• Dino
    3.5k
    Jel ovo svaki ponedeljak il sam danas :lol:
  • Brusa
    2.9k
    Jbt ima više ljudi sa dinamovim obilježjima neg na nekim tekmama :sweat:
  • Robi T
    276
    Jučer bio u ZOOu i bilo je super!
    Kćer oduševljena,slikala se sa Plavkom svaki put kad smo prolazili kraj lavlje nastambe.
  • IstokKa96
    856
    Postoji li ijedna objava koja prolazi bez pogrešaka?
  • NORTE
    15.2k
    Jučer bio u ZOOu i bilo je super!
    Kćer oduševljena,slikala se sa Plavkom svaki put kad smo prolazili kraj lavlje nastambe.
    Robi T

Bili smo također s djecom, ali izuzev maskote Plavka i skrivenih pisanica koje je trebalo tražit, malo nejasno koja je poanta tog "eventa"? Možda smo očekivali "više", samom najavom toga, a bilo je angažirano možda i 10 ljudi/cura tamo.
  • Robi T
    276
    zavisi kak se gleda.
    Bilo je puno ljudi i jako puno njih sa Dinamovim obilježjima. Meni je to bilo fora za vidjeti.
    Klinci su se baš dobro zabavljali.
    Jedino žalim tipa u kostimu Plavka.
    Frajer je prokuhao.
  • plavosrce
    57
    Aplikacija Dinamo+ je slabije aktivna jer se prelazi na model da bude na TVu, ko sto su i tovari odradili
  • Mali Zeus
    16.7k
    Aplikacija Dinamo+ je slabije aktivna jer se prelazi na model da bude na TVu, ko sto su i tovari odradiliplavosrce

Op op, kad to ide?
  • plavosrce
    57
    Ne znam, informacija je od glasnogovornika kluba, nek potvrde ili demantiraju upuceniji s foruma.
  • prefontaine
    1.9k
    Svaka čast! Dinamo, veliki klube! A i po obleci deda Ante se vidi koliko mu ovo znači. Bravo za sve!

P. S. ako se ne varam, sve je krenulo s ovog foruma.
  • NVKOD
    4.6k
    Pisao sam u nekoliko navrata o broju pratitelja HNL klubova na društvenim mrežama, i to prije početka sezone te početkom rujna prošle godine. U međuvremenu smo imali nikad napetiju utrku za prvaka Hrvatske i svjedočili smo berbi bodova u Ligi prvaka.

Prije sezone (11. 7. 2024.), broj pratitelja na društvenim mrežama za "veliku" četvorku iznosio je:
    Dinamo - 1,227,400
    Hajduk - 831,800
    Rijeka - 240,600
    Osijek - 191,520

Stanje 1. 9. 2024.:
    Dinamo - 1 274 200
    Hajduk - 857 600
    Rijeka - 243 000
    Osijek - 193 331

Osam mjeseci kasnije, Dinamo sve popularniji na društvenim mrežama, a neki od čimbenika su bile dobre igre u Ligi prvaka te dolazak Cannavara kao trenera (na Instagramu se dogodio boom nakon njegovog dolaska):

drus-mreze.png

Kada bi se uspoređivao rast između 1. 9. 2024. i danas, bilo bi ovako:
    • Facebook - rast od 3000 ljudi, tj. 0,96 %
    • Instagram - rast od 62 000 ljudi, tj. 12,97 %
    • TikTok - rast od 102 100 ljudi, tj. enormnih 162,32 %
    • X - rast od 7200 ljudi, tj. 6,53 %

Kad bi uspoređivali ostale klubove, Hajduk bilježi rast na Facebooku od 5000 ljudi, na Instagramu od 11 000, na TikToku od 5100, a na X-u od 4400. Kod Rijeke i Osijeka gotovo pa niti nema promjena, oba kluba bilježe mizerne rastove pratitelja na svim platformama. Jedini pad pratitelja ima Osijek na svom TikTok profilu i to za 500 ljudi.

Kada bi uzeli ukupni postotak u obzir, Dinamo ima rast od 13,91 % u odnosu na 1. 9. 2024. ili bolje rečeno, 177 300 više ljudi prati Dinamo na društvenim mrežama. Kod Hajduka je to 2,97 %, tj. 25 500 u odnosu na prošlu analizu, kod Rijeke 2,67 % (6500 ljudi), a kod Osijeka 1,15 % (2232 ljudi).

Ukupni broj pratitelja:
    • Dinamo - 1 451 500
    • Hajduk - 883 100
    • Rijeka - 249 500
    • Osijek - 195 563

Ako bi uspoređivali prijašnja razdoblja s današnjim stanjem, najmanji rast imamo na Facebooku, zatim na X-u, na Instagramu je zavidan rast (s 462 000 pratitelja 11. 7. na 540 000 30. 4.) dok je TikTok eksplodirao - s 37 400 na 165 000 pratitelja. To se može pripisati tendenciji mlađih generacija koje više koriste Instagram i TikTok nego Facebook i X.

Za sve one koji čitaju iz suparničkih tabora: Dinamo ima više pratitelja nego Hajduk, Rijeka i Osijek zajedno! Nema većeg kluba od Dinama!
  • Hnlovac
    2k
    Neka ti pratitelji krenu dolazit na tekme tu i tamo, ak bi se uzelo ombrij pratitelja i broj ljudi na tekmama rekao bih da su naši 3x pasivnoj od npr Rijekinih
  • mlinchica
    2.8k
    Proteklih par dana su se objavljivali storiji (2x sam ulovila) s pogodnostima (popustima) za članove kod nekih sponzora kluba.
    Ne mogu više nigdje pronaći.
    Netko zna di je to?
    Izgledalo kao kratka najava nečega ali nema nigdje niš.. ili samo ne mogu pronaći.
  • Str1nger Bell
    2k

Ja sam vidio neki popust od Groupame osiguranja, ali ne znam di se moze sad naci to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.