• bobanzg
    4
    Ristovski je očajan. Ostali nevidljivi.
  • ElDorado
    3.6k
    Nama treba energija u vezi. Ne vidim smisao igrat s Kuletom ovakvu tekmu. Cijele sezone isto govno od igre.
  • Mathiasovi Chageri
    4.9k
    Ne znam točno kako mi planiramo gol zabitiPaggini

Citiranjem grafita po zagrebačkim nadvožnjacima. Uvijek dođemo u Split najavljujući pobjedu, igramo na remi, a vratimo se s nula bodova.

U tekmi o kojoj ti ovisi sezona i u kojoj ti igra samo pobjeda ti doslovno potrošiš 45 min na ništa. Ne odigraš ništa.
  • Crni86
    9.9k
    Kakva amatercina moras bit da u ovakvoj tekmi stavi kuleta umjesto kange. Znaci ptice na grani su znale da cemo nabijat i ti onda stavis kuleta koji ne zna let lopte procijenit.

Pjaca nazalost danas nije doso na tekmu…

Tesko, jako tesko cemo mi tu do pobjede
  • Praskaton
    4.4k
    Nece ovo na dobro.Vadi Ristovskog dok je vrijeme jer ce sjebat nesto to je zicer.

Pjaca,Sucic,Baturina,Kule gdje ste???
    Jel moramo primit da povecamo agilnost,trku i agresiju?
    Gdje su muda jeboteee pa igras za titulu
  • BBB Mataa998
    2.4k
    Nama treba kompletan RESET!
    U posjedu trka ostalih igraca koji nemaju loptu u nogama je kriminalna. Svi znaju da Theo i Torrente ne znaju izlaziti s loptom,zato ih i pustaju a nasi manekeni daju lopte njima dvojici i stoje u mjestu…
  • fakin
    593
    Nema odvratnijih igraca od ovih u bijelom. Samo se bacaju, a oni udaraju u duelima po nogama i masu na svaki faul.

Jel moguce da lom koljena Torrentea nije suđen niti jebeni faul?

Mi igramo lose, kulenovic opet nikakvog smisla nema.
  • Zg123
    1.8k
    Jedva cekam nula promjena na poluvremenu, bit ce je strucnjak zadovoljan sa svime
  • Dadox
    190
    Ako je plan da držimo nulu pa ulaskom Petka u 70.min krenemo po bodove onda je ok….
  • Captain America
    19.9k
    Čudio sam se kad sam vidio da je samo 43 zonaša stavilo remi ili poraz u anketi u uvodnom postu.

Ne gledamo li istu ovakvu igru cijelu sezonu?

Možemo zabiti samo slučajno. Pjaca i Hoffenheim se nisu pojavili po tko zna koji put ove sezone. Ne vjerujem da bez Bruninog trenutka genijalnosti možemo ovo dobiti.
  • rakurs
    1.2k
    Sad će Perković izmisliti nešto, kaj se tresete
  • Paggini
    47.5k
    nije suđen niti jebeni faul?fakin

Niti je bio faul, najnormalniji duel i Raul stao krivo. Jbg.
  • recikaj86
    631
    Klasična usrana utakmica na poljudu s naše strane, ajde jebote probudite se koji vam je. Pero i Rile katastrofa, ostali loši.
  • GeneralNapoleon
    1.5k
    Bezmocni, prestrasenu do kosti, jalovi. Izgleda da smo dosli po x. Nemamo muda i karaktera preuzet stvari u vlastite ruke. Radije ce se predat sreci da ovi jos kiksaju negdje i rec ha pokusali smo nego ic ovdje na pobjedu i riskirat poraz.

Jednostavno je odvratno na sto licimo. Izgledamo kao da su nam nabili tolike komplekse da bih covjek pomislio da su oni zadnjih 20 godina prvaci a ne mi.

Jednostavno savrsena kulminacija za ovu usranu sezonu.
  • db-izbjeglica
    17.3k
    Tipiča utakmica naših sa magaradi u zadnje vrijeme.

Utakmicu će odlučiti neki otpadak, greška, prekid, sreća ili će biti x.

Valja reći da se magarad bolje snalazi u takvom partizanskom nogometu.

Daj bacite se ne glavu, mrzim neodlučnost, idemo ovo dobit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.