenshot-20250504-070040-You-Tube.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.