• dzg717
    1.2k
    Jel opet šetnja? Na kaj ovo lici? Di su nam zvjezdice Bati i Suco, skriveni?
  • Ritam Ulice
    289
    Ovo je tekma za Kangu. Ajde Perkovicu konjino vise
  • Zg123
    1.8k
    Stojkovic kriminalan u zadnjih 4-5 utakmica, ovo sta on igra veze sa zivotom nema. Kule isto potpuno beskoristan, ali njega ne krivim toliko vec trenerskog maga koji je takticki postavio tako ekipu koja naravno Kuletu ne odgovara
  • Jay
    1.4k
    Vadi Kulenovica van odmah na poluvremenu, decko je beskoristan nazalost i pun mi je kurac vise cekanja da proradi. Jedino je posluzio za izbit loptu nakon njihovog kornera. U par navrata Misic, Baturina i Pjaca pokusavaju neki presing, ovaj se vrti oko sebe kao Travolta u onom gifu. Ionako je trebao uci zadnjih 20 min i na svjezinu nesto probati
  • striko
    2.1k
    Puno puta odgledano ne samo ove sezone. Da izađemo s Rafinjom i Jamalom imam osjećaj da bi isto odigrali. Umoran sam.
  • gio
    226
    Kulenovic i Stojkovic out. Unutra Kanga i Hoxa. Ovaku igru ne treba uopce komentirat…Miro Vugrinec

Kako Stojke out pa Pjaca je deset puto gori
  • vjeko1701
    14.4k
    Valjda 90% utakmica dole je ista priča. Jedino smo dobro prošli kad smo relativno rano zabili. Sve ostalo za zaborav.

Ovako kako izgleda možemo dobiti samo ako nam se posreći. Jbg, još 45 minuta, sva sezona pada na ovo drugo poluvrijeme. Ako (opet) zaseru, nije se ni zaslužilo bolje. Zadnji vlak, već se zatvaraju vrata a mi izgledamo kao da još razmišljamo dal nam se uopće da potrčati da uhvatimo.
  • markoli
    1.8k
    Derbi kao i svaki od zadnjih 10 na Poljudu.
  • Praskaton
    4.4k
    Najjače je kako se mi hrabrimo da su njima Krovinovic i Rakitic najslabije karike a ljudi agresijom i trkom jedu Misica,Sucica i Baturinu.

Koliko krivih predaja lopti,pa dok je naš igrač smiri i preusmjeri u željenom smjeru kretanja do tad se ovi vrate na poziciju i pokriju.

Dodemo na 20m svaku prijestupnu godinu i ne opucamo nego izgubimo loptu u bezbroj kombinacija oko šesnesterca
  • Heisenberg1986
    317
    Grozna igra.

Tko god bude novi trener perkoviću ne treba dati ni da bude pomoćnik. Ovo pišem i ako uzmemo naslov. Ovaj hajduk su svi nadigrali zadnje 4 tekme i onda mi izgledamo ovako kako izgledamo. Nemam riječi više. Nadati se nekom krumpiru jedino.
  • cibona
    5k
    Nisu se igrači usrali, nego su jednostavno loši.

Vidim da se zaziva zamjena Ristovskog? Umjesto koga? Ovaj sportski sektor nije se udostojio dovesti jednog lijevog beka, a dva su science fiction. Nadalje, ne možemo uvesti Mikića jer ga nismo afirmiralu u prvu momčad zato što je mjesecima hijerarhijski prvi desni bek bio upravo taj Ristovski koji je zreo za penziju. Jad i bijeda, težak posao očekuje Bobana na jesen.

Kulenović standardno nevidljiv, ali budući da si je v.d. trener Ademi privatno dobar s njim, očekivao sam da će ga izabrati za prvu špicu.
  • runtothehills
    484
    U grču smo.
    Više kretnje bez lopte, Kanga i Bruno unutra.
  • ElDorado
    3.5k
    Kule van, Kač nutra. Ne treba nam centarfor treba nam igra!!!!
  • fakin
    589
    Ovog hajduka je u zadnjih mjesec dana izdominirala svaka hnl momcad, cak i osijek koji igra najgori nogomet u povijesti kluba. A mi im nista nismo napravili u prvih 45 min
  • Infinity
    18k
    Prelose. Moramo vise ako mislimo biti prvaci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.