• Noel
    11k
    Tetci koji lupaju po fejsu komentare su baš ogledalo ljudi kojima si mogao prodat priču o Aliji Sirotanoviću i Bošku Buhi bez jebemti.
  • vjeko1701
    14.4k
    Ah, jedna od najvećih umotvorina Zone...
  • Sajla
    8.4k
    ne smijemo ju prepustiti zaboravu!
    ali neću više, idem dalje preživati ;)
  • vjeko1701
    14.4k
    Ja ne znam zašto nije ovjekovječena na temi "Da se ne zaboravi"
  • Nolifer
    10.8k

Ovaj je bar korisniji

IMG-7967.jpg
  • Mali Zeus
    16.7k
    kako sad to kad Jergović piše da caruje "dinamovsko navijaštvo s novinskih stranica, iz nogometnih rubrika na portalima, te s HRT-a i MAXSporta"?! zar laže?!?Sajla

Da da, lik je spomenuo HRT i Maxsport u tekstu. Oni žive u nekom paralelnom svemiru gdje su svi mediji odreda protiv njih i njima smještaju. Onaj bolesni Dvanaesti novinar je nešto pisao da kao nije uspjelo Paveliću, Titu, Tuđmanu da ih sataru neće ni tim piskaralima, tako nešto. :D
  • Filip85
    139
    TituMali Zeus

Znači, njihovom navijaču nije uspjelo da ih satre...Bože na što je spalo novinarstvo :zip:
  • vjeko1701
    14.4k
    Onaj bolesni Dvanaesti novinar je nešto pisao da kao nije uspjelo ..., Titu, ... da ih sataruMali Zeus

are-you.gif
  • Mali Zeus
    16.7k
    Ovo svakako zvuči kao da je on napisao. A nije nigdje objavljeno, čini mi se da je netko to sklepao i na brzinu bacio u eter. Super su mi mentalne akrobacije kojima žele pokazati da on to nije rekao ili da je rekao da bi se vratio na nenogometnu poziciju i to sve uz link na Marci koji se lako prevede. Ali ne, zločesti ZG novinari smještaju i prodaju priču da on odlazi. Lik je dovoljno glupast da kaže prvo Baselu da bi se njima vratio pa onda da u Sevilli imaju njegov broj.
  • Paggini
    47.2k
    images?q=tbn:ANd9GcSz32gaVwx3LrH9j3wY1BnHsUmn8W1cvjrJzw&s

Ni titu nije uspjelo da ih satere.!
  • Mali Zeus
    16.7k
    A među naslovnicama koje su problematične je i jedna di piše da je Pukstas bio u problemu jer je upao u šaht. Jebote kaj bi od te 'priče' trebalo napraviti neku epopeju, a ne je prenijeti kakva god izmišljena bila. Mislim meni je to čista komedija, netko je to pustio van jer to se fakat tako dogodilo kao. :D
  • Sajla
    8.4k
    Pukstas bio u problemu jer je upao u šaht.Mali Zeus

upao je u šaht onaj dan kad je prvi put zakoračio na Poljud i taj problem vuče za sobom već dugo.
  • rkru
    35
    Jako bi bitno bilo da sibenik odnese 3 boda jer ce onda gorica dodatno GRISTI na rujevici
  • Dani Olmić
    1.4k
    0-1 Sibenik, sad vrijedi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.